Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 552
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Ади весело изкарване на празниците мила!  Hug

# 241
Пухи , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!БЪду здрава, щастлива и много обичана !!!!!!!!

# 242
Ади... Hug лек път и много весели празници....Пазете се.. Heart Eyes

# 243
Благодаря ви момичета Hug

Ади,лек път и весели празници Hug
Дездемонка,голям майстор си имате вкъщи Laughing
На мене ми се падна от баницата : Усмивки ,не ги пази ,раздавай за да усетиш Grinning Grinning Grinning

# 244

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ПУХ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УДОВЛЕТВОРЕНА.

# 245
Не съм писала от цяла вечност, ама чета. Много ми е приятно да чуя за още проходили дечица. Нека! Киара става от ден на ден по-смела, но за проходила ще я смятам като отиде от едната стая в другата сама. Много я пазим и може би там е проблема. Страх ме е да не се уплаши и да спре да се пуска. На всяко залитане се свива и лапа ръчичката-усещам че я е страх....Утре все пак ще идем на преглед при невролога и макар, че вече си ходи детето пак ми е спек. Преглед все пак, не е като да идеш на бар.
Пухкалино, много ти симпатизирам, чета с удоволствие твоите постове и макар да не те познавам лично, те чувствам много близка. Честит ти рожден ден. Остани си все такава и не се променяй. Дано се сбъднат всичките ти желания.[/size]
Като казах желания, та моят късмет от баницата на Златомирка е следния: Купон.Сериозен курс ти предстои с игри и танци до зори. Drunk Ха дано!  LaughingМери,я зарежи тази метла , взимам те на парти с мен hahaha Между другото вече почнах да излизам ( преди не исках и да чуя) с мъжо, като дойде бабата да гледа малката. Ами усещам се яко затъпяла и май освен за памперси, друга тема за разговор не знам Embarassed Та поне да видя малко хора... и те мен да ме видят Laughing
Сенди, абсолютно по същия начин и аз си задавам въпроса как аджеба ще обичам 2 деца и откъде ще имам толкова много любов и за второ. Засега мисля да изчакам, поне 3-4години, нека Киара се чувства принцеса-единствена и уникална.  Wink
Весело изкарване на празниците на всички, които ще заминават нанякъде. Ние ще си пазим Бургас-да не го откраднат. Laughing За Коледа ще сме у свекитата Tired, а на Нова година очаквам с нетърпение милата ми майчица, която страшно ми липсва и ми е мъчно , че  е самичка. Хубаво беше, когато татко беше сред нас. Flowers Rose Flowers Rose Сега ме е яд, че тогава бързах да излизам по дискотеки, а не съм изкарвала празниците със семейството си. Затова бъдете с любимите си хора, независимо от обстановката и това колко богата ще е трапезата.
И аз като Кас винаги в края на годината си правя равносметка. Ами мисля, че тази година е може би най-щастливата за всички нас. Получихме така желания подарък. Какво повече да иска човек...

# 246
Ади и от мен лек път и весели празници!
От баницата на мен ми се падна бизнес newsm78 странна работа,аз не съм много по бизнеса Thinking....не ми хареса късмета и си теглих нов-падна се шестица или от ТОТО,или в училище ThinkingАз на училище вече не ходя,но пък там работя,даже на 5 януари догодина2009 почвам! TiredА да видим как ще я караме със шестиците Thinking
Ави,съжалявам Hug
На бъдни вечер,както се очаква ще сме си у дома....и да ви кажа не знам какво ще сготви мъжо newsm78 Blush
За Коледа също незнам какво ще сготви BlushАз мога да се пробвам с някои сладки(оцветени)да се радват дечурлигата от родата(бях писала по -рано че ще сме заедно във вилата)

Изида:
Ами усещам се яко затъпяла и май освен за памперси, друга тема за разговор не знам 
  Embarassed
Соко,не си сама Peace
Апък за късметите мога да ви предложа,като ми се падне 6-ца да забера Мери,да ме повози на метлата и да ходим у Изидка на купон да ни пои до зори Joy

# 247
И аз като Кас винаги в края на годината си правя равносметка. Ами мисля, че тази година е може би най-щастливата за всички нас. Получихме така желания подарък. Какво повече да иска човек...

Ами, как така какво! newsm78,давай като Мечо Пух /айде пак честитка и гушка за Пухка  bouquet Hug/ Колкото повече.толкова повече hahaha newsm63
Мери,каква е тая метла бе злато,да знаеш Женуария се е оплакала на профсъюза на домашните духчета,и сега ти се отплащат hahaha
Ави,Еления ми така като ви гледам късметите да взема да пусна тотото значи,а? newsm78
После организирам групово нападение на Вяра и Велизара да ги мачкаме и целуваме hahaha
Ади, лек път и весело изкарване на празниците Hug
Алинка,завиждам ви за празниците в снежно Габрово.Да поздравиш котката без опашка hahaha,и да настискаш пътничката.В новото столче ли откара съня? Wink Laughing Hug
Изидка,я кажи сега ти като четеш,но не пишеш докъде докара колажите Wink HugЧакам групов Джип-Джап колаж hahahaИ не дей много да знаеш ти,щяла да оставя принцесата сама толкова дълго,на кой ще си даде книжката за принцеси после,след толкова години вече няма да е актуална Wink Hug

# 248
Момичета,благодаря ви за пожеланията!Да знаета че много ще ми липсвате всички! Heart Eyes Hug  
 отивам да лягам че утре път ме чака!

# 249
  • ВАРНА
Да се разпиша като за лека нощ.  Wink
Алинка, вярно е. Татито му е дал стар комп да се учи. Включи му даже и клавиатура. Отделно, че си има в играчките една уайърлес мишка, пък аз цъкам с кабела /не й работи юесби-то/. Ама така е. По този повод, ходихме днес малко по магазините и Явор вика: "Дай да му купим един детски палтоп на Емо да си играе с него", аз му отговарям: "що, да не чупи нашите ли?   Laughing  Mr. Green"
Мери, ти най-якия късмет си дръпнала. Другия път може и летящото килимче да уцелиш   Laughing
Ади, весели празници.   Hug

Ние също ще сме си в къщи по празниците. С моите родители, нали живеем заедно. Още не сме купили подарък на Емо   Blush.
Бях обещала да кача снимки на питката, която правих за Емо. тук, тук и тук.

Емо си има нова играчка /от една седмица/, но вече успя да й се качи на главата.

Изида, Еления, и аз съм така. Усещам, че на моменти здраво зациклям на едно място. Ама как няма, всеки ден едно и също. Confused
Мразя да ми се изтрие част от поста  Close.
Лека нощ    love001

# 250
Благодаря ви още веднъж, скъпи момичета. Прегръщам ви Heart Eyes. Утре повече, че започва един от любимите ми филми - "Колкото - толкова". Сигурно съм го гледала 20 пъти, но не ми омръзва.

# 251
Пух, и аз съм го гледала повече от 10 пъти, но ми е толкова любим... добре че ми напомни че го дават по Нова Peace Извинявай че днес не ти се обадих, просто ми е кошмарен деня Sad Не исках да ти предавам лошото си настроение. Друг път ще пиша ....
Алинка, как е пътя? Много ме притеснява времето, а ние заминаваме в сряда. Чудим се от къде да минем - да сечем планината имам предвид Sad

Момичета друг път ще пиша повече, не съм в кондиция! Чета всичко и се радвам и страдам със всяка една от вас Hug Hug Hug

Спокойна нощ на всички Hug

# 252

После организирам групово нападение на Вяра и Велизара да ги мачкаме и целуваме hahaha
KАС...   Hug Hug Hug   lovekiss Kissing Heart lovekiss 
МЕРИ..ЧАКАМ СИ ОТГОВОРЪТ НА ЛИЧНИ... Crossing Arms
РОСИ.....дано се оправи всичко при вас ,каквото и да е то,да посрещнете празниците здрави и щастливи.. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 23:34 от бубето 29

# 253
Малко ми е трудно да пиша след като отново съм изтървала края, ама по добре късно отколкото никога. Не мога обаче да пропусна и да не се присъединя към прекрасните пожеланията за празника на Мама Пух.
ЧЕСИТИ РОЖДЕН ДЕН КРИСТИ!
Много здраве, щастие и куп положителни емоции!
Ади, весело изкарване. Поздравления, че сте се престрашили да пътувате с малчо. Ние така и не се решихме и ще сме си вкъщи за празниците. Пък знае ли човек, може някой да се смили над нас и да ни дойде на гости.
И аз се присъединявам към Изида, Еления и Дездемонка. Имам чувството, че цял живот са ме държали в клетка и не знам как да обеля две смислени приказки.
Искаше ми се още да си кажа, но малкия е много неспокоен. Явно ще е поредната тежка и безсънна вечер. Мъчно ми е като гледам дечко да се мъчи и слава богу че се успокоява с "манджата" в уста. Дано по-бързо минат тези емоции около зъборъстежа.
Лека вечер на всички

# 254
Не се оплаквайте ,че сте от няколко месеца вкъщи,аз какво да кажа  като съм в майчинство вече 4 години hahaha Joy(без прекъсване ooooh!)
Фарф,радвам се да те видя Wink
Роси Hug Hug
Дездемонка ,как се катери Емчо само Laughing
Ели,ти на работа ли се връщаш,кой ще гледа Стелка?

Общи условия

Активация на акаунт