Отговори
# 105
polito_87, благодаря ти Simple Smile Казват, че ако вече си раждала, можеш да го разпознаеш по-рано. При мен също е ниско вляво, където дебелото черво прави завой и затова се чудех дали не е от него. Но мисля, че този път си е едното бебче. На два пъти днес усетих нещо като премятане, все едно се обърна Simple Smile Това е дивачето, другото явно пак е по гръб с кръстосани крака Simple Smile

Дени, с удоволствие бих дошла. Обожавам Варна, имам много приятели там, но май ще се размина с морския д-р Хаус... Simple Smile Хич не ми се пътуват няколко часа с кола зимата Simple Smile Ако към пролет не се търкалям, бих се вдигнала Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 15:21 от KaterinkaM

# 106
Момичета минавам само да ви кажа,че за довечера още нищо не е сигурно!Най-вероятно ще го отложат за почивните дни!ДЕНИ честито  stork-girl

# 107
  • Варна
Абе мани тоя д-р Хаус   Laughing , 120 лв., за да ти запише дискче. Другите корифеи на ФМ вземат 60.

# 108
Дени, и на теб честита мома! В началото само юнаци се показваха, сега е ред на срамежливите девойки  Wink
Аз не усещам нищо още, но не се и притеснявам - рано е, има време.
Днес се обадих да си запазя час за януари за Д-р Даскалов в "Медикус Алфа", но ми казаха, че е още рано (графикът за януари не е готов) и пак трябва да звънна към 29-30ти.
Момичета от Пловдив, някоя от вас ходи ли при Д-р Даскалов, а планирате ли раждане при него?

# 109
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Аз преди малко се върнах и офиса и бързам да ви се похваля. Днес бях на лекар, гледа ме доста подробно. Каза ми че засега всичко е нормално, отговаря си на седмиците. Дори беше заспало и не мардаше, но лекарката ме натисна леко да се размърда и да го измери. Видя се и сърцето. Таткото беше с мен и горкия така се беше втренчил в монитора, че щяха да му изкочат очите. Обаче пола не се видя. Каза ми другия път.
Дени, честита ти девойка. И аз много искам.
А да ви кажа взеха ми кръв за БХС в една лаборатория в Бургас. И ми взеха 50 лева. Толкова ли струва по принцип?

# 110
DeniDeniDeni, честито момиченце. Ех, как се размечтах и аз за едно....Както е тръгнало, май аз ще съм мамата, която най-късно ще знае какво ще ми е детенцето. Ама карай, аз се радвам и от ваше име, като вие раберете Simple Smile

# 111
toni_81, радвам се за добрите новини!
На мен също ми взеха 50лв за БХС.

# 112
  • Пловдив
Amorevole, бях при Даскалов само за ФМ, иначе живот и здраве, ще раждам във ВМИ.

# 113
DeniDeniDeni честито момиченце и от мен! Боже колко искам и аз да чуя, че ще имаме розови гащи Hug

viper останах с впечатлението, че много пътуваш, ако не се чувстваш добре по добре поспри с командировките, понеже и моята работа е свързана с много командировки, почти веднага като разбрах, че съм бременна и имам ниска плацента отказах да пътувам. Ето ти нещо полезно:

Командироване на бременни жени и майки с деца

Чл. 310. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., изм. - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г., изм. - ДВ, бр. 52 от 2004 г., в сила от 01.08.2004 г.) Работодателят не може да командирова бременна жена и майка на дете до 3-годишна възраст без нейното писмено съгласие.

somebody, радвам се за избора ти Peace няма да съжаляваш, ако искаш провери но доскоро имаше промоция на крема: 2бр. на цената на един.

Отивам да правя нещо за хапване, че нещо се увлякох с форума и яе си оставя мъжете гладни  Joy

# 114
Тони радвам се че всичко е наред ти в коя лаборатория ходи?

# 115
А да ви кажа взеха ми кръв за БХС в една лаборатория в Бургас. И ми взеха 50 лева. Толкова ли струва по принцип?
на мен в стара загора ми взеха 42 лв.

# 116
  • Бургас
anjeelina ходих в тази която е на Републиканска.

# 117
Днес май няма да има протести, ако разберете нещо - пишете. Аз ще наглеждам темата още 40 мин Simple Smile

# 118
Здравейте момичета! Радвам се за всички разбрали пола на бебето си и им пожелавам все така хубави новини.
Да ви попитам- къде, срещу какво заплащане и при кого сте ходили във Варна на БХС и на ФМ, че ми е доста по-близо, нищо, че имам доста ходения да София скоро. Мерси предварително за отговорите!

За протеста- подкрепям напълно, просто няма как да отида от тук. Дано нещата се развият  в благоприятна посока.
Хубава вечер от мен!

# 119
  • Germany
Честито и от мен за появилите се момиченца! Аз все още мъничко се надявам да се разкрие и при нас девойка на 29.12 на феталната, въпреки че моята лекарка вече 2 пъти каза, че според нея е момче.

Общи условия

Активация на акаунт