Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 572
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
Ммм, какви вкусотийки обсъждате - меденки, джинджифилови сладки, кексове Simple Smile
Преди малко се върнах от предпразничното парти на фирмата на половинката ми. Ще кажете, че рано съм се прибрала - така е, но майка ми и сестра ми дойдоха да бавят малката фурия и ми беше съвестно, че трябва да стоят будни до късно и да ни чакат. Confused
Не помня откога не съм танцувала толкова много и сред толкова хора. Както казва marini, припомних си, че някога е имало и друг живот. Sunglasses Въпреки това, сегашният е далеч по-емоционален и осмислен Heart Eyes

На болните дечица и родители - бързо оздравяване! Рая засега удържа фронта, но баща й доскоро беше болен и кашляше, дано не ни прехвърли нещо.

Лека нощ! Hug

# 256
  • Beyond the Frontiers
Добро утро

След две поредни вечери купони имам нужда /и май не само аз Mr. Green/ от това

# 257
Привет на всички!
Амалия все едно не е била болна  Mr. Green Дивенето му с диване, нарочно се тръшна, за да не купонясвам! Снощи си спа нормално, нищо, че цял ден й тече носа. Днес няма и следа от хремата.
днес ще ходя да си търся официален панталон и да купя коледен подарък на татко Лам. newsm78

Целувки на всички! Ще пиша пак следобяда.

# 258
Здравейте, календарите са готови! Станаха наистина много хубави.
За съжаление късно видях съобщението на Страчи, бях ги пуснала вече. Но ще ви успокоя, че грешката не е толкова фрапантна. Но понеже неискам да има недоволни, все пак идеята е друга, ако някоя от майките на тези дечица е недоволна, се разбрахме със Страчи да пуснем нови на наши разноски.
Съжалявам, че и аз не съм видяла, но понеже, вече няколко пъти го получавах и всичко беше ОК, сега не го видях.

# 259
  • София
Ох, как ви разбирам. Аз работя предпечат и понякога се получават такива гафове. Ако мога да помогна с нещо, аз нямам нищо против моя календар да е такъв. Само кажете като ги вземем ли да платим или пратете сметка по която да преведа паричките.
Аз се върнах сутринта в 6 от работа и Вики стана в 9. Който спал, спал  hahaha Добре, че поне напоследък спи до по-късно, та поне за 2-3 часа лягам. Сега едва ще издържа да се приберем за следобедния сън и ....

# 260
450, ако няма да ходиш на срещата можеш да си ги вземеш на място от ателието или ако искащ да ти ги вземе някой друг.  Проблема е само за 3 дечица, Страчи ги беше написала, на всички останали е ОК.

# 261
Аз пък да ви кажа/може би защото съм едва на 24/ никога не съм се спирала от купоните дори сега като че ли повече.Детето оставям на милата ми майка или на мъжа ми, който не си пада много по излизанията /Страчи ще ме разбере  Wink/ и всички заведения са мои...хе хе.Това даже  ме прави още по пълноценна майка.Колкото и да ми е лошо на другия ден, защото аз употребявам, винаги съм толкова заредена с търпение и енергия, готова, цялата да отдам на малката мишка.По принцип има и друго нещо, че не работя и имам  време през деня да си свърша домашните "задължения".Имаме си едно прекрасно барче в квартала,където никога не бих се лишила след като сложа Аля да спинка да отскоча за по няколоко питиета и чупки в кръста  Laughing

# 262
  • Beyond the Frontiers
emily_ska, не мисля, че проблемът /въпросът е годините Mr. Green Просто за съжаление нямам баби в близост, които да помагат. Да не говорим, че имам странното разбиране, че които си ражда деца трябва да си ги гледа и никои не е длъжен да гледа моето дете. Не пиша това с някакъв упрек, а споделям моето си разбиране Peace Да не говорим,че покрай всичките болести и болници които извървяхме страшно се ми се изкриви съзнанието и ми се струва, че се притеснявам прекаленно за него, съответно аз самата трудно се отделям от Борис.
Но сега покрай празниците се заформиха доста мероприятия  Mr. Green, на който най-накрая се почуствах не само майка Wink, а човек с интереси и професия. Трябва по-често да се подсещам за това Peace
Лек ден

# 263
О, детето си го гледам напълно самостоятелно и точно по тази причина имам право когато спи и няма много какво да му се гледа да си почивам като се забавлявам.+ това на бабите внуците няма кой да им ги гледа  Mr. Green Шегувам се  Laughing

# 264
Емили, аз съм на 32, но съм на твоя принцип. Излиза ми се, забавлява ми се, и когато мога не пропускам. Даже прекаленото застояване вкъщи ми идва повече. Но светът е шарен, приемам, че на едни им харесва така на други иначе.
Иначе за гледането на детето, аз нямам нищо против да го оставям, но при нас няма желаещи.

# 265
Здравейте, аз се завърнах от купона вчера , в Трявна имаше сняг страшно красиво беше, купона продължи почти до сутринта, много весело беше ! Само където пътя ме измори и доста ми се спеше вече като се върнахме, но нали си имам детенце което заспива в 11ч, но установих че много деца заспиват късно, на мой приятели и колеги даже в 12ч, така че, снощи Даная като заспа и днес сутринта станахме почти в 10ч, браво на моето детенце, не съм спала така от години ! Много весело беше ! Аз не съм добър фотогроф, затова имам много малко снимки, но пък колежката ни направи доста и чакам нейните , ще ви пусна да ме видите !  Laughing

Момичета - Пате, Кати - дано се справите с трудните моменти, всекии има такива, но мисля че в навечерието на този светъл празник, помислете , поговорете, защото може би нещата не са толкова лоши, аз установих че имам най - прекрасния съпруг, има такива мъже повярвайте ми , които просто ...., но все пак вие си знаете , и каквото и да решите ние сме с вас, но помислете и обмислете !

Хубав ден на всички !

# 266
Преведох парите за календара през epay, по сметката на Поли. Добавих и за евентуалните пощенски разходи.

# 267
Преведох парите за календара през epay, по сметката на Поли. Добавих и за евентуалните пощенски разходи.

Миленче, прати ми и адрес на който да ги пратя.

# 268
# 269
  • Попово
с риск да се повторя  Blush моя календар ще го вземе сестра ми от Страчка-та на 27 от клуб фъни и ще го плати на място Simple Smile може ли да помоля, ако чертата минава точно през лицето на Василена за друг, ако не да си остане този който е направен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт