MY TOYS - В света на играчките - 2 !

• 26 931
  • 502
  •   1
Отговори
# 105
Попълних някаква анкета и ми изпратиха

код за 5 евро отстъпка:  Y5FLD7SX3SHA
валиден от днес 2 месеца, при минимум 30 евро поръчка
/ не съм го тествала /

# 106
  • насън...
намерих го, ама този немски....що немат на английски тази информация?! преводачът направо ме сбърка...за некви ласки ми обяснява Grinning ooooh!

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-in%2ehi%2e10

най-долу е това за 40 евро.....

# 107
намерих го, ама този немски....що немат на английски тази информация?! преводачът направо ме сбърка...за некви ласки ми обяснява Grinning ooooh!

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-in%2ehi%2e10

Да - точно това ми беше попаднало
и пише , че е за Интернационални поръчки

# 108
  • гр.Варна

ахаа,къде го написали ,а аз четох ли четох тук : http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-in%2ehi%2e05
въпреки това,ще ги питам аз  Naughty

# 109

ахаа,къде го написали ,а аз четох ли четох тук : http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-in%2ehi%2e05
написали са го нарочно най - отдолу на най - последния ред ( аха да не го видим )
защото ако им върнеш нещо за 30 Евро и виж не са ти платили транспортните разходите , хитри са

# 110
  • варненка от София
Поли, не съм съгласна с теб. Имаме точно голямата дъска на Фишер прайз и е страхотна, пише се много леко върху нея, изчиства се хубаво и търпи доста грубо манипулиране, казвам го, защото една обикновена дъска, купена за 11 лв от Бг, веше счупена за няма и месец.

# 111
Да ви питам, ако някой има опит... Aqua Doodle-a на 3 годишните интересен ли им е?

# 112
Момичета ,вие разбирате ли какво пише тук : 

Dear  Moritz Steiauf ,

I understand that my contract was unsuccessful, but the sum of 182,74 euros was blocked on my account.
Please send an official letter ,to my bank that no claims to that amount ,to be unlocked.

Написах им това , и отдоло едно примерно писмо в което съм си писала имената и ЕГН-то , което  да пратят на банката , а те ми отговарят следното :

We have not received any order under your name or address. Therefore we have no informations
about your credit card nor the amount or your customer ID.

Please send us a copy of your acknowlwdgement mail you got from us. Without this email we are
afraid we can not help you.

Kind regards

Незнам колко пъти да му обяснявам, че поръчка няма ,само са блокирани парите  ooooh!
Какво точно иска да му пратя , как разбирате тази дума : acknowlwdgement

Ако има някоя немско говоряща мама , да ми напише едно писмо на немски,ще съм и много благодарна  ,явно на англииски няма да се разберем.

# 113

acknowledgement - потвърждение (и писмено)

Please send us a copy of your acknowlwdgement mail you got from us - Моля, изпратете ни копие от потвърдителния имейл, който получихте от нас (за поръчката явно).

---

Провери си в пощата, трябва да ти е дошъл имейл, който ти потвърждава поръчката и дължимата сума и им го препрати.  Peace

# 114
  • София
Танчето, някои дребно корекциики в английския текст от мене:

...

Dear  Moritz Steiauf ,

I understand that my contract was unsuccessful, but the sum of 182,74 euros was blocked on my account.
Please send an official letter, (няма запетая) to my bank, that you have no claims to that amount to be unblocked.

Написах им това , и отдоло едно примерно писмо в което съм си писала имената и ЕГН-то , което  да пратят на банката , а те ми отговарят следното :

We have not received any order under your name or address. Therefore we have no informations

Please send us a copy of your acknowlwdgement (acknowledgement) mail you got from us. Without this email we are

Kind regards

Незнам колко пъти да му обяснявам, че поръчка няма ,само са блокирани парите  ooooh!
Какво точно иска да му пратя , как разбирате тази дума : acknowlwdgement - допуснали са правописна грешка, по-горе съм коригирала и значи "потвърдителен" за мейл.   Peace

...

# 115
  • Sofia
Момичета ,вие разбирате ли какво пише тук : 

Dear  Moritz Steiauf ,

Please send an official letter ,to my bank that no claims to that amount ,to be unlocked.

Please send us a copy of your acknowlwdgement mail you got from us. Without this email we are

Kind regards

Ако има някоя немско говоряща мама , да ми напише едно писмо на немски,ще съм и много благодарна  ,явно на англииски няма да се разберем.

Според мен искат да им изпратиш мейла, който те са ти изпратили за потвърждаването на поръчката  (а такъв май няма).
Може би трябва да им пратиш номера на картата, която си ползвала, за да си проверят те къде какво са блокирали ...  Crossing Arms

# 116
  • насън...

марияник, айде да те замоля като ти отговорят да пишеш какво са казали.... Hug че и малко време ми остана, ден-два само...

# 117
Според мен искат да им изпратиш мейла, който те са ти изпратили за потвърждаването на поръчката  (а такъв май няма).

Не може да няма - аз получих такива имейли и за двете си поръчки.  Peace
Ето единия:

Automatische Bestдtigung - myToys
Versandbestдtigung - myToys.de - Kundenummer 141014....
09.12.2008
Sehr geehrte Frau .....,

hiermit mцchten wir Sie ьber den aktuellen Status Ihrer Bestellung bei myToys.de informieren.
Heute haben wir die unten aufgefьhrten Artikel fьr Sie verschickt.

Ihr Paket: 4836037.....
Artikel

Bezeichnung

Menge 

Esprit Sportiver Ballerina
1
1645847
LEGO, 4994 Creator: Gruselige Tiere
1
1645849
LEGO, 4996 Creator: Ferienhaus
1
1584557
LEGO, 8146 Racers: Nitro Muscle
1

Lieferadresse:

Ihre Kundendaten:
......
(име и адрес)

Kundennummer:

Bestellnummer:

141014...

50790....

GLS Paket Service wird das Paket in ca. 4-5 Werktagen ausliefern.
Eventuell nicht aufgefьhrte Artikel werden separat verschickt.

# 118
Поли, не съм съгласна с теб. Имаме точно голямата дъска на Фишер прайз и е страхотна, пише се много леко върху нея, изчиства се хубаво и търпи доста грубо манипулиране, казвам го, защото една обикновена дъска, купена за 11 лв от Бг, веше счупена за няма и месец.
Дъската на дъщеря ми  е също на Fisher Price ,  но в по - малък размер - може би това има значение  Peace
Не съм я купувала от БГ , но дори и в евро пак струваше по - малко от MyToys
То и на нашата се пише / рисува  супер лесно и се трие свръх лесно , но е размазано и да нарисувам такава хубава и чиста риба каквато са показали в MYToys е пълен абсурд .  Peace

# 119
Да, аз разбрах какво иска , но поръчка няма , не ми прие картата ,но пък блокираха  парите .
Как да им изпратя потвърдителния меил ,като няма такъв .
В писмото има и всичките ми данни ,включително и на картата .
Според мен той не ме разбира ,че не е приета поръчката , а са блокирали сумата.

Общи условия

Активация на акаунт