Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 558
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви милички за хубавите пожелания, букети и подаръци. Много съм щастлива, а два пъти повече ще бъда, когато се сбъдне пожеланието за поне още едно бебе, много го искам. Сега вече може да минем на по-сериозна почерпка, от която може и да започнете да кудкудякате, но като изявена лисица не мога да не почерпя с любимото си пилешко:

Вал, какво казва кристалното кълбо за пощальона и чистачката? Whistling
Сенди, Калоян от известно време (след месец и нещо предимно "тате") казва натъртено и съзнателно "мамма", като знае, че всеки път, когато ме повика, търча и го обсипвам с целувки. Усещането и за мен е невероятно. Днес каза за пръв път и "баба" и майка ми се разтопи.
Мери, искам снимки на ушички. East lights, и за теб се отнася, вашите са отдавна продупчени.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 12:08 от Мама Пух

# 226
ЕЕЕЕЕЕЕ Пухи обезводних се бре Mr. Green, изтекох направо. Какви са тези вкусотии дето ни глезиш, имай милост за тези които обядват принцеси поради липса на време за приготвяне на друга храна Mr. Green
Тате не вика, но казва тата и баба ама си ги блещи за щяло и нещяло Mr. Green имам предвид, че не влага смисъл в тях. Докато като казва вече мама знае коя точно е тя и как да я повика Hug. Ако не го отуча де Mr. Green, че като го чуя и видя колко любов има в очичките му и аз го изяждам от целувки а колко мачкане пада  Mr. Green
Аз също много искам още едно бебче и единственото ми притеснение за сега е че ще отнема от майчиното време полагащо се за Анди и ми става много съвестно Confused Нека мамите, които имат повече от едно слънчице разкажат как стоят нещата. Иначе така ми се иска пак да бременея, имам страхотни спомени от бременността, въпреки че лежах за задържане около месец това беше неописуемо изживяване, с гордост си перех шкембето навсякъде Heart Eyes
Нацелувай Калата от нас Hug Hug Hug
Айде със здраве аз отивам на лекции  smile3547

# 227
Пухче, честит рожден ден мила. За голямото ти сърце и душа няма по-голяма награда от малкия сладур. Желая ти много щастие, любов и успехи. Невероятна жена си. Hug

Много целувки и прегръдки от нас.

# 228
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Мила,Пухче
Честит Рожден Ден!!!

Остани си все така положителен,състрадателен и даряващ другите с усмивки,човек.И без това светът ,в който живеем е толкова сив и мрачен,ако повече хора бяха като теб,бихме живели по-добре.Нека съдбата те дари още един път с най-големия си подарък и нека щастието,уютът и хармонията никога на излизат от дома ви.С много обич Heart Eyes

При нас всичко е наред.Искам да ви се похваля ,че Крисинката вече показва колко е голям,почна да пляска с ръчички от вчера ,като го питам ''къде е лампичката'' ,поглежда към нея.Може да не е кой знае какво,но понеже той чак сега започна да прави тези неща ,аз много се гордея с него и съм безкрайно щастлива,че малкото бебенце се превръща постепенно в малко детенце.И аз често чувам ''мама'',но може би не е съвсем осъзнато,но знам ли
 newsm78.Като излизам от стаята,плачка и вика и той след мен,гушка ме и казва ''мама''.Усещам,че емоционално все повече узрява и връзката ни става все по-силна.Вечер вече много трудно заспива без мен,просто иска да лежа до него.А когато се събуди от по-дългия сън,да суче-после не иска да заспива в неговото си легло,а само при мен и така си спинкаме гушнати до сутринта.Наложи се да изпратя мъжа ми да  спи в хола Mr. Green.
Друго ,което исках да споделя е,че в петък реших,че е крайно време да се упражня и да опитам да направя и аз една питка-първат в живота ми Blush.Трябва да съм подготвена все пак,когато Криси проходи, сам-самичка да успея да му опека погача.Аз бях много ''боса'' в кухнята преди ,но откакто заживяхме с мъжа ми заедно,започнах малко по малко да се уча.Влязох в готварския форум и няколко дни разучвах темите с питките.Да знаех да изчакам малко,Чара публикува точно тази питка ,която и аз направих Hug.Оказа се ,че тя е една от най-предпочитаните от майките.Ето ще ви покажа и моя вариант,моля не ми се смейте,за пръв път ми е Blush
http://media.snimka.bg/1618/009491038-big.jpg

Чара,много благодаря за подробните обяснения и снимковия материал,защото някои неясноти ,които имах,ми се изясниха Hug Hug.Аз не ги направих на две рула,а  залепих двата правоъгълника един за друг,защото така съм виждала да прави мама,но другия път задължително ще пробвам така като теб.Ти няма ли да си идваш по празниците към Пловдив да се запознаем и с теб,защото обмисляме да се събираме пловдичанките и много ще се радвам,ако и ти успееш да дойдеш.

Днес следобед ще ходя да  се видя с приятелките ми от университета,мислим да си направим като традиция да се срещаме един път в седмицата.Много добре си изкарваме-малко като в ''Секса и града'' + ''Отчаяни съпруги'',а съм  Миранда,която има бебе и все бърза да се прибира hahaha Joy

Честити краченца на всички проходили,сещам се за сладката Мадлен,Габи на Адашката и на всички други Честито.
Честити месечинки от вчерашния ден,те са толкова много,да не пропусна някой и от днес на Николета  bouquet

Целувки и хубава неделя на всички.

# 229
пухиииии,честит рожден ден миличка!да не се отървеш от здраве,най вече,а останалото ще го постигнеш със сигурност сама.ти си много силен,положителен и готин човек!цунки! Hug. ще снимам малката специално с новите обици и ще кача снимката за теб!мери към теб имам специални благодарности че прие да се завърна,знаеш защо! Hug милички кажете някоя постна рецепта за бъдни вечер,че всяка година правим пълнен печен пипер с боб,постни сърми и искам нещо ново. newsm78вие какво приготвяте?

# 230
  • София
Миркам, ще си идваме на 31-ви и ще сме до 4-ти. С удоволствие ще дойдем на среща Grinning Питка ти изглежда мнооого апетитна. Въпреки, че тази сутрин закусвах от това пак преглътнах Grinning

За двете деца- да обичаш едното за  сметка на другото- според мен няма такъв филм.  Отелям внимание и на двамата според нуждите им. Наистина, не винаги мога да играя с Георги когато на него му се иска, но гледам да измислям нещо, за да не е ощетен. Когато Камен е буден гледам Георги да се занимава с неща, с които може самостоятелно да се справи и да се забавлява- играе на двора, кара колело, прави гаражи, гледа филмчета или рисува на компютъра. По-специалните игри ги оставяме за времето, когато Камен спи- редим перлички, рисуваме с боички, редим пъзели. Книжки и приказки- вечер когато заспива понякога до 10 ги докарваме Grinning Когато са двамата гледам да включваме Камен, но не така, че да досажда на брат си, както и пък по някога се налага Георги да отстъпи и Камен да му развали играта. Дано успея да ги възпитам да са толерантни и да се обичат. Съвсем в началото имах някакви чувства, че ощетявам Георги от към внимание, но сега не мисля така.

Ийст
, аз ще правя сърми, питка, боб, ошав. Ошавът тази година, обаче, ще е доста нестандартен Grinning Казах на съпруга ми да купи сушени плодове и очаквам сливи, ябълки, кайсии, той купил черни череши и боровинки Grinning

Асол, влизай по-често да кликаме и върху твоя подпис. А поздравът ти към Пух, ме подсети, че преди месец като махахме една врата в касата намерихме вестник от 1973г- голям смях падна като го четохме Grinning

Вече като видя зоологически градини кликам подред.  Нещо съм се повредила обаче и по инерция всеки път кликам и на лентичката на Лейди В Mr. Green

# 231
  • Бургас
Вие си правите питки аз ще ви почерпя с баница даже и късметчета съм ви приготвила. Mr. Green
http://banici.net/

# 232
Честит Рожден Ден,мило Пухче!!!Много щастие и късмет ти желая в новата година от твоя живот!...и едно малко бебче за разкош Grinning

# 233
Пухкалина,Честит Рожден Ден!
Дълго младей,
век поживей,
много се смей
и във всичко успей!
Честит празник Grinning

И щом вече си напред с бременните дънки,не се мотай ами  слагай секси бельото тая вечер и  Whistling Wink Hug Heart Eyes Blush,пък ака е писано и тризнаци може Wink Laughing
Виче,тука съм злато и си ви чета-ама сдухала съм багажа здраво и не ми се пише.За мен Коледните празници започват с равносметка,ама като съм на тримесечно здраво недоспиване каква равносметка,какви пет лева #Crazy всичко ми е монохромно Confused
Ама иначе си хапнах от на Златомирка баницата-падна ми се Богатство,и аз нали съм наивна тамън викам айдеее трето-ама тц,отдолу си пишеше "Фиш от тотото пусни,милионер ще станеш ти!".Така че Мери,ти като не взе милионите от тотото аз съм сега Wink.
Сенди,по повод притесненията ти,Чара много добре ти е описала положението.Или както аз казвам на Карина-"Жената не е като човека,има толкова сърца колкото и трябват!".В моя случай 2 и 1/2 Laughing,щото таткото тия дни не заслужава другата1/2 hahaha
А иначе и аз се тревожих от същите работи,тогава една позната вече на възраст ми каза:"Погледни си ръката,виж палеца и показалеца-2 пръста и двата различни,но ги обичаш еднакво."
Ийст я кажи какъв е тоя пълнене печен пипер,че честно казано и аз все едни и същи ги дипля-и да взема малко разнообразие да вкарам.Че много си ги обичам тия празници ,ама все на масата минават.
Зооманиачки-и аз всеки ден си кликам ,къде на постовете ,къде съм фейворитнала линкове.Айде късмет с животните Peace
Честито на всички с поводи,зъби и прохождания.
Ави моите съболезнования за бабата.
Много неща мислих да пиша,но след снощното ми напикаване от смях с "Мадагаскар",сега ми е много духовно от "Империя-Свети Петър" и не върви да дрънкам глупости.
Айде ,чао за сега Hug

# 234
Мама Пух,
Честит Рожден Ден!От здраве да не се отървеш!Нека всичките ти мечти станат реалност!

Честито на всички проходили дечица!
Ави,Моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose

# 235
  • София
Ч Е С Т И Т    Р О Ж Д Е Н    Д Е Н ,   П У Х И   ! ! !

Бъди винаги такъв лъчезарен, позитивен и всеотдаен човек! Нека мечтите ти станат реалност! Голямото ти сърце без съмнение ще обича и една малка принцеска, а защо не и две!

# 236
  • ВАРНА
ПУХЧЕ,   love001 да си много здрава, да са радваш на семейно щастие, да се сбъднат най-съкровените ти желания.

Аз не мога да не ви пусна една снимка на Емо от преди малко.

Ави, съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Чара, мерси за отговора на лични. Ще ти пиша подробности, но сега нямам много време.  Hug Питката ти е страхотна, ще я пробвам обезателно.

Имам да ви дочитам, по-късно и това ще направя.
 Hug На всички.

# 237
Здравейте!

Пухка, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава и много щастлива с любимите ти хора!
Пожелавам ти много здраве!

Hug

Ние сме вече в Габрово. Пътувахме цял ден. Валя сняг през цялото време. Колата нещо трака. Баща ми кара. Боби остана в София, защото утре е на работа. Ина спа в началото около час, после лудува. Заспа 5 минути преди да спрем пред къщата и съответно се събуди. Сега спи, но много нервно заспа и сега проревава. Много и дойдоха емоциите. Страх ме е да не съм я изстудила, че слизахме на няколко пъти. Уж беше облечен а добре, но като я изкъпя ще и дам витамин це и ще я разстрия с пулмекс бебе. Иначе много се зарадва на леля си, игра два часа с нея. Пуска се по две крачки от мен до леля си, но я е страх, търси да се хване и залита. Много е смешна, хихи, сладурката ми тя.

Като гледам тия питки, ах, ох... на Таня направо я сънувам, а като си помисля че съм яла от нея, още по вече ми потичат лигите. Мама прави подобна но вместо кашкавал, слага краве масло, иначе рецептата е същата и я реди по същия начин. А бе ще трябва да се науча и аз, няма начин, зарибих се.

de3demonka вече не се притеснявам за компютрите у вас, има кой да ви ги ремонтира. Wink

Ави
, съболезнования за бабата на мъжа ти!

Кас
какво си се сдухала?

Чакам Алекс99 и Роси да дойдат на гости, нали?

Hug

# 238
Е не мога да не ви споделя късмета си от баницата "МЕТЛА. Може да чистиш, но може и да полетиш... ти избираш" То голям избор, чистачка или баба Яга  Mr. Green Joy Аре... паля, до скив!  Sunglasses

Алина не се пребори значи, представям си какво е било. Важното е че всичко е наред!  Hug
Ави съжалявам мила!

Ние ще сме си у дома по празниците, всичките  Mr. Green, кой ще ни взема такваз жива аларма, навалица чак. А и у дома ми е най спокойно, обичам аз да си приготвя всичко, да легна, да седна. да пръцна  Joy, моя си работа. Mr. Green За Бъдни вечер- питка постна, лозови сърми, салата боб с лютеница и салата картофи с лук, варено жито, тиквеник, сухи чушки пълнени с боб, това ми е традиция. Купувам и сладки. На Коледа пека меса разни, понякога и пуйка.

# 239
Здравейте,влизам да ви пожелая весело изкараване на празниците!Ние утре сутринта заминаваме за Гърция и ще се върнем чак след нова година!Незнам дали ще мога да пиша оттам!Днес цял ден стягам багажи и обикалям като преяла!Направо не ми се мисли утре как ще пътуваме цял ден с малчо,ама здраве да е!
Ави,съболезнования за бабата на мъжа ти!

Отивам да къпя малкия и да дооправям багажа!

Общи условия

Активация на акаунт