подсъзнанието може всичко 5

• 41 332
  • 450
  •   1
Отговори
# 150
Дарена можеш да пробваш и с тази молитва от книгата на доц. Дорийн Виртю -ЛЕКУВАНЕ С АНГЕЛИТЕ
КАК АНГЕЛИТЕ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ НА ВАШИЯ ЖИВОТ
-

Молитва за излекуване на животно - любимец
Скъпи Господи.
Аз моля Теб, Архангел Рафаил и лекуващите ангели да обградите моето животно с вашата излекуваща енергия на любов. Моля, помогнете на моето животно и на мен, да чувстваме мир, така че да си осигурим излекуването. Моля, изпрати ни едно чудо, като знаем, че всяко нещо вече е излекувано в Твоите очи. Аз моля, Ти да ми помогнеш да имам вяра и доверие, така че да мога да изживея Твоята любов в моя любимец, и в мен самата, точно сега. Благодаря.

Момичета , сега я чета тази книга и искам да ви питам -вие разчитате ли и молите ли се на вашите ангели пазители.И ако - да ,има ли резултати?.Аз сега ще отправя няколко молби и ще чакам бързи отговори и резултати.
Книгата я има в Спиралата.

За хвалбите ,да се изкажа и аз .Отдавна съм спряла да се хваля.Разбрах ,че така е по-добре и нещата се получават.А когато се случи ,съм щастлива и много Благодарна и това се забелязва.Преди като се похваля за нещо което предстои -и хооп то не става.,ако пък се похваля за нещо което е станало , и нещата тръгват в друга посока. Затова съм спряла да се хваля.Само на майка ми и на децата ми може да споделя ,похваля нещо и пак казваме "Ако е рекъл Господ"

Поздрави  Hug Hug Hug Hug Hug

# 151
mijjjka ,тези дребни ,последователни неприятности , може да са тест за търпеливост.На мен като ми се случи нещо подобно ,и като не мога да изтълкувам знаците ,си мисля ,че е точно тест за търпеливост.И друго - нали не ти минават мисли от рода на " Едно зло ,не идва само ". Опитай да се настроиш - каквото било,било до тук ,а сега да идва хубавото.  Hug Hug Hug
И още нещо което може да ти е от полза ,от поста на Надеждица е от 8 страница.

" една глава в книгата на Джо Витале "Ключът": "Колко щастие си готов да понесеш?" Често дерзаем, силно желаем хубави неща в личен план, а в същото време рядко осъзнаваме колко не сме готови да ни се случи. Скоро осъзнах един свой вътрешен механизъм и като се замисля ми  трябваха 10-тина години да го осъзная и формулирам. Става въпрос за следното:моя приятелка ми е казвала, че когато при мен нещата тръгнат добре, веднагически започвам да се притеснявам и да търся от къде ще ми изскочи нещо кофти.
Нали се сещате за клишето "Много хубаво, не е на хубаво" Нормално с такива убеждения, човек да зацикли.
Свободата идва с истината, че ние сме господари на мислите си, които пък са семената на случките около нас!"

Hug Hug Hug

# 152
elena_ , последният ти пост ми дойде много навреме  Hug Хареса ми идеята ти за "теста за търпеливост", защото от доста време си давам сметка, че точно търпението, както и смирението са качествата, които все още не съм развила в себе си до степента, до която бих искала. Имам още доста да работя върху себе си в това отношение  Embarassed
А иначе по принцип не харесвам пословици от рода на " Едно зло,не идва само " или "Много смях не е на добре"  Wink  Така че никога не ми минават подобни мисли  Hug
Между другото, кофти-серията при мен приключи  Laughing Но миналата седмица се бях видяла наистина в приключения разнообразни и безобразни Laughing

mimina , много интересни ритуали си описала    bouquet

# 153
Момичета благодаря ви.   bouquet Благодаря и на тези, които ми писаха на мейла и на лични.  bouquet Много е мило това, което правите  Hug няма да изброявам имената на всички ви, но всяка една съм прочела, какво ми е писала, всяка една ваша дума ме стопля , а чрез мен и него.
Ще прочета тази вечер за капките на Бах и ще видя от предложените ми неща да избера нещо.

елена, точно тази молитва ползвам   и моля ангелите да му пратят Ангел Лечител. Благодаря, ти .  bouquet
Освен това много му говоря.
Прощавайте,  не мога да пиша  друго.

# 154
   darena , успех и от мен на кученцето ти, никога не съм имала домашен любимец, но сестра ми е запалена по животните и покрай нея съм изживявала няколко емоционални моменти, свързани с животинки Heart Eyes

Нора, благодаря ти много за линковете с книги за леля Слава. Исках да те питам автора на повечето от тях, който казваш, че познаваш, да не е бивш полицай? Лятото бях чела една статия за бивш полицай, който е контактувал с нея на времето и тайно е описвал това, което тя е разказвала и едва сега е публикувал. За това питам.

Искам да попитам какви са тези книги на ангелите? И за това пречистване по метода на мимина?

# 155
Момичета, благодаря ви много за поздравите  Hug Hug Hug
Един купон се е завихрил около нас  Crazy 3 дни яли, пили  Laughing като посвършат празниците ще кача снимки  Flutter

# 156
Nadejdica, това е една книга, която може да ти е интересна. Книгата се казва "Лекуване с ангели" на Дорийн Виртю. Мисля, че точно от нея са и цитираните текстове. Приятно четене  Heart Eyes:

http://www.spiralata.net/kn_bul/doriin.zip

# 157
Nadejdica линка към книгата е на първа страница Hug

elena_  помагат да,и още как Grinning Много бързо се отзовават в интерес на истината,просто трябва да ги повикаш и да ги помолиш и те вече действат Laughing

mijjjka радвам се,че е свършил периода при теб.Сигурно наистина е бил тест за търпимост  Peace

ЧервеноВинце от раз стана при мен спирането на месото.И аз така усещах,че момента настъпва,един ден майка ми беше сготвила нещо и ми замириса на... Sick Оттогава просто спях и никога след това не изпитах нужда да го вкуся отново.
При сестра ми също стана така,тя беше прочела нещо в една книжка и просто го реши.
Братовчедка ми също-без да е имала такова намерение Laughing просто един ден се почувствала зле след консумацията и така.

Мисля,че то просто се усеща.Или по мирис,вкус или след това как се чувстваш.

Нали знаете какво казва Дънов за храната.Ако искаме да видим дали дадена храна е за нас и ни действа добре да забележим как се чувстваме след като сме я яли.Ако сме добре разположени физически и психически значи е за нас,ако не значи не е.
Много е вярно,на мен винаги ми помага Peace

# 158
Проблемите са признак на живот. Тайната не е е решаването на всичките ни проблеми, а по-скоро в това да се научим да ги виждаме като дар - като възможност да научим нещо, да израснем духовно и да дадем нещо на онези, около нас.

В крайна сметка, качеството на нашия живот се определя от това как се справяме с проблемите си. Запомнете: силата е във възприятието. Понякога нашите така наречените “проблеми” се оказват най-важните благословии в нашия живот.

Тони Робинс
http://tonyrobbinstraining.com/

Heart Eyes
хубав ден на всички!

# 159
Желая ви весели празници и да ви се сбъднат всички мечти.  Hug
Аз излизам в коледна ваканция до 5 януари, отиваме при бабите на ваканция и няма да мога да ви чета. Ще ми бъде малко тъжно, не пишете много, че после по лесно да наваксам пропуснатото.
Целувки  Wink

# 160
Колко много сте изписали за няколко дни.
Компа ми беше на ремонт и не съм ви чела.Липсвахте ми....
Позитивен ден .....нищо, че е мрачен..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
Nadejdica, за да не повтарям цялата информация, че е доста дълго, виж пост №471 на 32 страница в третата тема. Rolling Eyes
Ах, едно ми е предКоледно днес. Вече ми се допразнува. Изпълних повечето ангажименти, сега ще имам малко време за четене и писане, само че нямам нет в къщи и много ще ми липсвате през почивните дни. Ще си подготвя постовете с информацията, която ви обещах предварително и в понеделник ще ви я постна.  bouquet Hug Hug

# 162
Здравейте момичета  Simple Smile

за първи път влизам в този форум,насочиха ме  Simple Smile,благодаря за което
от скоро въобще влизам в БГ-Мамма
не успях да прочета темата отначало,но бързам да напиша нещо за работата с Ангели
отдавна ги викам и те винаги са на помощ
преди това четох в един руски сайт кого,по какъв повод и как да извикаме
не видях дали някой го е дал преди мен,ако е така и се повтарям не ми се сърдете  Embarassed
http://www.angelreiki.ru/angel/index.htm
на мен ми е бил много полезе,но само искам да ви помоля да бъдете внимателни с енергията на тези същества-наистина е доста силна и не би трябвало да решите всичко отведнъж
първия път като четох бях попрекалила,а особено ако изречете на глас молбата-действието е много мощно

# 163
стана грешка-два пъти изпратих едно и също нещо

# 164
...Ето още един пример за преодоляна карма. Когато на една жена съобщават, че не може да има деца и не е в състояние да зачене по една или друга физиологична причина (освен заради обърната матка), си има някаква кармична причина за тази трагедия на несбъднатите мечти. В предишните си животи тази жена или непрекъснато е отказвала да роди от себичност, или ако е имала деца, ги е малтретирала. И така тя решава да си осинови дете. (Тук не пренебрегвам съпруга, просто в случая слагам ударението върху личната карма на жената.) Какво става, след като си е осиновила дете? Един мой приятел лекар от Ню Йорк и друг от Калифорния ми казаха, че статистиката сочи високи стойности от порядъка на седемдесет и пет-осемдесет и пет процента. На какво? Седемдесет и пет-осемдесет и пет процента от жените с диагноза, че не могат да раждат (включително и тези, чиито съпрузи имат слаба сперма), за своя радост установяват, че са бременни, много скоро след като са осиновили дете.
Въпросната жена не е могла да ражда заради своята карма - учителка в духовното училище, та тя да разбере какво е да си самотен и да нямаш дете и съзнателно да пренесе този подсъзнателен спомен и в следващия си живот, когато вече няма да отказва да ражда, а ако роди, няма да малтретира децата си. Но кармичното бреме е свалено от плещите й, щом тя покаже, че вече е усвоила този кармичен урок и е изкупила грешките си, като е взела сираче, което да дари с любов. Кармата на мъжа й, естествено, също е заличена, тъй като е била преплетена с нейната...

Линда Гудман

Общи условия

Активация на акаунт