подсъзнанието може всичко 5

• 41 342
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Wink

Определено утрото е по-мъдро от сутринта и нещата от вчера ми изглеждат те толкава "лоши"  Grinning

Относно хвалбите/споделянето на хубави неща ..незнам, няма еднозначен отговор като гледам  Sunglasses
Ама все си мисля че е по добре да споделяш радости отколкото да оплакваш несгоди  newsm78 Просто всичко е в главите ни  Wink Дори и да има хора които виждаме че ни "завиждат" просто трябва да ги игнорираме любезно с финес  Wink  да не вярваме на уроки и т.н. а пречките изникнали на пътя да ги приемаме като предезвикателство  Hug

Dess, и аз предварително не се хваля. Но наблюдавах много интересен феномен, който ми се случи- когато започнах да заявявам на глас намеренията си и то пред добронамерени и важни за мен хора, нещата започнаха да се случват. Това за мен беше много показателно, защото се водя суеверна. Веднага след това, в литературата, която чета попаднах на точно това твърдение, че е много важно да заявяваме намеренията си на глас.
Споделям  Peace  т.е.  "хваленето" споделянето на хубави неща е един вид утвърждение  Wink не мислите ли ?!

# 121
ДОБРО УТРО, РАНОБУДНИ ДУШИЧКИ!!!! Laughing Laughing Laughing

Пожелавам Ви лек и успешен ден!

А .. сега да се захващам на работа Wink Wink Wink

# 122
di, честита ти рожденничка  , да ти е жива и здрава за радост на тати и мама ! newsm59

# 123
Здравейте момичета!  Hug

Много сте писали...Успях да ви прочета само отгоре-отгоре, но всичко, което сте написали е много интересно. Ще се върна подробно да ви чета!  Peace
По въпроса за хваленето аз пък съм забелязала следното – при мен нещата стават само като се похваля предварително за тях! Може да ви прозвучи странно това, но от няколко години имам такива наблюдения. Дали защото изричайки/хвалейки се им давам енергия на нещата да се осъществят или причината е друга – не знам...Но е факт.

Искам обаче да споделя следното с вас, защото ще ми е интересно и вашето мнение.
Както знаете наскоро си смених работата с много по-добра и като условия, и като позиция. Не знам, завидяха ли ми или е просто случайност, но всеки ден започнаха да ми се случват различни дребни неприятности. Първо, ми изгоря печката. След това апартамента ми беше наводняван на два пъти от съседите отгоре. После се разболях. Изгубих си портмонето, слава богу с малко пари...Освен това абсолютно всеки ден чупя по нещо – било чаша, било чиния. И то не от невнимание, просто сякаш сами се изплъзват от ръцете ми...
Не казвам, че съм урочасана или нещо такова, но просто не могат да не ми направят впечатление тези дребни инциденти.
Вие какво мислите по въпроса?

# 124
Момичета да ви се оплача , нали щяхме да ходим на Жеравна ....., е , провали се - дали има връзка с предварителното хвалене ?
А това за библията съм го чувала , даже открих един сайт - ще го потърся.

# 125
  • Tам през Атлантическия океан
di, честита ти рожденничка  , да ти е жива и здрава за радост на тати и мама ! newsm59
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ПОЗДРАВЛЕНИЕЯТА

Честита рожденичка di Hug

klem4e стига пък ти  Wink няма връзка  разбира се  .... всичко е в главите ни Hug

# 126
nora13 , сподели заглавия на книги за Слава Севрюкова!

и аз съм чела книги на Слава Севрюкова.Има изключително точни неща в тях. newsm78

Сега да пожелая успешен ден на всички Hug

# 127
И аз се присъединявам към поздравленията! Честита рожденничка на dinewsm59

# 128
mijjjka , мисля че е предупреждение, но за какво ли ? На мен като беше ми се случило така , но беше много отдавна си мислих , че ангелчето ми е "излязло в отпуск" да си почине палко от мен. Звучи несириозно , но аз така го чувствах . Позволявам си един въпрос - тези дребни нещица да ти се случват случайно на празници / църковни / ????
Desss , да права си всичко е в главите ни , даже като се връщах от работа във вторник вечерта сякаш една мисъл се прокрадна и някак си знаех че няма да отидем .

# 129
По въпросът за колите , милички , само едно ще ви кажа , че като решим да продадем кола - тя задължително се чупи !Явно не иска да се разделя с нас.

# 130
mijjjka , мисля че е предупреждение, но за какво ли ? На мен като беше ми се случило така , но беше много отдавна си мислих , че ангелчето ми е "излязло в отпуск" да си почине палко от мен. Звучи несириозно , но аз така го чувствах . Позволявам си един въпрос - тези дребни нещица да ти се случват случайно на празници / църковни / ????

Не, случваха се всеки ден, всеки ден по нещо...

# 131
darena , ще се моля за твоя приятел!  Praynig Щом изведнъж е настъпило почти пълно ослепяване, предполагам е от шока, а с твоята любов той ще бъде преодолян!  HugТази година чух, че домашните любимци приемат негативното, което е трябвало да се случи на стопанина им... Поиска ми се да не е вярно.

klem4e , за да запазиш положителната си нагласа, приеми, че за теб или съпруга ти е било по-добре да не отидете в Жеравна!  Hug

Desss

Цитат
Ама все си мисля че е по добре да споделяш радости отколкото да оплакваш несгоди   Просто всичко е в главите ни

И аз мисля така, но понякога имаме нужда да споделим и несгоди. В противен случай се появява натрупване. И придобиваш две лица - едното - твоето истинско, което остава видно единствено за теб, и другото - което показваш пред всички, като споделяш само радости, но криеш останалото.  Hug
Разбира се не трябва с всяка дребна неволя да занимаваме някого и да наподобяваме свекърви Joy

mijjjka , странно струпване! Опитай с утвърждение. Ако ми хрумне нещо на по-свежа глава, ще споделя. Hug

# 132
  • София-в сърцата на моите деца
Вела, при тези ситуации с колата ,е най-добре да отидете в някое манастирче  и някой поп да ви я освети за здраве и безаварийност/. Това само, ако не сте го правили....Ние имахме сходни ситуации и една Жена така ни посъветва да направим!! Peace

# 133
  • България
  Пожелавам ви отговор на всяка чуденка, решение на всяка задача и изобилие в  от вътрешна хармония  bouquet
Страхотно пожелания. Благодаря   bouquet
момичета , благодаря ви на всички за  подкрепата и за това че се радвате за мен  Hug
Аз тези дни наистина много се чудих за споделянето и по интуиция споделях само с хора с положителна нагласа и с вас естествено  Grinning Но какво виждам при всеки е индивидуално и зависи от собственото мислене, ако мислиш, че нещо ще стане - то става , ако мислиш , че ако го споделиш ще се провали, може би това вличе.... иначе не би трябвало.
Дарена, дано се справи бързо с шока  твоето кученце  Hug И простете за любопитството , мо какво е Кучешко мляко?
клемче, както някой вече беше писал, твоето бебенце те наблюдава и чака най-удобния за вас момент  Hug
И малко спам ама защо трябва чрез ЛС някой да казва на някого какво мисли 3-ти чоек по въпроса , не ми стама много ясно. Ей, това е шега да не се засегне някой  Hug  Heart Eyes Hug  Laughing

# 134
  • Русе
Nadejdica 
 и аз благодаря за страхотното пожелание, днес си го чета от време на време
За сега действа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт