подсъзнанието може всичко 5

• 41 338
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
Darena с най-топли чувства ти пожелавам твоето другарче да се оправи.

Честито на рожденичката на Dinbirthday

Приемете един искрен поздрав от мен за безкрайната и чиста любов на нашите любимци.
Обичта ням … 80;ци

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:33 от Cantariny

# 136
Кученцето ми почти напълно ослепя с единственото си оченце, изведнъж, за един ден . Не мога да опиша какво чувствам. Моля се само  Praynig и вярвам, че всичко е наред и това е временно. Според лекуващият му лекар, то сега осъзна, че едното му око го няма и преживава стреса от това и ще го надживее. Освен това има и перде обаче... Дадох му моето хомеопатично лекарство- класическото- то е Кучешко мляко.На мен помогна много, а аз съм неговата стопанка и мен най-много обича - следователно душата му страда от същото от което и моята. Не искам да обеснявам повече, защото дълго ще стане. Имах нужда да споделя и защото знам,че пак ще му изпратите много положителна енергия, затова ви пиша за него.
По Коледа стават чудесаPraynig

darena , за този случай защо не пробваш с Баховите "спасителни капки"?
нещо фантастично са при стрес и паника, действат и на животни (давам си ги на котарака и му се отразяват супер)
не пречат на хомеопатичните и всякакви лекарства.

# 137
Цитат
моята теория (на Линда Гудман) защо прочетена на обратно думата „бог" (god) на английски става „куче" (dog), е свързана с въпроса за кармата.
Това не е просто съвпадение. Освен ако не са пребивани жестоко, не са държани гладни или не страдат от бяс, кучетата проявяват „божествената любов", за каквато мечтае всеки човек. Колкото и да не обръщате внимание на едно куче, колкото и да му се карате, колкото и често да забравяте да го нахраните и напоите, понеже сте се залисали с друго, вашето куче пак ви гледа с обожание, с очи, преливащи от чистосърдечна любов. Колкото и зле да се отнасяте с него, пак е готово да ви брани със зъби и нокти, да ви пази и обича. Разбирането и състраданието му сякаш са бездънни. Кучето прощава, прощава, прощава... до безкрайност. Каквото и да правите (освен, разбира се, ако не го биете непрекъснато), не ще притъпите несекващата му обич и вярност към господаря.
Кучето е не само вашият най-добър приятел, то е и най-красноречивият пример какво всъщност представлява любовта. Според някои погрешни учения за прераждането следващата степен на превъплъщение подир кучето е човекът. Направо не проумявам откъде-накъде на поборниците на тези теории им е хрумнало, че кучето е по-нисша форма на човека. Кучетата са по-търпеливи, верни, предани и обичливи, по-великодушни и състрадателни от повечето хора - с изключение на клетите измъчени кучета, обучени от хората да нападат и убиват, като например питбулите и доберманите (а също кучетата, участващи в боеве с петли и бикове и подложени в лабораториите на научни експерименти). Тук използвам думата „хора" съвсем условно, защото за мен това не са никакви хора. Те са няколко равнища под хората и животните. Който обижда по-малките и безпомощните (животните), а също невинните (децата), е обречен на тежка-претежка карма и я заслужава напълно
.

не само по Коледа се случват чудеса  Heart Eyes
Бог да е с вас!  Hug

# 138
Здравейте момичета! Тия дни все чета със закъснение, но ще наваксам. Докато ме е нямало сте обсъждали нещо, което много ме вълнува - вегетарианството. Да ви кажа честно - хапвам си месо, основно пилешко и риба. Знам, че пилетата, които купуваме в магазина са специално отгледани и така те изпълняват своето предназначение. Месоядството е част от "програмата" на някои хора към настоящия момент и за това те да са такива също има причина. Трябва да се стремим да приемаме все по-малко животинска храна не само защото животното страда. Има много доказателства, че растенията също страдат. Преди години прочетох една статия в научнопопулярно списание, която много ме впечатли и искам набързо да ви я преразкажа. Учените направили такъв експеримент - поставили един срещу друг два фикуса, целите накичени с много чувствителни датчици в тесен коридор с пътека между тях и две врати в двата края на коридора. Пускали 12 души, един по един да влизат през едната врата, да минават между фикусите по коридора и да излизат от другата. Един от участниците в експеримента трябвало като минава да смачка няколко листа от единия фикус, без да казва нищо на другите участници, за да не излъчат те някакви емоции. След това разменили поредността , с която преминавали хората. Когато по коридора се приближил този човек, всички датчици и на двата фикуса се отклонили рязко от дотогавашните си показания. Фикусите буквално "подскочили" от ужас.
Най - важната причина, поради която трябва да преминаваме към растителна храна е описана в линка на mamm1129, който толкова ни впечатли всички. Аз разполагам с подобна информация от друг източник, но в момента книгата не е при мен, а предпочитам направо да ви напиша няколко цитата. Ще го направя до ден-два. От всичко, което прочетох по въпроса стигнах до извода, че към този момент месоядството е нормално нещо, минаването към неживотинска храна е естествен процес за повечето хора и в никакъв случай не бива да бъде по принуда, защото целия смисъл се опорочава. Става въпрос за висши енергии, а не просто за някакъв каприз или мода. Повечето от нас познаваме хора, които са вегетарианци, но меко казано са много "духовно неподготвени". Аз съм на път да съм вегетарианка и го приемам с благодарност и нека се случи в най-правилния момент. Иначе би било лицемерие...

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:43 от mimina

# 139
Darena Hug за теб и твоето приятелче! Разбирам болката ти. Изпращам ви своята подкрепа.

# 140
mimina , много ми хареса поста ти! Ще чакам продължение!  Hug

# 141
Cantariny Hug, това беше невероятно!разплаках се от умиление!

диnewsm59, да е жива и здрава малката фея - вълшебно детство и мнооого усмивки!!!

дарена, подкрепям есме - пробвай с капките.Аз нямам опит с въздействието им върху домашните любимци, но четох, че действат и на тях.Успех и  Praynig!

мимина, радвам се, че и на теб ти е въздействало посланието.Аз по принцип съм скептична, когато чета подобни неща, но доста факти ми се навързаха и потвърдиха от прочетено от други места и затова си позволих да го споделя с вас.
Засега месото не ми липсва, но съм решила да оставя рибата(и тя е месо,де), че на близките ми ще им дойде  #Crazy, те и без това ме смятат за доста ексцентрична.

# 142
Във връзка с храненето, момичета вие благодарите ли на Бог за храната, която приемате?
Винаги съм се вълнувала, когато гледам по филмите как казват молитва и си държат ръцете, преди да се хранят.Мисля да го въведа като ритуал вечер у дома като се съберем цялото семейство.

# 143
esme_bolger цитата много ме трогна!Голямата ми слабост са именно тези наши сладки приятелчета,а там много точно е описано-душевността им,мисията им,съдбата им...

Дарена ще се  Praynig за малкия ти приятел,дано се оправи по-скоро HugАко искаш ще ти пратя и на теб една комбинация за него,ако нямаш под ръка капките на д-р Бах Hug

Клемче може пък и за добро да е било,че не сте отишли.Аз така ги въприемам нещата-ако нещо не трябва да се случва,просто няма как да се случи.Т.е. може би нещо по-добро ви чака.Или не е бил сега момнета да отидете.Или пък ако отидете малко по-късно може би ще срещнеш някой човек с който трябва да се запознаеш или пък бебчо ще заченете там Wink Причини много-и всичките са за добро Hug

Мишчице,незнам защо се случва така при теб.Може би е нещо като изпитание,наистина незнам как да си го обясня Thinking Опитай да се защитиш енергийно,може и да има пробив при теб,например ако някой друг много е искал работното ти място ThinkingНо са само предположения,надявам се и момичетата да кажат мнение.
Ако искаш може и да опиташ с Киприанова молитва в църквата,тя е против уроки и лоши влияния,наистина работи.

Също и на Вела може да помогне,надявам се при вас няма да има повече такива инциденти Hug

Честита рожденничка и на di_!!!!!!Да е жива и здрава малката принцеса!!!!

# 144
mamm1129 аз наум си благодаря понеже всички около мен и без това упорито се противоставят на почти всичко ново,което се опитвам да въведа относно храната.Т.е. мъжа ми-например никаква сила не може да го накара да яде кълнове Crazy  Мисълта ми беше,че не го въвеждам,понеже няма да се получи при него.Детето като поотрасне мисля да му покажа и ако му хареса да го прилага.

E4o_me4o ме беше питала за храната.Преди около 9 години спрях първо месото,стана много лесно,изведнъж.Малко по-късно рибата,после яйцата и накрая млечните продукти.Последните от време на време ги ям,например като отидем на гости и домакините рядко имат нещо без млечни,та бодвам понякога.Или ако ям нещо сладко/когато съм ПМС понякога Confused/ също има млечни в него.Общо взето много рядко ми се случва,защото и след това не се чувствам добре.

# 145
четох много набързо- на работа съм.

приемам всякаква помощ. къде да намеря капки на Бах?

snejiruseva@mail.bg

благодаря ви. Hug

# 146
Привет душички  Hug

Дарена...моля се от все сърце, за твоето  малко кученце! Дай Боже да стане чудо!  Praynig Аз вярвам в чудесата      bouquet А капки на Бах има в аптеките. Ако не си в България, може да помолиш някой да ти ги купи и да ти ги прати. Само трябва да си избереш "твоята комбинация" като попълниш теста.  Peace

Вела...  Hug Да, и аз знам от фен шуя, че пукнато и счупено привлича негативната енергия. Добре е, че ще сменяте капака на колата! Hug Дай Боже да нямата повече инциденти с колата!  Hug

Десс...относно споделянето"хваленето" мисля че при всеки човек работи различно. При някои нещата се получават като се похваля, при други не. Всичко е до вътрешна нагласа според мен. Така че направи това , както лично  ти го чувстваш. Laughing

Клемче...не тъжи че се е провалил плана за Жеравна.  HugЯвно такъв е бил плана на Бог. Всяко зло за добро , дето има една приказка! Wink

Nadejdica ... Hug

mimina
...много интересно! Ще чакам и аз продължението... Flutter

Във връзка с храненето, момичета вие благодарите ли на Бог за храната, която приемате?
Винаги съм се вълнувала, когато гледам по филмите как казват молитва и си държат ръцете, преди да се хранят.Мисля да го въведа като ритуал вечер у дома като се съберем цялото семейство.
Наистина страхотен ритуал. Аз благодаря, но не преди ядене..а след.  И благодаря тайничко, вътре в себе си. И в къщи и когато се храним навън. Не искам в ресторантите да ме гледат като извънземна  Embarassed Rolling Eyes

Момичета...искам съвет от  тези  които са вегетарианки. Взех да се замислям тези два дена сериозно по въпроса. А ония ден правих Тако ... с кайма,понеже всички в къщи го обожават. Моя мъж се чуди как може да не ям "тази вкусотия". Crazy  Е малко се напънах да опитам...и ми се повдигна едно такова...и ми стана гадно. Sick
Моля ви кажете, как преминахте към вегетарианството. От раз ли сменихте кухнята ..или постепенно?  Rolling Eyes

# 147
Easpirit , поздравления! Аз засега съм само на теория подготвена и правя опити, като знам че някой ден, когато съм готова ще стане и при мен.

# 148
EASpirit, аз също прилагам Киприяновите молитви. Разбира се, че е най-добре в църква, особено ако се четат специално в Четвъртък, но можеш и сама да си ги четеш, когато ти е особено нужно. В Асеновград има мощи на Св. Киприан в църквата Св. Троица и всеки четвъртък се служи специална служба с маслосвет. Който има възможност да ходи три поредни четвъртъка - това е едно от най-силните въздействия като защита, които съм правила някога. Аз живея в Пловдив, но ходя на църква в Асеновград винаги, когато мога. Това е един от градовете с най-много църкви в България и в тях се служи някак си по-канонично и по-духовно, чувстваш се наистина в храм. Klem4e, там има и една църква, кръстена на Св. Богородица, в която правят специален ритуал за зачеване с три ябълки. Носиш три ябълки, едната остава в църквата, а вие с мъж ти изяждате по една в къщи и се "събирате", както казват. Чувала съм, че на много двойки помага. Цялата икона е отрупана с дарове от благодарни хора - вече родители. Ще ви разкажа и за още един свой много специален ритуал, който правя веднъж годишно. Денят преди голям християнски празник обикалям седем църкви, паля по една свещ и си поръчам служба за здраве и благополучие, да ни се четат имената на следващия ден в празничната литургия. Така почти едновременно в седем храма се споменават имената ни в молитвите. (Може и в три църкви, но енергията не е същата) Това е ритуал, който знам от баба си, много мъдра жена. Тя живееше в малък град само с една църква и някога са обикаляли с каруца и пеша съседните села и град за да станат седем църкви. Този ритуал има много силно въздействие, изживяването е страхотно.
Сетих се да напомня на тези, които искат да си правят енергийно чистене по моя метод от по-предната тема със сол и захар, че 20. 12.  е съботата преди Новолуние. Всъщност Новолунието е следващата седмица на 27.12., но тогава е Стефанов ден и е добре вече да е "почистено". Св. Стефан също е от Светиите-закрилници, заедно със Св. Георги, Св. Димитър и Св. Мина.

# 149
mimina , благодаря ти за съвета ! Аз съм ходила на много места , при много чудотворни икони , така че и там ще отида , но пролетта travel И на гроба на баба Ванга ми се ходи - много ме тегли нещо.... newsm12

Общи условия

Активация на акаунт