Отговори
# 75
Здравейте мами и от мен!!!
Честита госпожица, [b]Viper[/b]!!!
Момичета аз сега отивам да си взема резултатите от БХС......... Стискаъте палци.
Пожелавам хубав ден на всички ви!!!! Hug

# 76
  • Пловдив
Buzanka,ти къде ходи на ФМ и при кой лекар?

При Васил Даскалов в "Медикус Алфа". Колебаех се дали да е там или във ВМИ при Корсемов. При Даскалов платих 55 лв., там ми попълни и бланката за ранния БХС. На следващия ден ходих във ВМИ в Клиниката по генетика да ми вземат кръв и да я пратят в "Майчин дом" и там ме оръсиха 37.50 (таксата за това изследване в "Майчин дом")+15.60 за куриер + 25 (някаква такса Генетично изследване, която е за ВМИ и за която не бях подготвена  Mr. Green) За резултата казаха да се обадя след 1 седмица.

# 77
Здравейте момичета!Честита госпожица на viper Simple Smile
Аз ходих при Корсемов във ВМИ в 11 и 13 г.с на 4Д и съм много доволна!прегледа ми струваше 40 лв. но следващия път сигурно вече ще си е 70 лв. защото ще има повече за гледане Simple Smile Надявам се да ми каже и пола че вече нямам търпение Simple Smile

# 78
Въпросче, към тези от вас, които ползват Мама Дона на Чико против стрии- на мен май не ми понася, цялата ми кожа след като се намажа имам чувството, че изсъхва още повече, и стои някак си на струпеи, при вас това получава ли се и това само на корема се получава никъде другаде, незнам, защото пък много ми се е разтеглил корема ли от това ли така, но май ми трябва нещо по-мазничко?? Как е при вас?

# 79
somebody, не мога да ти отговоря.
Аз ползвам един масажен крем на Лавена с какао (по препоръка на приятелката ми, която скоро роди) и засега съм доволна. Макар че аз по бедрата и по бюста отдавна си имам стрии  Embarassed - от рязко напълняване в ученическите години (след вадене на сливици) и после рязко отслабване. На корема нямам нито една стрия, дано поне това място да опазя.
В тази връзка - вече съм + 2,5 кг. Засега са предимно на бюст и коремче  Wink
Снощи гледах адреналинките и така съм се радвала на коремчето на Яна! Янче, ако ни четеш,  Hug

# 80
оооо и аз се радвам много на Яна, заради нея прогледах това предаване, бая и личи вече Heart Eyes

# 81
  • Пловдив
Amorevole, опитах се да намеря снимка на този крем в нета , но не успях. Как изглежда?

# 82
somebody незнам но по-скоро крема би трябвало да има обратния ефект, аз не ползвам този на чико като теб.
С първата бременност ползвах на vichy крема против стрии и нямам нито една стрия по тялото никъде. Сега исках пак него да си взема, но мъжът ми ме изпревари и ми подари някакъв пак е от медицинската козметика, но не го бях чувала досега - Percutalfa. Но и от двата крема от нито един не съм имала такова чувство, че изсъхва. Не мисля, че е от това, че ти е пораснал корема те нали са затова тези кремове, дори чувството като се намажеш с моя крем е че ти омазнява кожата дори го изчаквам малко да попие.
Бих те посъветвала да смениш крема

# 83
Ето нещо да се развеселите малко:

Модерна циганка гледачка към минаваща девойка:
- Алооуу, чаровницеей, спри да ти казвам, имейл шъ получиш! Голям късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли! Все та причаква в кюто или скайпа, ама ти много са криеш, ма! Пусни на чиляка .... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да ....................виртуално. Я, дай левътъ ръкъ да вида по-добре! Ауу, малка ръчичка имаш, ама голям джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката палавницеей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голям трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални черави. Дай, ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!.........Къде тръгна, ма?............. Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано!.. Виндолса да ти висне кът .... на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да правиш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат в айпито! Имейла със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто и скайпа да са скапат, хисторито да ти са затрий! Сичките си пароли да забравиш и да ти спрат акаунтите!............

Joy Joy Joy

# 84
Цяла сутрин звъня на телефоните,които имам за фетална морфология.С доктор Марков и с доктор Дуковски не можах изобщо да се свържа.За сметка на това се свързах с Фемина и за мой късмет имаха час още за 05.01.Записах се.Прегледът струва 60лв.

# 85
Tzveti, развесели ме!  Laughing

# 86
buzanka, и аз сега не успях да намеря снимка. Зелена кутия с кафяв надпис е - ако не забравя, ще я снимам. Има много лек какаов аромат, мазничък е, добре попива, но не цапа. А цената му е ... между 3,60лв и 4,80лв в различните аптеки ...

# 87
viper, честита мома и от мен Simple Smile Хайде дано и аз довечера добавя една лейди и един господин към списъка Simple Smile Или каквото излезе, дано се обърнат към камерата за снимка Simple Smile И им се видят красотите Simple Smile От 18 ч. ще ходим да гледаме "съквартирантите" при доки Simple Smile Нямам търпение вече! Дано са добре и да са пораснали. Ако съдя по моя корем, със сигурност са сложили някой грам и сантиметър отгоре.

Някой усеща ли вече дупета в тавана? Днес ме побутна нещо лекичко, а нощем като си легна и всичко утихне, съм усещала 2 пъти слабо движение. Но може и да са газове... По-опитните нека кажат може ли в 14-15 седмица да ги усещаме или само си въобразявам?
Simple Smile

# 88
Въпросче, към тези от вас, които ползват Мама Дона на Чико против стрии- на мен май не ми понася, цялата ми кожа след като се намажа имам чувството, че изсъхва още повече, и стои някак си на струпеи, при вас това получава ли се и това само на корема се получава никъде другаде, незнам, защото пък много ми се е разтеглил корема ли от това ли така, но май ми трябва нещо по-мазничко?? Как е при вас?

Не съм забелязала  кремчето досега да има някакво неблагоприяно въздействие. Като цяло съм доволна от него. Да видим дали обаче ще изпълни главното си предназначение  Thinking
Докато не съм забравила да честитя на viper за малката принцеска   bouquet

# 89
  • София
Благодаря ви отново. Нямам търпение всички вече да знаем какви са рожбите ни. Ами така де, няма да се обръщаме към тях с ТО, а с ТОЙ или ТЯ.
KaterinkaM, развесели ме със "съквантирантите" Joy
Ще чакам да пишеш довечера.
Аз имам едни странни пробождания в корема, само от дясно, но за малко. Все едно трепва някакъв мускул в мен, като лек спазъм ли, не мога да го опиша. От вчера е така, явно пътуванията не ми се отразяват добре.

Общи условия

Активация на акаунт