Меги, честита годишнина! Само радост да има в семейството ви и мнооооого любов!
За яденето не мисля, че е проблем при Калина. Щом няма отклоние в теглото, значи всичко е наред. Може би просто наваксва. И като цяло май са на периоди, кога ядат повече, кога по-малко. Поне при нас е така. В момента закусваме с попара от 3 сухара, на обяд манджата от кухнята, след обяд вече отказва крема (така че аз ще го спирам това хранене), вечер супа със сухар и мляко към 300мл с две бисквити Закуска вътре. Млякото много си го обичаме и съм сигурна, че ще изпие и 500,ако дам. Аз обаче не давам
Сокове не пие никакви, солети и други подобни между обяда и вечерята ръфа, ама то по-скоро е за почесване на венците 
Пускам ви едно клипче и изчезвам, че се събуди и иска да яде
http://www.dailymotion.com/ginkailieva/video/x7r0jn_people

, но понякота десерта не го изяжда целия; вечер /19,00ч/- супата с един сухар от ДК и преди лягане/21,30ч/ 260мл мляко. Мисля , че ако му дам повече мляко и него ще изпие , но просто не го правя. Междинно може да хапне някой плод или десертче Данонино примерно , но понякога не пожелава. Сега като прочетох колко ядат вашите деца , струва ми се , че той яде по-малко.

Тъй кат' гледам ще се вихрим в нета за подаръците.

И ние си разнасяме зарядните на врата
Моите всички са на високо (харесва им, не харесва, там са заточени) щото веднага ги проверяваме издържат ли на късане, ядене и т.н.