Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 570
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Кристи, мила моя виртуална приятелко, честит рожден ден! Изпращам ти най искрени пожелания за здраве, щастие и късмет! Запази ведрия си дух, ти си богата душа, все такава си остани! Много те обичам и ти се радвам!  Hug Хайде нека този рожден ден сбъдне едно твое голямо желание!
 Бубе, жестока си бе пиле  Hug шапка ти свалям!
Ави, няма се изхабиш ако пуснеш нов пост, душо караш ме да ровя 3 страници назад да видя за какви, аджеба, путури иде реч  Mr. Green Ама е голям бонбон фъстъчко  Heart Eyes
Ийст и Емма на пук казва тате като и кажа кажи мама, и се хили, ама съвсем осъзнато го прави  Joy И добре завърнала се!
Зузу, Мирка, ще ви пиша на лични че е изненада. Благодаря за отзивчивостта!  Hug
Днес пробих ушите на Ива, врънка ме отдавна, ама като я знам каква ми е бъзла и ще реве, все отлагах. Плака разбира се, но кратко, после щеше да си отвърти главата да се гледа във витрини, огледала и в ... хорските очи. Цял град разбра за обичките и  hahaha такава суетнеса ми е.
Гущера хайде престраши се и пиши, често вечер те засичам а все не пишеш  Hug Заповядай!
Мария честит монитор, със здраве да си го ползвате!   bouquet И аз си въртя главата още на нашия, ама е голям кеф да не ми реже снимките и да не се вра за да видя каквото има за гледане  Mr. Green
Вал цъкам спокич, ама ти все така напомняй  Peace
Дез, ти си слънчево момиче  Hug влез в час!
Ефро много ме радва твоята бонбониеса!  Heart Eyes
Роси, Дез в час, а ти малко излез в междучасие жено  Hug
Денил леко какво ще сипеш на детето в 2ч, дан сбъркаш бутилките само  Joy Сериозно- оздравявайте бързо!  Hug
Чара честито парно и малко завиждам даже. Макар да не обичаме много топлото у нас все пак си е друго парненцето. Колко ви излезе всичко и колко стаи ще отоплявате?
У нас днес влезе пощаджийката, а питайте я що. Винаги пуска известията в кутията, днес реши да думка като луда и да вика, ама то у нас всички идват с гръм и трясък  Shocked не знам защо решават че сме глухи и слепи, 3 прозореца са на улицата, така и ще е и следващата година явно  ooooh!
Направих сефтето на пералнята тая вечер, брееей не се чува тая пущина, пък умна, говорим си, пита ме туй онуй и аз си казвам, всичко си казвам  Mr. Green. Сега си чакам сушилнята да видим какво зайче ще изскочи от там след малко  Thinking Пера бебешки дрехи, най много да облека на Ива куклите после  newsm78 Само ме дразни тракането на копчета и ципове вътре, в началото викам пуканки ли туй чудо.
Спирам се че стана дълго и протяжно, едва ли някой ме изчете цялата  hahaha
Сладки сънища на всички!
Никой да не се разписва след мен, по леглата! Сядам да гладя и ще ви наблюдавам  Naughty

# 211
  • Sofia
Е, всички се изредиха да ти честитят предварително, аз пък си легнах преди 12, за да не ми е изкушително.  Laughing
Пухче, ЧРД, да си жива и здрава, все така приказлива и разговорлива!   bouquet
Запази свежия дух и детското в теб за винаги!  Hug

Да се отбележи, че сън не ме лови докато не ти честитя, също така да се отбележи, че съм се разписала след Мери.

Вчера у нас никой не дойде, но за сметка на това гледам вашите посетители са били култови, Пух да ти гадая ли сега за куриера и за чистачката какво ли ще значи.  Laughing
Мери, ти до сега нямаше ли пералня бе душко? Връщаш ме години на зад, когато живеехме в една мансарда с едно мижаво просторче на керемидите, без пералня и като дойдеше време да пера на мъжа ми имаше един дънков гащиризон /ах, как го мразех/ се втрисах от ужас, все едно палатка перях и като го просна крачолите му се суркат по керемидата и се оцветява в оранж и съхнеше поне 4 дена тъкмо да се напраши пак хубаво и да трябва да се пере.
На детето дрехите ми се виждаха като носни кърпи пред на мъжа ми, направо ги обожавах.  Laughing

Евелинка, от няколко дена те следя и се чудя до кога ще го държите гладно това дете и ще го залъгвате, като отидете в понеделник да не изяде еленчето от мерак.  Mr. Green
Роси, записвам се за 11-ти от сега хич не ме интересува и свидетели имам, да не се отметнеш нещо после.  Laughing
Каката ми е рожденничка на 10-ти та няма да мога, но на 11-ти с Алка Зелцер в ръка ако трябва ще те посрещам.  Mr. Green
Голдънчето и Стефчо не са се разписвали нещо, добре ли сте?
Отивам да купувам животни, вие си спинкайте!  Mr. Green

Гледам, че и Яна кукува, не съм сама в лудостта си значи.  Laughing

# 212
Честит рожден ден Пухче!
Желая ти от сърце да си здрава и многооо щастлива!
Честит ройден ден Кристи!Здраве и много късмет ти желая!
Ха Валерия аз не кукувам мила,при нас сега е 22,10 ,ние сме с 7 часа назад,та за това все по това време съм във форума.През деня не ми остава никакво време от Мадлен,постоянно иска да е в мен.Проходи но определено не е много ентусиазирана,по добре и е да се гушка.На празниците ние ще сме си в къщи,то и без това не е за излизане,има много сняг и е доста студеничко.
Чара 4естито ви парно!Със здраве да си го ползвате и майстори за ремон да не викате!
Имам едно питане тези които още кърмят-вашите бебоци хапят ли ви?Моята сладурка така настървено ме гризе ,4е чак сълзите  ми потекоха.
Хаиде лека и спокйна от мен!

# 213
  • София

Оказа се, че е натискал копчето за стълбищното осветление. Колкото и развит слух да имам, тока на стълбите не го чувам Mr. Green
Следващият външен човек, който влезе беше циганката, която мие стълбите. Звънна ми и се разпореди: "Напълни ми кофата с вода, сипи препаратче и да вземеш да платиш по-рано, че да врътна една баница на мъжо за Бъдни вечер".

Joy Joy Joy

Яна, Камен ме е захапвал няколко пъти, но не съзнателно, а като се нахрани почва да блее някъде, усеща че изпуска зърното и захапва. Веднага повичавам тон и не повтаря.

Роси, и аз се записвам за 10 или 11. Искам да ви видя Grinning

Валерия
, по-лесно ми беше да кликам в подписа ти. Сега чакам да се разпишеш и да пуснеш линк, пускай го по-рано през деня, че да кликаме Grinning

Приятна неделя от мен Grinning

# 214
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМО ПУХ.ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА.ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВЕН И ЛЪЧЕЗАРЕН ЧОВЕК.  

Честито и на днешната месечинка Николета.
Мери винаги изчитам до край постовете ти. Hug
Оставила съм на всички по-една пържолка от прасенцето. Wink Ние ще ходим на ски на вилата на едни приятели намира се до Самоков а на ски ще ходим на боровец най-вероятно.
Ави честито за твоята кума.Пожелавам и  да и се роди едно(а може и две)живо и здраво бебче. Hug
Толкова от мен отивам да се стяга ме ,че ще ходим при Дядо Коледа.Само дето на малчо му излезе една гоооляма пъпка до лявото оченце и сега на всички снимки ще е като бит.Ама да живее фотошопа. Peace

# 215
Една свещичка повече гори.
Една сълза в очите ти блести....
Не, ти не си с една година остаряла,
ти просто мъничко си помъдряла!

ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН ПУХ! Бъди жива, здрава, обичана, уважавана и все така влюбена!!!

# 216
Честит Рожден Ден - Кристи!!!

Здраве, здраве и пак здраве ти желая!

# 217
  • гр.София, далече, далече на Запад
Добро утро момичета!
Пух, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти здраве за теб и близките ти на сърцето хора, семеен уют и още една сладка принцеска! Hug
За теб, пък било и само виртуално!

# 218
Мила Пух, бъди честита! Бъди здрава, както и всичките ти любими хора! Много лИбоФ и радост, щастие и късмет!    bouquet  bouquet  bouquet

В чест на твоя рожден ден ти направих облак от думи  Wink http://www.wordle.net/gallery/wrdl/401956/POOH

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 09:35 от Асол

# 219
  • Sofia

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,

МАМЧЕ ПУХ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cFLod6kgAvQ  bouquet  bouquet  bouquet

По-късно ще се включа пак.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 10:25 от kam4o

# 220
  • Варна
Мила Пухче Честит Рожден Ден! Да си жива, много здрава и щастлива. Запази този прекрасен дух и нека винаги да грее слънчице над твоята полянка!

# 221
Добро утро Grinning

Честита месечинка на Николета на  freespoken!!!

Мери Hug,и аз те чета до края(както и всички останали)Честити обички на Ивето Heart Eyes
Някой знае ли дали за наколко часа може да се запучат дупките на ушите?Мони вчера си разкопча следобяд едната обица и аз й я махнах,сега пробвахме и не можем да я сложим,а не са минали и 24 часа още  newsm78
Златомирка,весело изкарване при дядо Коледа и после искаме снимки Grinning Hug
Яна,Мони беше започнала да хапе преди месец-два ,но спря като й се скарах няколко пъти и сега е много внимателна като суче Rolling Eyes

Хубав ден на всички ,ние излизаме на раходка Hug Hug Hug

Бабата на мъжа ми е починала  Cry,заминаваме утре.Ще пиша от компа на брат ми когато мога HugПазете се и хубави празници на всички Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 11:07 от *Ави*

# 222
ПУХИ, МИЛА ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН!!!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Само ви чета последните дни понеже нямам време да пиша, но пък и няма какво ново при нас. Повечето време сме навън по разходки и сега Андро чака екипиран в количката Mr. Green
Вчера беше уникално мрънкало още със ставането си та чак до поликлиниката отидохме та да видим дали не е настинал нещо, но не просто му беше крива каруцата smile3540
Вчера на излизане от стаята започна да плаче неистово след мен и чух първото смислено мама Heart Eyes и то два пъти. Искам да ви кажа, че пуснах ако в гащите от кеф Mr. Green

# 223

Пух,Честит Рожден Ден!Нека твойте желания бъдат мои пожелания
и помни никога не спирай да опитваш
и никога не опитвай да спреш!

# 224
Ч.Р.Д. МИЛО ПУХЧЕ, БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И НЕКА ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!
[/color][/color]  bouquet  bouquet  bouquet

http://slackpack.net/?q=node/848 - нещо което много ми хареса и да го споделя с вас

Приятен и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт