Отговори
# 120
Абе мани тоя д-р Хаус   Laughing , 120 лв., за да ти запише дискче. Другите корифеи на ФМ вземат 60.

Не мисля че при такава хубава новина, парите са от чак толкова голямо значение. Прегледа си струваше парите, а и удобството да ти запишат час веднага за когато искаш - е да плащаш малко повече, но мисля че има за какво.

# 121
Аз да съобщя една хубава новина от последния час, в офиса ни се роди поредното момиченце

То всъщност още в неделя се е родило, но  ние чак сега разбрахме,щастливия татко дойде да ни почерпи, понеже бебока се е родил малко преждевременно и е в кувьоз сега, но всичко  е наред и всички сме много щастливи!  На нашия етаж, където работя, само момиченца са се родили, нямаме нито едно момченце, надявам се аз да продължа с традицията да  е момиченце!За изминалата  почти вече 2008г  офиса ни се е отчел с три момиченца! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 17:21 от somebody

# 122
Здравейте момичета!
Тия дни бях затрупана с работа и нямах време нито да чета нито да пиша.
Снощи имахме фирмено коледно парти и без чашка две винце и танци не беше толкова весело. Накрая не издържах и се поразкърших малко и аз.  Simple Smile
Иначе и моят корем сякаш порасна още изведнъж и всички вече разбраха, така да се каже аз бях клюката на партито.  Laughing

# 123
somebody и при нас тази година е същото. Три колежки родиха момиченца.
И въпреки че, ми казаха че, ще бъде момченце, тайничко завиждам на "мадамските" майки.

# 124
Да ви попитам- къде, срещу какво заплащане и при кого сте ходили във Варна на БХС и на ФМ, че ми е доста по-близо, нищо, че имам доста ходения да София скоро. Мерси предварително за отговорите!
Във Варна ФМ - при доц. Балев, клиника Темелков - 60 лв.
БХС ми е включен в пакета на ЖК Майчин дом, имам час за 05.01.09. Няма да го плащам допълнително, защото съм на платена консултация.
Във Варна можеш да отидеш на ФМ и при д-р Давидков срещу 120 лв., а също и да си запишеш час на 4Д видеозона в Майчин дом, аз мисля втората ФМ да ми я прави там д-р Яков, цената също е 60 лв.

# 125
  • София
Честито на розовите мамчета!!! Скоро май ще ни минете по бройка, ако така продължавате..... но нищо, поне ние ще имаме по-голям избор...

# 126
За протеста.. 10 000 лв ми струваше мечтата да имам дете, много ми е чудно хората които нямат тези възможности и се чудят как да свържат двата края ще намерят тези баснословни суми за да успеят.Сега и кредити не отпускат или са с много високи лихви...

Момичета интересно ми е защо 95 процента от жените копнеят за момиченца, (аз пък съм точно обратното), даже доста като научат резултата момченце-не остават очаровани. Какво му е лошото на един красив момък  newsm78 .

# 127
Славена, благодаря за бързия отговор. Ти би ли ми препоръчала някой?

# 128
Когато забременях първият път бях абсолютно сигурна, че бебето ще е момче и много го исках.
Мъжът ми обаче беше сигурен, че ще бъде момиче. Дори на един преглед ни попитаха дали искаме да знаем какъв ще е полът на бебето съпруга ми отговори, че нямало нужда знаел, че ще е момиче.
Та сега с втората си бременност тайно още в самото начало се надявах, а пък и имах чувството,че бебето ще е момче. Въпреки това не мога да свикна напълно с тази мисъл, хем се радвам, хем и малко се стряскам.

# 129
Добър вечер  Grinning
Не мога да ви смогна на темпото...

На фетална морфология ще ходя при доц.Томова,натам ме насочи наблюдаващия гинеколог.
БХС няма да правя,и с първата бременност не правих.

А,да,отново да помоля за паролата на албума,ако е възможно.
П.П.Получих го,благодаря Grinning

# 130
Моми4ета исках само да ви споделя 4е снощи за пръв път ползвах телесната възглавница и беше много удобно, ако имате възможност вземете си- не мисля 4е ще съжалявате. Ето и как изглежда:

http://images-cdn01.associatedcontent.com/image/A4518/45189/300_45189.jpg

# 131
Lil_Vixen от къде си я взе и на каква цена е?

# 132
Славена, благодаря за бързия отговор. Ти би ли ми препоръчала някой?
Бих ти препоръчала доц. Балев, казват, че е най-добрия ехографист във Варна, час можеш да си запазиш само в петък рано сутринта лично в клиниката "Темелков" - до бившето кино Тракия.
При Давидков аз лично втори път не бих отишла, малко вповече ми идват приказките му, а и цената е доста солена.
В Майчин дом имат същия апарат като Давидков, правят дискове и снимки, аз като бях бременна с Елица тъкмо го бяха получили апарата и го разучаваха. Аз лично мисля вората ФМ в 20 г.с. да си я правя там, а и д-р Яков ми следи бременността, знам, че и д-р Капка Атанасова гледа, сигурно и други лекари, най-добре, ако решиш за там се обади на регистратура и разпитай.

# 133
Още нямаме панделки и/или сини гащи Simple Smile Мина ми прегледа, то си беше ЖК и доки не беше сигурна какво вижда. Имаше съмнение, че дивачето е момиче, а кротушето ни беше обърнало гръб през повечето време и дори не можеше да се предположи Simple Smile
Важното е, че са видимо здравички, големи са, колкото трябва да бъдат. Друго не ми трябва на този етап! Simple Smile

Доки каза, че ще правя ФМ след 20-та седмица и е възможно чак тогава да разбера какви са.

Иначе за първи път спомена за секцио и ме успокои, че в 1-ва АГ всички бебета са при своите майки, независимо дали съм във ВИП или не ВИП стая  Simple Smile

# 134
  • София
Привет момичета,
а аз от тази вечер съм в отбора на "момчешките майчета"  Laughing  .  Голяма радост и вълнение, още си го осмислям. Бяхме двама с таткото го чухме едновременно, той дори направи и наше клипче с камерата.
малко късно, но все пак .... ще може ли парола за албумчето? Ще покажа как вече съм +4 и повече кг отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт