подсъзнанието може всичко 5

• 41 339
  • 450
  •   1
Отговори
# 105
4естито и от мен.Пожелавам здраве и безгрижно детство на рожденничката и   bouquet за мама

# 106
di_ , да ти е честита и слънчева!!!  bouquet
Благодаря за почерпката! Тетрадката е на първа страница от новата тема.                 

Вела, докато четох поста ти, си спомних, че направих нещо подобно преди около три месеца. След една случка, моя приятелка ми каза да отида в църква, да отворя библията на страницата, която се отвори, така - от раз. И където попаднат очите ми - там да чета. Бях го забравила, но сега като се сетих - наистина ми се случи точно това, което прочетох!

# 107
norah и аз мисля, че съдбата ни дава някакви знаци с тези случки, защото нищо случайно няма в живота според мен. Само дето не мога да разбера какво точно иска да ни каже. И двамата със съпруга ми сме много внимателни шофьори. Действително през последната година сме навъртели около 35 000 км. с колата, но при нас това просто е неизбежно. Не мисля, че Господ иска да ни предупреди да пътуваме по - малко, защото не виждам как може да стане при сегашната ситуация и при ангажиментите, които имаме. Затова не ми идва нищо наум. От края на лятото не бях задавала въпроси на Библията, но сега мисля да я попитам. Дано да ми отговори, защото не винаги се получава.
Вела,според мен това е знак да внимавате ,не само като сте на път,а и ина4е. Замислете сте дали ти или съпругът ти вървите по правилен път във всяко едно отношение. Има ли области в живота,които може да промените,отношения с хора и т.н ThinkingДали Бог иска да ви предпази от лоши хора и обстоятелства около вас,като ви предупреждава. ThinkingАбе,ако те терзае и мъ4и нещо,което трябва да се промени в живота ти към по- добро,го направи сега. Peace
Аз пък си мисля, че това има връзка с колата, а не като цяло с живота им.  Thinking Инцидентите са само с колата. Иначе ако не се върви по првилен път в живота,то ще ни се дават много знаци... различни. Но един знак повтарящ се ...и то с един и същи предмет, това за мен е знак, който касае нещо конкретно, свързано с този предмет.  Peace
Кой както го разбира ,аз говоря от ли4ен опит.В колата бяхме няколко ,а пострадах само аз.Зна4и не колата е "виновна" Thinking.
Последно да се включа, и аз говоря от личен опит  Laughing На теб това с колата ти се е случило веднъж. А на нея и мъжа и инцидентите с колата се случват "доста често". Има разлика... Rolling Eyes

# 108
Момичета, сърдечно ви благодаря за вашите топли думи и съвети! Hug Hug Hug

Замислих се  newsm78над всичко написано от вас- да, всичко е така както го казвате -традиционната медицина е на единия бряг на реката, а алтернативната е на другия бряг, но на ме интуицията и сърцето ми дават знак, че трябва да следвам този път
.
Моята мечта е сред 10-15 години да изградя свой собствен медико-възстановителен център в селце, наречено Бойково, което се намира в полите на Родопите/1100 м.надморска височина/. там имам наследствен парцел от моята баба.

А относно специалносттите в Медицинския колеж - съм се спряла най-вече на "Рехалибитатор", другите специалности просто не са ми интересни.
Първата идея, която ми подхвърли мъжа ми беше, че трябва да се запиша на някакви курсове, защото занимаването с масажи, иглотерапия и др нетрадиционни терапии ме впечатляват страшно много.
Да, аз ще запиша курсове, както ме съветвате, но на по-късен етап.
Моята мечта е доста дългосрочна, и образованието е първата стъпка.
Преди да достигна тази моя мечта, трябва да осъществим с помощта на  моя мъж още две свои мечти, от които да натрупаме капитал, за да изградим МОЯТА ДАЛЕЧНА МЕЧТА.

Да, всичко ще е така, както го искаме, защото истински го искаме и вярваме в успеха на започнатото.
Трябва да слушаме сърцето си и да следваме мечтите си!
Само да сме здрави!

Благодаря ви още веднъж за топлите думи и подкрепата  bouquet  bouquet  bouquet

Ди, да ти е жива и здрава малката принцеса, да ви радва и да расте с позитивна нагласа. bdbaloni

Относно споделянето - много сте прави, че човек трябва да споделя с хора, които могат да поделят радостта ти. Когато аз вярвам във нещото, вярвам така, че то наистина да се случи,никой не може да ми попречи. Ако случайно го споделя с човек, които изпитва завист, а не се радва - това няма да спре сбъдването на мечтата ми, а просто ще я забави във времето. Ето затова - аз лично съм предприела - да контактувам и споделям с хора, които ме разбират и искренно се радват на моите успехи.

# 109
   Безгрижно и синьо-балонено детство на чаровницата на di_  bouquet

Добре дошла на estella Heart Eyes-  Мариянкарадвам се, че си тук и, че вървиш по пътя на хармонията! Препоръчвам ти книгата на Кехоу и веднага след нея започни с тетрадката!

sv_harmony, одеве като прочетох, сходството на ситуациите, в които сме изпаднали с теб се сетих за една глава в книгата на Джо Витале "Ключът": "Колко щастие си готов да понесеш?" Често дерзаем, силно желаем хубави неща в личен план, а в същото време рядко осъзнаваме колко не сме готови да ни се случи. Скоро осъзнах един свой вътрешен механизъм и като се замисля ми  трябваха 10-тина години да го осъзная и формулирам. Става въпрос за следното:моя приятелка ми е казвала, че когато при мен нещата тръгнат добре, веднагически започвам да се притеснявам и да търся от къде ще ми изскочи нещо кофти.
Нали се сещате за клишето "Много хубаво, не е на хубаво" ooooh!Нормално с такива убеждения, човек да зацикли.
Свободата идва с истината, че ние сме господари на мислите си, които пък са семената на случките около нас!

Съвсем отчетно споделям, че пак се връщам на анализа на сънища, от утре ще си ги събирам. Бях започнала на пролет, но така си отече във времето. А те наистина могат да дадат доста информация.

Вела
, можеш да идеш на църква да си запалиш свещички, както са казали повечето момичета и да ти прочетат молитва за здраве(т.нар. параклис), или да си сложиш в колата осветена иконка.

Dess, и аз предварително не се хваля. Но наблюдавах много интересен феномен, който ми се случи- когато започнах да заявявам на глас намеренията си и то пред добронамерени и важни за мен хора, нещата започнаха да се случват. Това за мен беше много показателно, защото се водя суеверна. Веднага след това, в литературата, която чета попаднах на точно това твърдение, че е много важно да заявяваме намеренията си на глас.

Червеновинце, благодаря и на теб за добрите думи и за изчерпателността в постовете ти Hug

nora13
, напълно е възможно да е много по- скоро това с възстановителния център Peace

Простете ми многословието, но в тази тема се чуствам като у дома, като някое безценно островче на вярата и за мен всяка ваша дума е урок, опитвам се да компенсирам липсата на достатъчно време да съм по- пълноценна по въпросите, които разисквате.

Пожелавам ви отговор на всяка чуденка, решение на всяка задача и изобилие в  от вътрешна хармония  bouquet

# 110
Благодаря ти за напомнянето, Вела!  bouquet  bouquet  bouquet

Това го бях чела в книгите за леля Слава Севрюкова. Ще се помъча да го изпробвам.
 И сега като стана дума за Библията се сещам за леля Ванга, която казваше... "Четете по-често Библията и по-точно 13 глава на Йоанна"
Ето сега е момента да извадя измежду всички книги - най свещената книга "Библията" и да  се възползвам от нейната енергия.

Благодаря ти , Вела, още веднъж! Hug Hug Hug

mamm1129, вземам Библията, сядам, слагам я на коленете си и я държа затворена между дланите  си / на коленете ми остава тази част, която не се разтваря/. После внимателно задавам въпроса / на ум или на глас, както го чувствам в момента /. Старая се въпросите ми да са конкретни. След това раздалечавам  ръцете си така, че Библията да се отвори на някоя страница. С палците помагам за разтварянето. Избирам си един абзац / първия, на който ми попадне погледа или посочвам с пръст/. Чета текста от предния, от този и от следващия абзац. Прилагам този метод от 20 години/ и аз съм от тези над 35год./. В повечето случаи, когато разтълкуваш прочетеното можеш да получиш отговор. Ако сметна за необходимо после задавам доуточняващи въпроси. Понякога обаче попадам на празно поле или текста не може да се разтълкува. В такива случаи пробвам до три пъти и се отказвам, защото смятам, че Библията не иска да ми отговори. Понякога се получават невероятно точни отговори.

# 111
  • Добрич
Сетих се, че в колата имаше икона, която по - късно съпругът ми свали. Преди малко я намерих в жабката - беше избеляла и охлузена. Вече приготвих нова осветена икона, която слизам след малко да занеса в колата. Освен това след прочетеното в Библията осъзнах, че съпругът ми от няколко месеца не е стъпвал в църква. Обеща ми утре като заведе детето в детската градина да отиде. Като се прибера утре от работа също ще отида и после мисля пак да попитам Библията. Благодаря ви, че ме насочихте момичета.

Разговорите с Библията са много полезни и на мен често са ми помагали в трудна ситуация. Стига само Библията да иска да отговаря, защото, както казах вече понякога не желае - явно тогава  не трябва.

# 112
nora13 , сподели заглавия на книги за Слава Севрюкова!

# 113
Напълно вярно!
Но хората трябва да са наистина добронамерени и позитивни!!! И на мен ми се е случвало много пъти. Много ми помога обсъждането на идеите и мечтите ни с моя съпруг. Наистина Господ ни е създал един за друг. Двамата поотделно не сме силни, силни сме когато сме заедно.

, и аз предварително не се хваля. Но наблюдавах много интересен феномен, който ми се случи- когато започнах да заявявам на глас намеренията си и то пред добронамерени и важни за мен хора, нещата започнаха да се случват.

# 114
Писателя е Христо Нанев и е от Пловдив. Аз лично го познавам.
Книгите, които той е написал са три:
Първата е : Бъдете в този свят, но не от този свят
Втората е :Прозрения
Третата е : Зеница към Вселената

Ето и линк, който открих: http://knigibg.com/search.php?author_id=2982&listparam=author_id=2982

nora13 , сподели заглавия на книги за Слава Севрюкова!

# 115
Изгледахме семейно  филмчето"Heart Breakers"...и преди да си легна реших да  надникна в темичката. И за моя изненада получих ЛС от едно съфорумка,  която ми пише, че Вела" не ми повярвала на поста"... Thinking което пък ме изуми, понеже моята цел въобще не е била, Вела" да ми повярва" или да убедя Вела в нещо newsm78

Сега като се върнах назад и прочетох поста си, разбрах, че поста ми сигурно  е бил приет доста погрешно. Crazy   Затова сега искам да направа малко разяснение . В моя пост към Вела, исках само да споделя ситуация подобна на нейната...но най- важното, което всъщност исках да кажа е, ЧЕ НАМЕРИХ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ/ за себе си/  В поста си  споделих как съм постъпила аз, което никак  не значи, че Вела ще трябва да постъпи по същия начин.   Писах защо така съм постъпила, защото тази мисъл да" махна колата" ми се "въртеше" постоянно в главата, което за мен означава,  че ми е било ПОДСКАЗАНО какво да направя. 
При мен решението е било: смяната на колата, а при Вела...забравената иконка в колата. Hug  Тя  е намерила вярното решение за себе си,  което много ме радва!  Heart Eyes

Все пак честите инциденти точно и само с колата ме наведоха на мъсълта" че е нещо определено  свързано с колата" newsm78  и това в нейния случай явно е била иконката, която е била в колата и.

Ако така е изтълкуван моя пост...моля за извинение, защото  явно не съм успяла да се изразя както трябва. Rolling Eyes

Вела...надявам се, че не си приела поста ми , като убеждение да си сменяш колата... Thinking

Лека нощ! Hug

# 116
Мили момичета, здравейте!Изпуснах я тази тема ... Сега съм до трета страница и ще наваксвам.
Вени- много добре оформена.поздравления   bouquet
Рени- успех ти желая и на теб.  Peace
Клем4е, Жеравна е прекрасно място с добра енергетика. Отпусни се и се радвай на живота.Твоето дете те е избрало и идва към теб. То знае кога е най-подходящият момент да се появи.Имай му  доверие.  Hug
EASpirit, страхотно преживяване. Да вземеш решение  - сигурно си се сетила да помолиш за помощ....
За вегетарианството и аз не съм решила. Мисля,че трябва да ти идва отвътре. Аз съмата не съм месоядна-т.е не обичам месото, макар че все още хапвам. Обичам рибата много, тестени изделия и сладко . Не съм чела много по темата , но  съм чела за стреса в душата на животното, което се умъртвява , и че това се отлага в кръвта и после ние го ядем. Но нали и растенията имат душа.  newsm78 Навярно и те изживяват стрес ... Просто това е кръговратът на живота, както казва Цар Лъв или аз не съм узряла за ползата от вегетарианството. А пък и  имам в офиса една вегетарианка от години, която е толкова гневна и неспокойна, че ... Извинете ,че оспамих. Но в другата тема се чувствам далеч по назад с материала.

Аз съм жената- добре дошла у дома!

Искам да ви благодаря на всички за хубавите поздрави за рожденния ден на сина ми. Hug

Бях писала в предишната тема, че около Коледа се струпват изпитания според Лазарев ... Кученцето ми почти напълно ослепя с единственото си оченце, изведнъж, за един ден . Не мога да опиша какво чувствам. Моля се само  Praynig и вярвам, че всичко е наред и това е временно. Според лекуващият му лекар, то сега осъзна, че едното му око го няма и преживава стреса от това и ще го надживее. Освен това има и перде обаче... Дадох му моето хомеопатично лекарство- класическото- то е Кучешко мляко.На мен помогна много, а аз съм неговата стопанка и мен най-много обича - следователно душата му страда от същото от което и моята. Не искам да обеснявам повече, защото дълго ще стане. Имах нужда да споделя и защото знам,че пак ще му изпратите много положителна енергия, затова ви пиша за него.
По Коледа стават чудесаPraynig

# 117
di, честита ти рожденничка!Да ти е  здраво и весело детенцето!  bouquet  bouquet  bouquet

Чета разбъркано и хаотично

Desss , за споделянето. Независимо пред кого споделяш, не трябва да говориш предварително  за хубавите  неща. Отнема им се от енергията и от силата за да се случат.Разпилява се енергията. Аз съм човек, който много споделяше ... Вече - не.  Да ви призная в тази тема май споделям най-много ...

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 06:15 от darena

# 118
eeeee, опасни сте! за два дена осем страници.... а вече не броя от предната тема колко не съм прочела  Confused
сляха ми се и дните и нощите в работа...
и нещо ми се изпари положителната нагласа, а така добре се чувствах в темичката  Tired

# 119
  • Добрич
 ЧервеноВинце , напълно съм съгласна с това, което си написала. На теб ти се е наложило да смениш колата - така си го почувствала. Аз не мисля да го правя, защото не го чувствам за необходимо. Още снощи сложих новата иконка в колата.

Освен това осмислих още нещо - чела съм, че счупените и пукнати предмети привличат отрицателната енергия. Когато ударих задния капак на колата / за което си бях виновна / исках да го сменим веднага, но съпругът ми отложи това. Капака е леко хлътнал от дясно и като се замислих - всичките ни инциденти от тогава са от дясната страна или отзад на колата. Снощи  накарах съпруга си да ми обещае, че няма да отлага повече тази смяна. След всичко това се почувствах определено по - добре.

Не съм приела поста ти като убеждение да си сменям колата. Ти просто сподели как са се развили нещата при теб.  Явно някое от момичетата е останало с погрешно впечатление.

Желая успешен и спорен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт