подсъзнанието може всичко 5

• 41 343
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
norah и аз мисля, че съдбата ни дава някакви знаци с тези случки, защото нищо случайно няма в живота според мен. Само дето не мога да разбера какво точно иска да ни каже. И двамата със съпруга ми сме много внимателни шофьори. Действително през последната година сме навъртели около 35 000 км. с колата, но при нас това просто е неизбежно. Не мисля, че Господ иска да ни предупреди да пътуваме по - малко, защото не виждам как може да стане при сегашната ситуация и при ангажиментите, които имаме. Затова не ми идва нищо наум. От края на лятото не бях задавала въпроси на Библията, но сега мисля да я попитам. Дано да ми отговори, защото не винаги се получава.

# 91
  • Русе
Вела,
купете нещо за колата
Например бележниче, което да седи в колата и да можете да записвате нещо, докато сте в движение.
Забелязала съм, че и предметите, с които имаме досег постоянно, приемат отношението ни.
Наши приятели, които никога не са имали инциденти с кола, въпреки че често пътуват, катастрофираха, точно когато отиваха да купуват друга кола.
Няма да кажа моя компютър, какви въртели ми върти.

А за хваленето...
винаги когато кажа за нещо хубаво,предварително  че ще стане се проваля !

# 92
Вела, и аз мисля, че би било хубаво да запалиш свещичка и да почерпиш за здраве колегите.Със сигурност тези неща не се случват без причина.И все пак, колкото и внимателно да карате, карайте още по-внимателно. А как задаваш въпроси на библията, стана ми интересно newsm78?
Дес, аз не обичам да се хваля предварително, изчаквам нещата да се случат и тогава споделям. Май съм суеверна, но така да е.Мисля, че бях чела някъде за това, че не е препоръчително, но вече не помня къде(Ошо ли беше, ще се поразтърся) 

# 93
Вела..това което четох ми напомня малко на моята ситуация, която иамх преди време! Имах кола навремето, която много си харесвах...Не знам и не мога да кажа, дали завист или урочасване е, или каквото и да е ...но почнаха да ми се случват дребни нещица с колата ..неприятни. Докато накрая не преживях малка катастрофа. Казвам малка, защото ми нямаше нищо и оцелях, но се случиха други неприятни неща, покрай тази катастрофа. Вечер като си лягам и си задаван въпроси, защо това се случва?Единствения отговор  който ми минаваше  в съзнанието беше"Купи си друга кола. Таза я махни!" А не разбирах защо? Thinking  Толкова си харесвах количката. Мисълта, за смяна на колата в главата ми стана прекалено натрапчива.Това и направих...продадох я.

След това се радвах , че съм постъпила така. Помислих се, че за да ми се мотае тази мисъл в главата, значи не е случайно...И може би Бог ме е предпазил от нещо по-лошо. Thinking С другата кола нямах инциденти.

След като почнах да се занимавам с Фен Шуй, разбрах, че предмети и вещи , които купуваме от други хора, могат да носят енергията на предишните собственици. Много хора така купуват къщи...супер красиви, но не се чувстват добре и уютно в тях. Всичко е свързано с енергията на всеки предмет.

Просто споделих, защото ти ни помоли за това. Не искам да ти кажа да си сменяте или си купите друга кола...но за мен това си е много силен знак и не искам да те плаша,  само споделям, какво  направих аз. Sunglasses Просто натрапчивата мисъл ме поведе към моето решение.  Решението, каквото и да е ще си го  вземете вие.
 Замисли се например върху това,  какво си мислиш най-често  за всичките тези инциденти с колата? Какви мисли ти пробягват в главата...?Мотае ли ти се мисъл да сменяте колата...или нещо друго сързано с колата? Защото това не се случва без причина.

Dess
.. аз лично не бих се хвалила, докато не стане Peace Не от суеверие, а защото трябва да съм сигирна , че ще стане. Така някак си ми е по спокойно , на мен самата. И като стане, ще имам причина за хвалене и за черпене. Никога не е късно да се похвалим и да почерпим  Laughing   Hug 

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 01:22 от ЧервеноВинце

# 94

Според мене трябва да се споделят проблемите.

Мислите са енергия и когато споделиш, получаваш.

Именно каквото споделяш, това и получаваш. Затова е добре да се внимава пред кой се споделя и какво се казва.

По въпроса за хваленето напълно съм съгласна с tonimar.

# 95
  • Добрич
mamm1129, вземам Библията, сядам, слагам я на коленете си и я държа затворена между дланите  си / на коленете ми остава тази част, която не се разтваря/. После внимателно задавам въпроса / на ум или на глас, както го чувствам в момента /. Старая се въпросите ми да са конкретни. След това раздалечавам  ръцете си така, че Библията да се отвори на някоя страница. С палците помагам за разтварянето. Избирам си един абзац / първия, на който ми попадне погледа или посочвам с пръст/. Чета текста от предния, от този и от следващия абзац. Прилагам този метод от 20 години/ и аз съм от тези над 35год./. В повечето случаи, когато разтълкуваш прочетеното можеш да получиш отговор. Ако сметна за необходимо после задавам доуточняващи въпроси. Понякога обаче попадам на празно поле или текста не може да се разтълкува. В такива случаи пробвам до три пъти и се отказвам, защото смятам, че Библията не иска да ми отговори. Понякога се получават невероятно точни отговори.

# 96
  • България
norah и аз мисля, че съдбата ни дава някакви знаци с тези случки, защото нищо случайно няма в живота според мен. Само дето не мога да разбера какво точно иска да ни каже. И двамата със съпруга ми сме много внимателни шофьори. Действително през последната година сме навъртели около 35 000 км. с колата, но при нас това просто е неизбежно. Не мисля, че Господ иска да ни предупреди да пътуваме по - малко, защото не виждам как може да стане при сегашната ситуация и при ангажиментите, които имаме. Затова не ми идва нищо наум. От края на лятото не бях задавала въпроси на Библията, но сега мисля да я попитам. Дано да ми отговори, защото не винаги се получава.
Вела,според мен това е знак да внимавате ,не само като сте на път,а и ина4е. Замислете сте дали ти или съпругът ти вървите по правилен път във всяко едно отношение. Има ли области в живота,които може да промените,отношения с хора и т.н ThinkingДали Бог иска да ви предпази от лоши хора и обстоятелства около вас,като ви предупреждава. ThinkingАбе,ако те терзае и мъ4и нещо,което трябва да се промени в живота ти към по- добро,го направи сега. Peace

# 97
Вела,според мен това е знак да внимавате ,не само като сте на път,а и ина4е. Замислете сте дали ти или съпругът ти вървите по правилен път във всяко едно отношение. Има ли области в живота,които може да промените,отношения с хора и т.н ThinkingДали Бог иска да ви предпази от лоши хора и обстоятелства около вас,като ви предупреждава. ThinkingАбе,ако те терзае и мъ4и нещо,което трябва да се промени в живота ти към по- добро,го направи сега. Peace
Аз пък си мисля, че това има връзка с колата, а не като цяло с живота им.  Thinking Инцидентите са само с колата. Иначе ако не се върви по првилен път в живота,то ще ни се дават много знаци... различни. Но един знак повтарящ се ...и то с един и същи предмет, това за мен е знак, който касае нещо конкретно, свързано с този предмет.  Peace

# 98
Днес моето малко момиченце става на 2 годинки. Почерпете се за наше здраве:

Тетрадка по Кехоу  newsm78 Заинтригувахте ме  Crazy

# 99
  • Добрич
di, да ти е жива и здрава малката красавица!

# 100
Мила Ди..Честит Рожден Ден на  дъщеричката!  Hug Hug HugДа ти е жива и здрава, прекрасната малка прицеска!  newsm51

А за Мама Ди  с пожелание да е най-щастливата мама на света!   Heart Eyes

# 101
  • България
Ди, честит празник   bouquet Да ти е здрава малката принцеска , да расте весела и безгрижна   bouquet

# 102
  • България
Di,4естита ти рождени4ка,да е жива и здрава!  bouquet Hug Heart Eyes

# 103
Лека вечер от мен на всички !

# 104
  • България
Аз пък си мисля, че това има връзка с колата, а не като цяло с живота им.  Thinking Инцидентите са само с колата. Иначе ако не се върви по првилен път в живота,то ще ни се дават много знаци... различни. Но един знак повтарящ се ...и то с един и същи предмет, това за мен е знак, който касае нещо конкретно, свързано с този предмет.  Peace
Кой както го разбира ,аз говоря от ли4ен опит.В колата бяхме няколко ,а пострадах само аз.Зна4и не колата е "виновна" Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт