Отговори
# 90
Здравейте момичета,
Днес бях на ФМ при д-р Давидков. Можете да ме запишете със сигурност ще е момиченце   Simple Smile  newsm44 обухме и ние розовите гащи. С бебочето ми всичко е Ок пуснах си и БХС изследването, ще е готово днес след обяд.
Всичко което съм чула за Давидков се оказа вярно, мърморко и нарцис до мозъка на костите и доста комерсиален, но честно казано не съжалявам, записа ми 2 диска с неговите коментари и  със снимки, нещо което остава за спомен и е много хубаво. И моето мнение е, че наистина е професионалист. Всъщност много прилича на д-р Хаус  Laughing Бебчо позираше за всяка снимка, както ни трябваше да го видим така и заставаше, голямо сладурче.
това е от мен  Hug

# 91
  • София
Бравоооооооооооооо, радвам се че момите се увеличат. Ех, как се радвам само newsm44

# 92
Здравейте,
somebody, аз бях почнала да използвам крем за бюст на Чико и никак не ми хареса - стои като гел и лепне след нанасяне, а аз такива кремове никак не обичам. Между другото, винаги съм била голям маниак на тема кремове и се мажа от край време, не само сега, но сега минах на специализирана козметика. За Чико и от разни приятелки дето родиха не съм чувала много добри неща. Сега си купих Mustela и усещането за мен е много по-приятно. Ползвам го с удоволствие. Една приятелка, на която в по-ранна възраст много лесно й излизаха стрии, по време на бременността ползваше Мустела и Перкуталфа и беше много доволна от тях двата. Специално от Перкуталфа, който още не съм ползвала, беше във възторг, защото според нея и някои стари стрии се повлияли добре от него. Мисля в по-напреднала бременност да си взема от него, защото съм твърдо решена да направя всичко възможно да си предпазя кожата в този екстремен за нея период. Чувала съм и от доста хора, че по-добро от свинската мас няма, но засега мисля да заложа на по-модерни субстанции. И без това не си представям откъде се намира мас в днешно време.
За пробожданията в корема, аз вчера се разкашлях от нещо и не можете да си представите как рязко ме преряза напречно! Случва ми се рядко, но е много рязка болката. Предполагам, че е нормално, нали пише, че разни връзки се разтягат и прочие. На мен, след като сума ти време никак не ми личеше, изведнъж ми изскочи рязко корема. Купих си едни черни джинси за бременни от Скай Мола в Гео Милев - много съм доволна. Може да ги снимам уикенда, че сега съм затрупана от работа Sad
Честито на момичешките мами!!!!!!!

# 93
Дени честито ти розово вързопче  Simple Smile Много се радвам на хубавите новини през последните два дни Hug

# 94
DeniDeniDeni,честита ти мома newsm44

# 95
DeniDeniDeni, ха честита девойка и от мен!

# 96
Дени, честита ти девойка! Simple Smile

SV  и Tzveti , ще си купя Перкуталфа, засега само хубави отзиви за тази серия и една приятелка също ми я препоръча,  изхвърлам Чикото!

# 97
Дениии, честито  и на теб! Май ще наваксаме с момиченцата скоро Simple Smile

Вярно ли, че прилича на Хаус? Значи трябва да се запозная с него. Обожавам Хаус, напомня ми на човека, който ме научи на занаята "радио" Simple Smile същият зъл гений Simple Smile но пък са интересни хора! Simple Smile

Sv., и при мен коремът изскочи за един ден! Беше леко мъчително, защото усещах тежест и дърпане цял ден. Вече нищичко не ми става и от 42-ти (БГ стандарт) номер панталони вече съм на 46-ти... Утре ще пазарувам здраво!

# 98
Благодаря на всички, наистина съм много щастлива, че в последно време все лоши новини, ето една страхотна от мен Hug

# 99
Дениии, честито и на теб! Май ще наваксаме с момиченцата скоро Simple Smile

Вярно ли, че прилича на Хаус? Значи трябва да се запозная с него. Обожавам Хаус, напомня ми на човека, който ме научи на занаята "радио" Simple Smile същият зъл гений Simple Smile но пък са интересни хора! Simple Smile

Да визуално не разбира се не прилича, но характера е абсолютно същия - точно тип зъл гений. Но пък всеки гений е малко луд така че...   Laughing  ела ни на гости във Варна и ще те запознаем с него  Grinning

# 100
През миналата бременност ползвах крема на Чико, не знам дали от него, ама нямам нито една стрия. Всъщност кожата ми е доста плътна и еластична, както и на майка ми, тя е родила 2 деца по 4 кг. и няма също.
Днес и аз си купих и двата крема - Мустела и Перкуталфа, ще започвам с мазането, че корема ми щръкна...
Аз понеже кашлям от 2 седмици, особено вечер, много силно ме прорязва корема - имам чувството, че секциото ми ще се разпори...Според доктора ми е нормално и няма нищо притеснително, разтягала съм се...

# 101
Катеринка,всичко е много индивидуално.Според думите на моя док е възможно бебо да се усети в 15г.с.В повечето книги пише 15-16г.с.Но пак казвам, всичко е много индивидуално.Ще го разпознаеш,защото няма нищо общо с газовете.Аз го усетих на 08.12 и първия път не бях сигурна.Но след като се повтори,разбрах че е бебчо.Момичета,оттогава насам си го усещам абсолютно всеки ден.Движи се главно в лявата половина на корема ми.Явно там му е по-комфортно.Сутринта пуснах детски песнички на малката и бебока веднага се разшава.Чувала съм че от четвърти месец бебчетата започват да чуват и да усещат.

Дени,или някой който има инфо по въпроса,можете ли да ми кажете повече за това записване по време на ФМ.Диск за компютър ли трябва да си нося,доплаща ли се нещо и навсякъде ли го правят???Моля за отговор  Praynig

# 102
  • До моста на реката
Благодаря на мамите от Пловдив,които ми отговориха за ФМ!Аз ще отида към края на Януари за втората.
Честито и от мен на новите "розови" мами!!!

# 103
  • Пловдив
[можете ли да ми кажете повече за това записване по време на ФМ.Диск за компютър ли трябва да си нося,доплаща ли се нещо и навсякъде ли го правят???Моля за отговор  Praynig
Записаха ми го на обикновено CD, не съм носила аз  - доктора го записа без да му казвам че искам.

Amorevole, мерси за описанието на крема!

А на Дени честито момиченце!

# 104
Честито момиченце в коремче!!! Simple Smile
И аз гледах адреналинката Яна сутринта по Нова с приятеля и. Голяма сладурана е. Каза, че е качила вече 6кг. и ще се женят след като се роди бебчо. Още не знаели пола, но много искали, че да му приготвят стаята. И на нея леко бременеене, аз я харесвам от интервютата, които съм гледала с нея. А и с нея сме адашки, родени в една година, на една дата /или през ден,не помня, само в различни градове:)/

Общи условия

Активация на акаунт