Ей я Коледа дойде, подаръци оглеждаме за ФЕВРУАРСКОТО хлапе!

• 14 556
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Сори,че пак азм-ама си пуснете Канал 1.Дават Войната на Таралежите,,или поне така си мисля,че се казваше newsm78Във всеки случай един от златните детски филми Hug
Еееееееее докато публикувам и то свърши-язък ,както казваха във филма.

Момичета ние може да сме Еднозъб но с нормални размери,и въпреки че втория долу прозира от 2м. и не излиза,сега видях че почти е излязъл единия горен и е...огромен.Нали подува венеца като вдигнеш устната...ми то колкото 2 зъба

# 271
  • ВАРНА
Ей, няма празно значи. Аз категорично отказах да публикувам сладки неща и Пух изпльоска този чийзкейк. Не стига, че ми се прияде, въпреки, че от днес реших да съм без сладко, ами и Кас не успя да изяде картинката преди да я видя  Wink
Кас, хубав е подаръка на Ани. Ние пък пропуснахме уолкъра, аз докато се наканя да му купя и то тръгна детето. Ще минаваме на камиончета да бутане и каране.
Виви, Еми, хубав е, да, но не става много за бутане.
Мен днес ме зарадваха от работа, че трябвало да отида да разпиша документ да ми изплащат майчинските до 2 год. възраст. А аз се чудя защо не ми преведоха пари този месец  Close Преди два месеца си пуснах рапорта, че ще ползвам отпуск по майчинство, а това не ми дадоха да разпиша. Военни .......
Отивам да разгледам снимките на Емо, че ще изтърва срока и за този колаж, уж съм от активните, но ...

# 272
Привет и от нас малкия докато дреме.
И аз нищо не съм купувала за празниците. Дори не ми е коледно. Днес ходихме на нефролог, защото изследванията на малкия пак показват E.coli, но лекарката я нямаше, та утре пак сме по доктори. Трябва да тръгнем в 7 и не се знае дали ще ни приемат  Confused. Изобщо ... страшни празници се очертават.

Не унивай, така е с децата. Растат и боледуват. Няма как. И на мен ми е криво за Пепи, имам чувството че откакто се е родил само е болен. Пфуу. И аз съм предвидила утрешния ден за ходене по лекари. Аз като пазарувам си лекувам душата;)

# 273
Здравейте и от нас,
не съм се появявала от доста време и изпускам всичко.  Confused Когато имам време чета само набързо да видя с кого какво се случва, но не мога да се включа. Пламен почти не се заиграва с нищо, иска само да го водя да върви, все към вратата ме води, като е навън и се разхождаме кротува, но спре ли количката и пак иска да слиза да върви. Сега ако не отслабна няма кога да е.
Когато спи пък използвам времето да поработя и ззтова поизостанах от темичката ни.

От една седмица Пламен спи много неспокойно нощем, върти се, преревава, рита, суче по 100 пъти, денем не иска друго да яде, само сучем. Вече се притеснявам, не знам зъб ли ще му никне, период ли е някакъв. Че и ъгълчето на устенцата му е цепнато малко и си мисля дали не съм го изстудила. Утре сме на консултация и ще питам докторката, ама като знам колко внимание ни обръща, надали ще ми даде успокояващ отговор.  Sad

Ох, само отрицателни работи пиша, ама поне да ми олекне малко.
Иначе за подарък съм решила да му взема някаква книжка и кубчета за редене или нещо подобно.
Ето за настроение поне една снимка как "яде" сирене. Сиренето е меко и затова се получава такъв ефект.  Laughing

Светле, скоро ще дойдем и чакаме да ни посрещнеш с питка.  Hug

# 274
Здравейте!
Ние в крайна сметка вчера ходихме до Банско. Оставих Маги на татко, а взехме Блажко с нас. Той беше във възторг, никога не се е държал толкова прилично и грабна сърцата на всички там. Митко си свърши спокойно работата докато Благун рисуваше и после отиде на гости на родилтелите на наш приятел заедно с мен. Не спря да яде, няма да ви казвам какви количества изяде, че направо ме е срам, сигурно са решили, че това дете никога не е било хранено. То и наистина Благун беше гладен, защото след завоите на отиване, точно на Предела повърна в колата, което за първи път му се случва (добре, че носех резервна блузка).
В кръчмата беше невероятен, сприятели се с готвача и омете отново невиждани количества храна, запозна се с едни англичани. За съжаление еленчето е дадено вече в зоологическа градина, но го заведоха при съседи на нашия приятел да види жива сърничка, която обаче спеше. В района често се случва да намерят ранени животни и хората ги лекуват, гледат и после те не искат да се връщат сред природата.
Прибрахме се по малките часове на нощта, спах до 10 с Блажката, после оправях къщата, сега си взехме Маги и ще правим коледни картички и украси.

# 275
Добър вечер!
Влизам само за да изкажа и тук хиляди благодарности на Чара(Татяна) затова,че бе така добра да ни изпрати джуджанско костюмче,сега вече и аз си имам джудже в къщи,което ще ми помага с подаръците Laughing
 Тук малко се сърдим:

А тук пак е щастлива Grinning  Особено когато си играе с другото бебе Mr. Green

Сега се приготвяме да наним...ето така:

За да сме свежи утре,когато с мама пак ще ходим на кафе Sunglasses

Цунки на всички и лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 276
Еййй,забравих да ви покажа как най-накрая хванах Стела в крачка Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=8Yq1w73DFCU&feature=channel_page
А това е поздрав за Чара!
http://www.youtube.com/watch?v=XqcSottoNN8&feature=channel_page

# 277
Здравейте!

Някой пита за Ина дали е пътувала в столчето. Там пътува през целият път. Мисля че и беше доста удобно. Благодаря отново на Вера за страхотния подарък.   bouquet

Роси
, днес времето беше супер и улиците тук са сухи. Иначе вчевра валя сняг през целият път от София до тук. Сега гледах прогнозата за времето. Утре го дават да вали. Не знам какви ще станат улиците, но според мен няма да е голям сняг, само ще намокри. Чакам с нетърпение да се запознаем на живо. Wink

Ивенце
ще се радвам да ви видя и вас ако имате възможност. Wink

Еления много ти е готино джудженцето Simple Smile

Ох, нещо много ми се спи. Хайде до утре!

Hug

# 278
Здравейте милички.

Еления
- Стела-Хубавела е страшно сладка, дано джудженцето по-малко се сърди а повече да помага.  Wink Межд. ти не отговори май нищо по въпроса с работата и гледането на СТелка?
Алекс - чуден ти е Пламенчо, толкова е пухкав... направо ми иде да го схрускам.  Hug
   Прощавайте че не мога да се връщам много назад, ама няма да ме оставят... Много съм се смяла обаче, за изпълненията на Карина с бележките на стъклото, да не била идвала Баба ЯГа  hahaha  Joy Joy Вал, после лесно ли се почисти стъклото?
Кат - при нас положението е същото, заявявам им на всеослушание (е не с толкова директни изрази) че ци--те са си мои, и детето си е мое и ще се кърмим докато и двете искаме, този път няма да робувам ни на педиатри, ни на суеверия и т.н.

При нас няма нищо особено. Вчера ходихме на Елин Пелин да се запозная с част от родата на мъжа ми. Там живее тетка му (за по-незапознатите с терминологията, това е сестрата на майка му) и нейните роднини. От цялата навалица се познавах само с нея и сина й, защото те идваха на с.Крайници при свекървини ми. Сега се запознах и със снахите, синове, дъщери и тн, а Вики и Алекс си играха с внучето, много сладко 2 годишно момиченце Хриси, която е родена на втория ден на Коледа, 26-ти. Алекс се държа изключително прилично, направо все едно не беше моето дете, не искаше постоянно да е при мен а обикаляше наоколо, играеше с играчки, с хора и беше много общитетлна. Не е плакала хич. Обаче повечето облещиха ей такива очи  #Crazy като разбраха че още кърмя! По едно време тактично се изнесох към кухнята да й дам да си цокне малко и почти всеки който влизаше в стаята си мислеше че се успива, не се виждало че цока. За мен си прекарахме доста добре, нашите също бяха доволни. Пътя беше горе-долу, но не е имало инциденти така че да кажем беше ок. Днес обикаляхме на гости по баби и дядовци, да им се нарадват децата. Май това е засега.

Много целувки и отивам да си лягам, че мноооооогооооо ми се спи, тези нощи като ме събуди Алекс и после няма заспиване. Зверя се по 1/2 -1 час в ТВ-то, и след малко тя пак писва и хайде отново. 
Много ви обичам и целувам. До утре.

# 279
Добра нощ и от нас. Ние нещо не спим спокойно . Днес цял ден стягах тоалети и прбвах прически на каката , защото утре ще имат Конкурс за мис в класа и е много навита да го спечели.
  Джой [/b] дано Давид се справи вече с тези бактерии, и утре лекарката не открие нищо сериозно.
  Кат[/b], да знаеш пък мен скакви очи ме гледат като  кажа , че още кърмя с изцедена кърма. Само дето за луда  не са ме обявили ., но аз на всички с усмивка обяснявам , че така ми харесваи ще го правя докато мога.
  Еления , дай това сладурско джудженце у дома да помогне на Ицко с подаръците.
  Хайде да взема да си легна, докато мъникът не се събудил отново.

# 280
Здравейте.
Ние в неделя направихме прощъпулника на Вили.Но той малко се изложи,пуснаха му пари пред него и той се наведе да ги вземе и неискаше да тръгва,след  това трагна и посегна към протмонето след това пипна лек.слушалки и т.н.Снимки няма,има само клипче: http://memo1982f.blogspot.com/

Ето я и питката

Малко е смачкана,защото се опитах да му отпечатам крачето,а той си заби пръстите. Embarassed

А тук се прегращат и целуват с братовчедката

Честито на всички с поводи.
Всички болни да се оправят.

Днес с триста зора му намерих обувки и то 23 номер на  chippo  #CrazyЕгати номерацийте newsm78преди това мерихме едни и му бяха големи и бяха  20 номер.Изтеглиха ни 10.500,но см не ги разбрах,утре ще се опитам да го измеря.
Лека нощ от нас.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички

# 281
Джойче, Голдънче, Гала и всички с болни дечица, моля се от сърце по бързо да оздравеят рожбите и да се радвате едни на други както е редно!  Praynig Hug Много ви обичам!
Мемо всестранно развито дете ще имаш честито!  Peace
Ели много ти е сладко джуджето, сто на сто ще получи много подаръци от дяда си Мраз  Hug
Много от редовните сладкишки се скатават, да не изброявам поименно Crossing Arms, какво става? Всички в строя!   Naughty
Драгоне голямо обикаляне правите, евала!
Евелинка и вие!
Алекс, Пламен е разкошен мъжага!
Кас стига плющя, почини малко, остъй на ората да кусат деее  Mr. Green
Драконе обърка Кас с Вал, айде на ризитеее  hahaha
Пак да питам който е на Хъджис, как намирате средата за да залепите правилно лепките?
С какъв препарат чистите мониторите ЛСД?
и бонус въпрос  Mr. Green Как мога да разбера една кожа дали е естествена?

# 282
Мемо, страхотно парти сте си изкарали. И няма нищо, то гладни лекари няма. Чудесно се е ориентирал.
Ние днес ходихме на преглед при невролог-ами кво да ви кажа....нищо му нямало на детето. Чукна с чукчето 2 пъти по коленцата и ръчичките и ни отпрати по живо по здраво, Питам как да я уча да се изправя,упражнения нещо,  а тя ме гледа все едно я питат за цената на доматите на едро...Баси! Обявиха ме за луда. Да беше прегледала и мен ли? ThinkingОфициално съм обявила в къщи да не обелвам повече дума за двигателното й развитие Stop и засега ще се успокоявам с т.нар от Чара "синдром на първото дете". Дано с второто съм по-така....
Стела е голям сладур, ама все с бибата я гледам. Как ще я махате, незнам. Киара взема биберон само й единствено като й се спи, но и за това имам принос....Дет вика Роси, не случи на майка това мойто дете Laughing
Камчи, чакаме снимки на малката Мис. Да ги разбие всичките в класа Peace И понеже и аз се цедях близо 3 месеца, пак ти правя евала...
Алинка, все забравям да ти похваля колажите. Това всъщност си е скрапбук,(digiscrapbook) ако не се лъжа..И аз имам доста такива неща....Ето скрап
и колаж

Ако на някой му се гледа тук има повече http://yzida.multiply.com/photos/album/21/21
Кас, бургаско-джуджански колаж ще направя по-нататък. Ние нашето костюмче само го пробвахме и съм го изпрала и прибрала за Коледа....
Да ви споделя как ме изненада Киара вчера. Както обикновено си правим вечерния тоалет след баня и завършваме с ресане на буйната грива. Оставям четката , за да оправя нещо и кво да видя-тя си я взела и се реше сама #Crazy Днес го направи същото с мобилния ми телефон-слага си го на ухото JoyСутрин като се събуди преди нас си пуска Тв и си куфее ...Луда работа. С вървенето ставаме все по-добре. Почна да обикаля вече и все по-малко залита. Ама неще да се изправя сама по мебелите и толкоз. Закотвя на килима и няма мърдане. За протокола-къщата ми е все толкоз подредена, както и преди да се роди... Whistling
Айде, спирам.

Супер, пиша след Мери, това мойто на нищо не прилича Crossing Arms

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 01:19 от yzida

# 283
  • Sofia
Вие Мери като нарицателно я имате струва ми се.  Laughing
Мери, не съм на Хъджис, че ни пропущат, но гледам никой не ти отговаря за центъра къде е  Mr. Green ми вземи линийка мери средата, отбелязвай с маркер и после цели отбелязаното вместо да седиш да чоплиш семки и да се чудиш какво да правиш.  Laughing
И аз бях пристрастена към семките, имам си и улейчета на горен преден и долен преден зъб и мъжа ми и той има, килограми изяждахме, лака все ми се триеше на средния и палеца, после тези два работливи пръста спрях да ги лакирам, сега ми остана само шоколада по 2 на ден, трябва да си има човек мания, не може без ама като теб у 2 часа да залюпя семки не е било.  Mr. Green
За монитора има пронто за тази цел или един друг специален отатъка е сега не ми се става да го видя как се казва, утре вероятно, ти пак питай обаче да не забравя.  Mr. Green
За кожата, най-сигурно е със запалка, ако ти изгори придобивката, прецакала си се.  Laughing
Драконче, къде ме прати прозорци да мия бе, аз съм царска дъщеря, чужди са ми такива упражнения.  clean
И по този повод гледайки Стела как вършее из къщата искам да ви призная, че аз моето дете не го пускам да пълзи, едно че синдрома на първото дете го минахме, второ че аз всеки ден не чистя къщата и ако я снимам как пълзи към края на клипа ще гледате търкаляща се топка косми.  Mr. Green
Еления, къде се пусна по млечен път бе  Laughing баба ми Бог да я прости на времето като ме видеше с някоя по разголена блуза и ми казваше "Ти така ли ма баба ще ходиш, ми пътечките ти се виждат, не е прилично и какво си ги повдигнала като сладоледи ще те заболят сливиците."  Laughing
Изида и Ева така се реше, предвид че имаме един гребен в цялата къща и никой не го ползва по предназначение не знам от къде го е усвоила това умение а телефона си го слага на ухото като и пусна музика или една игра със зайче имам много и се радва.
Алекс, признай че  тези кокали Пламен ги оглозга и това е причината за доволната му усмивка.  Mr. Green
Нужно ли е да ви казвам, че от 3ч сме будни, вероятно не.  Mr. Green
За цъкачите на зоо-то ми http://bojkova.mondozoo.com, похвалих ли ви се, че си купих лъв и лъвица.  Mr. Green
Не мога да обхвана всички теми, но като ви гледам чудно пред празнично сте активни и аз в сряда заминавам, като се върна след празниците сигурно ще сте още на 20-та страница.
Хайде стига толкова, че иззех на Мери функцията по малките часове.  Laughing

# 284
Добро утро,
Така и така вече съм будна, поне едно кафе да направя

То такова събуждане нямаше - 20 мин ми бърка по очите, носа и ушите и накрая като окончателно ме разсъни, малкия се надупи и заспа. И аз сега се зверя и се мъча да пиша в тъмното. Голям кеф  Mr. Green
А сега пу първа да честитя малкия празник на Емо, Камен, Ана Мария, Мартин и Зария.
Дез не се кахъри за декларацията, че не си я подписала. Така поне знаеш защо не са ти преведени парите. Аз вече втори месец си ги чакам ама тцък, нищо няма. И така предпразнично нищо няма и да видя. Та по този повод и подаръци няма да има, само на Иво нещо символично и на тати чаша, която все още не е готова. Уж за един ден ставали,а то цяла седмица мина.
От вчера Ани си има братче по линия на цицините. Как му се изплъзна ръката от моята и главата отиде в шкафа. Добре, че не уцели дръжките на чекмеджетата,че тогава щеше да стане мазало. Е сега вече няма да тая празни надежди, че ще проходи скоро.
Натиснах някакво копче и БГ мама стана на цял екран. Няма Х, няма табчета,няма фаворити - нищо няма. Пак ще ме обвинят, че съм прецакала компа. Ама аз съм спокойна, нали Емо им е спец.
Е все по друго е да имаш момиченце, Иво като види четката и полудява. Мята глава, ще я скъса. Неще и неще, какво остава да прояви самоинициатива и сам да посегне
Тия дни ще ходим на бебе - близначета - момче и момиче. Ще ми трябва джокер помощ от приятел - какво да им подарим?
Отивам да се гушкам. Току виж ми излязъл късмета и поспя.
 Hug на всички и най вече на страхотните ни бобоци

Общи условия

Активация на акаунт