Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 557
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Златомирка,тази баница е много зарибителна  Mr. Green На мен ми се падна Приятелството - ще имаш приятели нови,за тебе на всичко готови! Обаче ще си изтегля и още няколко,немога да спра само с едно  Mr. Green

Ади,да си прекарате много хубаво,после снимки ще искаме,нали знаеш  Grinning

АвиShocked 4 години майчинство,браво на теб ! Аз едва ли ще мога толкова,признавам си  Mr. Green  Blush

Пожелавам Лека нощ на всички и изчезвам в страната на сънищата и аз  Hug Hug Hug

# 256
Пухка,Роси благодаря момичета-честно колкото и тъпа да изглеждам не го бях гледала филма а е страхотен.
Ави що така 4г. без прекъсване !Аз забърсах 6м. трудов стаж-точно до 45 дни преди термина Mr. GreenКоето всъщност беше точно по това време,с огромния тумбак се гърчих в разгара на календрана кампания #Crazy
Фарф,и аз съм в твоя филм от не помня вече кога Hug
Бубе,какви лс от Мери чакаш-има вятър при нас-сигурно я е отвял надалече hahaha
Роси,сори че не се сещам къде щяхте да ходите -но през зимата най-добре си е прохода на Републиката.Тези преди това са затворени по това време,а ако не са не са и за предпочитане.Но не се сещам дали го завършиха newsm78,макар докато учих също да го строяха но зимата винаги го пускат за експлоатация.Иначе Шипченския....но е тесен и натоварен от към тирове.Оф сигурно го знаеш всичко,ма айде и аз да съм полезна Hug
Дез,уау ....пак ми се прияде Embarassed-айде стига нахалствате,да беше пуснала снимка на празната тава,така откъде да ти хванем вяра че става за ядене hahaha
Изидка,Еленийка и Дез-айде и аз да ви питам като Ави,всъщност от какво се оплаквате newsm78 още не сте дошли и до къде по пикантни ситуации.Първа дума,изречение,умение,притеснение,ясла,градина,момичета,момчета.... #CrazyОт сега да знаете-никога няма да сте от една порода с "Бездетните"-макар и да звучи грубо тая дума.Да не говоря ,че ние редовно продължаваме игрите наужким и в компанията на непосветени,голям смут настава Joy
Гала как е Пепи?Дано се оправи без да засегне и Рая Praynig
Чара,което веднага ме подсеща за твоите веселяци.Как са с АБ?Има ли подобрение кашлицата и секретите?А снощи вкара ли в употреба оскъдно бельо Wink Embarassed ..да не кажеш ,че съм нахална сега ама нали сте с парно вече ,та се сетих за филма "Топло" hahaha
Земята вика Лея Пуала Whaasup дано не си така yu5,или така  1countingsheep от  breastfeeding
И по тоя повод някой да ми каже що за идиот може да направи това  breastfeeding?!Първо чии гърди изглеждат така и второ бррррр ми незнам ... е баси и емотикона Sick
Айде да си ходя да "кърмя",че само с Канада сме на линия-а това си е направо безобразие,все пак Дилянка е на 7часа назад hahaha
Р.Р. Пак сгафих,пратих Дилянка на гости на Яна-е хубави работи ти мисля,празници на място със сняг и коледна украса Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 02:00 от Кас

# 257
Тутуу и аз съм от 5г у дома  Crazy никой да не хихика  Naughty. Като сметна и 3г за Тян, направо съм за пенсия  hahaha
Роси  Heart Eyes
Зузу благодаря ти!  bouquet
Бубе, изписах света, а да те видя какво ти щукна  newsm78
Дез, бравост за питката. Зарибихте ме тия дни с вашите питки и май Чарината ще завъртя аз за Коледа  Thinking А Емо е страхотен пичага и на компа и на камиона  Hug
Фарф, а така, драсни два реда пък нататък лесно  Hug
И Емма ме хапе, съскам викам, ту се хили, ту се стряска, ще се научи. И Ива беше така.
И стига сте ми се намествали на метлата, еее видяха в слепия едно око и него да извадят Crossing Arms, ей завидяхте ми ей  Mr. Green  Тя колко душа носи гУрката мИтла. Обаче нали, пари при пари отиват, а глейте де отиде метлата, да го ева, се такъв късмет да го ева  hahaha ти и в баницата да го ева пак труженичка да го ева...
И аз много харесвам филма, ама кой ли ме пита, приспивах...
Исках да споделя за сушилнята, голяма работа е това, няма сушилници у дома или миришещи на пушек дрехи съхнали 3 дни от вън. Час-два след прането вече сгъвам дрехите в гардероба или сядам да гладя. Вал, душо, чак такваз нещастница не съм  Mr. Green, имах си пералня ама 7 годишна, решихме да вземем нова докато не сме донаместили останалите пари. Старата дадохме на майка. Иначе аз пералня имам от 5г насам, до тогава само на ръка цял живот.
Качих обещаните снимки на придобивките http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=126242 , само колата не снимах че ми е студено да излизам. Даже на Ива обичките са тук> Въртях се суках, много неща взехме тези дни, ако съм забравила нещо пък някой го вълнува да си мръдне лявото ухо, ще снимам пак  Mr. Green
Аре довърших си семките и шоколада, отивам да чета нещо и лягам.
Сладки сънища!

п.п. Кажете на Хъджиса как намирате средата за да залепите лепките равномерно?
И с какво почиствате праха от екраните на ЛСД-тата?

пУдаръци ще има за всички от сърце....

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 02:06 от Мери

# 258
ЕЕЕЕ браво Мери!Да са ти честити покупките и с радост да си ги ползвате!
Кас ще ми купуваш нова ризка май?
Лека ве4ер,и сладки сънища!

# 259
  • ВАРНА
Еми Яна преди три часа Лека нощ е казала. Аз да кажа "Добро утро" май  Hug

Сладките умишлено ги пропускам  Laughing, който иска да си търси. Кроасанчето в левия ъгъл на снимката не го виждате. Мисля да минавам без сладко вече, или колкото успея.
Искарено съчувствам на мамите, будували през нощта. Поне с кафенце ще се посъбудят малко.
Емо пък се е събудил в 6 и 30 да изпраща татко си на работа.

Оставила съм сега майстора да сглобява комп.  Laughing

# 260
  • София
Весело изкарване на празниците на заминаващите и на заминалите вече! Ние ще празнуваме у дома.
Мери, ай честито, със здраве да си ги ползваш, заслужаваш го! Много яка метла, ама нещо си й начупила дръжката май?
Присъединявам се към групата на оглупелите, а в групата на недоспалите съм си отдаааавна там.
Ави, съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
По въпроса за хапането, преди време Мери мн.добре го беше казала: Гладно дете не хапе!, т.е. хапят след като се нацокат. И мен ме гризват понякога. А пък да знаете наскоро как ме издразниха най-близките ми хора. Майка ми изкоментира, че скоро щяла да ми спре кърмата. Мъжът ми пък каза, че Вики била вече голяма за това. #Cussing out А аз тропнах с крак и им заявих, че
И да са благодарни, че имам тази възможност, Вики още не знае що е антибиотик. Нещо се запених...
... забравих какво още щях да пиша  newsm78

# 261
  • Бургас
Ей, жалко, че на патерици ама все пак... Честит Рожден Ден на милата ни Пух! Пожелания за много здраве, късмет, обич и да е все такава усмихната и положителна!
Чара, и ние уж за Банско си мислим , ама да видим. Идеята е докато татито ни кара ски аз да се моткам из града, че не съм скиорка и на куротри от типа на Пампорово ми е супер тъпня.
Ние сега нали сме на вълна изправяне и дърпане та току що Стефко измъкна на лаптопа буксата,  налапа я и заплака, май го тресна лекинко малкото токче  Shocked
Вал, добре сме. Мотаме се по разходки. Нали все сме на обратно на другите, те като се разхождаха лятото ние в къщи си дремехме, сега пък Морската градина си е само за нас, е , и за парковата поддръжка. Други луди майки няма да се разхождат в дъжда. Mr. Green
Mirkam, хич даже не е смешна гледката, много ти е апетитна на вид  питката даже
Дез, колата ви е супер. И аз търся нещо подобно ама са едни смотани, които  виждам тук.
За подарък, срам не срам ,още нямам нещо конкретно. Гледах детските лаптопи ама не знам защо ги правят да изглеждат коренно различно от истинските, и за минута няма да го заблудим, че е същото нещо  Laughing
При мен пък така се получи, че всичките ми приятелки сякаш се наговориха да имат бебета по едно и също време, та не ми липсва разговора на други теми. То и толкова ми бяха писнали разговорите с луди клиенти, че сега направо се родих. Имам възможност да изляза вечер, майка ми живее на 2 преки от нас и ако и кажа ще дойде с радост за 2-3 часа да гледа Стефко(само сега с това често будене  newsm78)ама като се сетя за обличане, гиздене, задимени и шумни затворени места, махмурлук, кльощави малолетни мацки.., без мен. Не ми липсва. аз съм определено по домашните партита.  
Мери, честити придобивки! Обожавам такъв шопинг, на куп и за дома . За мен мога и да не купя и един парцал, ама за в къщи много обичам да се взема нещо ново.

# 262
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Дездемонка мерси за кафето! Честито на месечинките днес! И аз още не съм купила подаръци. TiredУжас! Но какво да направя като мъжът ми чак днес ще взима парите. А то и едни пари... А толкова обичам да купувам преди коледа подаръците... Аз да ви споделя вече сме на 10 месеца и още не беше ми се подсякла бебка , но вчера направо до кръв. Е овладях с Бочко положението, но ме е страх да не се повтори. Виви, как ми се ходи и на мен на планина. Но човек не знае може догодина. Аз утре се захващам здраво с готвенето. Ше правя сладки ,торти и т н. Вие какво ще готвите? Желая на всички лек и слънчев ден!

# 263
Казвам ДОБРО УТРО и призовавам Голдънчето да се разпише,да каже как са дечицата  Heart Eyes

...
И мен ме гризват понякога. А пък да знаете наскоро как ме издразниха най-близките ми хора. Майка ми изкоментира, че скоро щяла да ми спре кърмата. Мъжът ми пък каза, че Вики била вече голяма за това. #Cussing out А аз тропнах с крак и им заявих, че [/color] И да са благодарни, че имам тази възможност, Вики още не знае що е антибиотик. Нещо се запених...
...

Така е,няма да се отказваш от кърменето.Аз докато кърмех Ева,не съм имала никакви проблеми с нея.Дори и да се поразболееше,минаваше много бързо и без АБ.Обаче след като се отби и почна кошмара.За 2 месеца е изпила 6 антибиотика и купища,купища капки за нос  ooooh!

Ева пак е със запушен нос и сополи  Confused До вчера беше на Сумамед,а тръгнаха.Май няма да е никаква алергия или инфекция.Защото пие и противоалергични капки и антибиотик,а сополите пак се заточиха и то не воднисти,а направо гъсти  Tired остава диагнозата Заден ренит  Tired

Ще ходя да си играем с нея,после пак ще надникна.Много  Hug на всички !

# 264
Хелоу от нас. Пак съм изпуснала да ви изчета, та само споделям една снимка с вас и бягам назад. В ушатия албум е въпреки че не са точно уши, но....да не издребняваме.... Whistling

# 265
  • sofia
Кат, споко, давай "игнор" на всички и така, а пък на мъжа ти му кажи какво ти е мнението по въпроса и предполагам поне няма да те дразни допълнително с такива подмятания.
Аз на моя мъж съм му казала, че ако имам възможност ще кърмя малкия поне до годинка и половина до две - Дай Боже!!! И той ме подкрепя изцяло, дори вече на два пъти го забелязвам да казва , така с гордост, че още кърмя. Бреййй!
Ами така де, сега е момента да кърмим или никога. Защо да си пропиляваме тази безценна възможност. Аз дори отказах екзотична екскурзия  - от типа на о-в Пукет... заради малчо. Ами живот и здраве, ако е рекъл Господ ще отидем догидана или по-догина, а пък ако не - здраве да е! Детето е по-важно!
Аз вчера най-накрая украсих, и сега, в това слънце съм си пуснала и лампичките - нека греят...
Мери, страхотни нови придобивки! Честито! А Ема ти е копие изцяло. Ивка също има твои черти, но Емичката  е Мери като бебе.
Дез, много хубава играчна на Емчо. Аз също съм решила да му купим нещо такова, ама дали сега или малко по-нататък - ще видим.
Хубав ден!

# 266
А добър ви ден. FarfHeart Eyes. Виви, както ме почнахте и завършихте, аз като циганите тая година празнувам три дни Mr. Green. Екстра е. Тук наблизо ни е квартал "Христо Ботев" и съм прихванала от нравите. Преди няколко дни "братята" пърлеха прасе до шосето. Що са си избрали на най-централното място да го вършат това, не знам, но беше като събор. А миналата седмица в най-голeмия студ една булка, дето едва ли има 15 години, водеше хоро. Младоженецът се беше барнал с розов костюм, тя в синя надиплена рокля, 116-а употреба, летен модел. Озъбих се от студ, докато ги изчаквахме да отминат.
Да ви покажа с какво гощавах празнично домашните вчера - патица с картофи (това чудо ми го взеха от Метро, понеже сме били "сродни души"). Намерих рецептата в интернет и се изпробвах. Чудно е на вкус.

А чийзкейка го икономисах не само откъм свещи, но и откъм замазка. Гласях се да пробвам рецептата на elenia, но не намерих цедено мляко никъде в квартала, така че е друга рецепта от интернет със сметана и крема-сирене. За пръв опит - добре.
За Бъдни вечер и Коледа - ние честно казано не сме никак по постните яденета, но хайде, ще се опитаме да спазим традицията. Седемте блюда ще са: пълнени чушки с боб, бобена салата с лук и царевица, бобена салата с доматено пюре и лук (използвам случая, че варя боб и правя няколко различни неща), салата от леща, сърмички с гъби и ориз, питка с паричка, туршия. Ошав не правя, защото никой не го яде. На Калоян ще му забъркам пюрета от тиква, картофи, моркови, грах, броколи, царевица и пащърнак (ще видя как ще ги комбинирам). За Коледа ще правя капама с кокошка, сурова наденица, сърмички, кисело зеле и свинско месо. Става много, така че ще се яде сигурно до Нова година, още повече, че винаги има и няколко различни салати за разнообразие. На Коледа ще пробвам и питата на Чара. Тиквеник не правим, защото и двамата с мъжа ми не обичаме. Баклавата също ще я пропуснем.
Мери, разгледах всички снимки, чудесни са. И аз мисля, че Емма прилича много на теб. А Еspoire (Trinity) си има мъжово копие Heart Eyes
Да не пропусна да честитя месечинката на Лора на Asol. Специалният ми подарък:

Честито и на всички останали месечинки и месечинковци днес:

...от баницата на Златомира като късметче ми се падна...късмет.
Maria_m, много ми хареса как е станала жилетката с помпончетата-ушички

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 14:03 от Мама Пух

# 267
Хахаха Пухка и ний сме от вашата порода-кажи,речи постно в къщи яде само беба hahaha
Ама не ме интересува,не съм измислила още как но здарво ще ги изтормозя с поста софра на празника,само ме е яд ,че накрая пак ще остане сума ти недоизядено и ще се хвърля.От една страна имаме голяма Каракачанска овчерка-но от друга за мен е грехота да се хвърля храна,когато има толкова гладни хора....
И а стига с тез копчести торти де,смилете се малко,тамън си захвърлих бременните дънки- не ме вкарвайте пак в прегрешения моля Embarassed
Алинка пита ме що съм се сдухала newsm78,честно и знам и не знам #CrazyАма като се замислих,май съм порода Лакомник....доскоро се успокоявах ,че съм кръгла щото скоро родих-ама всъщност съм кръгла въпреки че родих,че и като капак лакомията ми продължава навсякъде-като съм щастлива съм много щастлива,ама и като съм нещастна пак не ми стига ако не е по-много LaughingБре че съм напаст.Д азнаете ако на някой не му се отварят снимките с храната аз съм я изяла Joy hahaha.На всичкото отгоре Еднозъба от 3 дни се разхожда с 2 различин синини от 2 различни падания newsm78,което всъщност не е чак толкова зле - щото паданията бяха повече.Бре що все така става ,минава сума ти време без инцидент и после бам,бам,бам в един и същ по няколко #CrazyЧе най-голямата и синина е от захлюпване по глава с паяка SickЕдин праг имаме вкъщи-но що баш него да не реши да минава сама #Crazy
Мери по повод,късмета ти с метлта-много се смях защото виж с какво ме изненада онзи ден Карина

Облепяла си прозореца,да не я видела Баба Яга и да дойде да и досажда!?Явно те е надушила от далеч Heart Eyes
А вижте по странни обстоятелства с какъв предколеден подарък се сдобихме и ние.

Свеки ми наду главата какво да купела на Ани,и когато аз най-сетне и звъннах да и кажа че съм и купила подаръка-ми заяви,че вече била взела голяма кукла дето пеела и свирела на акордеон newsm78Еми благодарих и за поредния Кариненски подарък и си дадох на детето предварително играчката.
Я на вижте какви сме убави с фиба на главата
Размазано ли ви е? Whistling,хахаха ако е така моля драснете от все сърце заради мен по едно писъмце на дядо Коледа да не ми забрави Фотоапарата за Коледа,щото аз още вярвам в него и ще се разочаровам до дъното на душата ако ме подмини.Щото Карина вече се дразни с мен,че за стари чанти нямал излишно време да губи Cry
Вал айде излез от нелегалност и драсни два реда Praynig
Голдънче за теб се отнася същото Praynig Hug

# 268
Честит рожден ден Пухи. Много щастие ти желая.
Честито и на месечинките.
Мама Пух бързо да сподели рецептата за леща на салата.
Айде моя се събуди пак...тъкмови изчета и хоп  ooooh!

# 269
Привет и от нас малкия докато дреме.
И аз нищо не съм купувала за празниците. Дори не ми е коледно. Днес ходихме на нефролог, защото изследванията на малкия пак показват E.coli, но лекарката я нямаше, та утре пак сме по доктори. Трябва да тръгнем в 7 и не се знае дали ще ни приемат  Confused. Изобщо ... страшни празници се очертават.

Общи условия

Активация на акаунт