Отговори
# 30
Цоп и аз в новата темичка  Hug
Меги, честита годишнина! Само радост да има в семейството ви и мнооооого любов!
За яденето не мисля, че е проблем при Калина. Щом няма отклоние в теглото, значи всичко е наред. Може би просто наваксва. И като цяло май са на периоди, кога ядат повече, кога по-малко. Поне при нас е така. В момента закусваме с попара от 3 сухара, на обяд манджата от кухнята, след обяд вече отказва крема (така че аз ще го спирам това хранене), вечер супа със сухар и мляко към 300мл с две бисквити Закуска вътре. Млякото много си го обичаме и съм сигурна, че ще изпие и 500,ако дам. Аз обаче не давам  Naughty Сокове не пие никакви, солети и други подобни между обяда и вечерята ръфа, ама то по-скоро е за почесване на венците  Thinking
Пускам ви едно клипче и изчезвам, че се събуди и иска да яде  Laughing
http://www.dailymotion.com/ginkailieva/video/x7r0jn_people

# 31
Честито на всички празнуващи днес!!!  bouquet
За яденето, Косьо сутрин като се събуди към 7-8ч. го кърмя (незнам колко мляко изцоква, може би 100, 120гр., незнам) newsm7, спи до към 10.00ч., закусва (попара, АМ с корнфлекс, юфка, някаква каша или друго), на обяд - около 13.00ч. - изяжда около 200-250гр. (второто и малко супа от кухнята), за следобедна закуска към 16.00-17.00ч. си изяжда кремчето от кухнята, понякога слагам и някакъв плод, вееря около 20.00ч. с кисело мляко с бисквита или само с кърма, аз също не го насилвам, ако не иска да яде, той сам си казва кога се е нахранил - започва да върти глава или да бута купичката
Меги, и според мен, не махай следобедното ядене на Кари! 
Джиджа, много хубави заглавия, браво!!! Hug

Ето и няколко заглавия от мен, ама те са за по-нататък:
"С мартенички ще закичим всички ОКТОМВРИйчета добрички!" (за Баба Марта)
"За празникът на мама ОКТОМВРИйчето послушно стана!" (това за 8-ми март)
"ОКТОМВРИйското дете взима най-здравото яйце!" (за Великден)
Дано ви хареса някое!!! Embarassed
Снежанка, бързо оздравяване!! Hug Praynig
Ескарина, и на мне ми се виждата доста количествата, които папа Калина newsm78
rozenshon, много хубаво стихотворение!!!  bouquet
Мамма мия, много сладка Дея!!! Hug
Tristia, много сладка Катето!!! Hug

Лелелеее, спирам, че стана ферман!!!

# 32
Меги, честита годишнина! Много любов и семейно щастие ви пожелавам!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден на днешните именници!!! Да сте здрави, усмихнати , весели , щастливи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Розеншон, много готино стихче , както винаги. Heart Eyes
Мама Мия, Дея е същински бонбон и каква къдрава косичка има , много е екзотична. Heart Eyes
Тристе, ами Катето чака , чака мама да полее цветята и като видяла , че няма да го направи решила  да я отмини. Grinning

За храненето- Румен яде по 3-4 пъти на ден. Сутрин /9,00-9,30ч/- попара с 2 сухара, сирене и масло или кисело мляко с бисквити/ грамажи не знам- карам на око/ Mr. Green; на обяд /около 14,00ч/ - второто и третото от ДК-380гр Whistling , но понякота десерта не го изяжда целия; вечер /19,00ч/- супата с един сухар от ДК и преди лягане/21,30ч/  260мл мляко. Мисля , че ако му дам повече мляко и него ще изпие , но просто не го правя. Междинно може да хапне някой плод или десертче Данонино примерно , но понякога не пожелава. Сега като прочетох колко ядат вашите деца , струва ми се , че той яде по-малко.  ThinkingНе е слаб Mr. Green -12кг/80см, макар че последните 2 месеца не е качи нито грам. Thinking

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:39 от pra

# 33
Розеншон  smile3501

# 34
Е няма пък да чистя, ще чета и ще пиша Crossing Arms
Меги, честита годишнина! Да минава неусетно времето между годишнините и да ти създава много романтични мигове Веско!!!  newsm51
Венера и всички, които имат имен ден- да им е честит  bouquet
Мама мия- Дея е  голяма сладурана Heart Eyes
Пра, Румбата ми е слабост на мен, нали сме на един ден родени Hug
Гинко, к'ви са тез цветя по земята? Катето защо не ги е изкопала от там още? У нас такова нещо не се търпи Grinning. Много е сладка Heart Eyes
Rozenshon, стихчето е много хубаво Hug Но лично аз няма да забравя предното- насълзиха ми се очите от него. А снимки от Испания?
Снежанка, да оздравявате много бързо Naughty
Аз се пробвах да пообиколя РУМ-а за подаръци днес, нооо- уви! Стоян рева като за световно Twisted Evil Успях само една много хубава книжка да купя за едно детенце, а имам да купувам подаръци за седем Crazy Тъй кат' гледам ще се вихрим в нета за подаръците.

П.П. Мечтание, нали знаеш, че като стискаме палци за нещо във форума, то се случва Hug

# 35
Здравейте мамчета Simple Smile
аз днес бях на коледното празненство на каката , беше много хубаво , децата изнасяха  представление на дядо Коледа , след това се черпиха и подаръците преди това
Честит имен ден на всички именници , да си носят със здраве името, попжелавам много любов и здраве на  Венера !!!
Rozenshon, стихчето е много хубаво  Hug 
Снежанка, да оздравявате много бързо  Praynig
pra   страхотни снимки
За храненето- Станислав яде по 3-4 пъти на ден. Сутрин /9,00-9,30-10,00ч- попара с 2 сухара, супа , кус кус ,принцеса ,наобед от кухнята, пюре, следобяд  кисел , нишесте с бисквите , кроасан,плод,вечер мляко
лека вечер на всички

# 36
Здравейте! Успокойх се като видях колко си хапват вашите малчовци. Според една позната синът ми е с наднормено теглооколо 12кг. и 80см.. Сутрин: кус-кус, или овесени ядки с плодове, 10ч. половин банан и половин ябълка; обяд - ДК супа и основно; слетобяд кремчето от ДК; вечер- зеленчукова супа с половин филийка хляб и преди лягане АМ с бисквита закуска. Попарата я спрях въпреки че му е любима, за да не затлъстее. По скоро ми се струва че е набит но не и затлъстял. Влюбих се в барбароните и мисля след празниците да си поръчам. Кресло имаме, но не му се радва особено. Любимата играчка е кончето Peace
Приятна вечер! Целувки на малките бонбони Hug

# 37
Хей момичета, що така няма никой тук newsm78 Нещо затихна форума Naughty

Розеншон, стихчето много готино Peace

Пра, снимките са страхотни, и къв майстор-строител е Румбата Hug Peace

Гинче, клипчето много готино Joy hahaha И ние си разнасяме зарядните на врата Joy, че понякога и по 2 слага (абе колкото докопа Laughing) Амам как държиш цветята на земата бе жена newsm78 #Crazy Моите всички са на високо (харесва им, не харесва, там са заточени) щото веднага ги проверяваме издържат ли на късане, ядене и т.н. ooooh!

Танче, темичките ти са супер!!!

Айде лека и спокойна нощ! Hug

# 38
Розеншон, стихотворението е много свежо и сладко!!!

Меги, честита годишнина със закъснение!! Да си обичана, ухажвана и винаги на първо място в семейното царство!!

За яденето - това ми е болката от лятото насам. Варти не иска да се храни изобщо. С много усилия успявам да го нахраня 3 пъти.
- Сутрин кисело мляко с плод и овесени ядки. Към тях добавям малка лъжица сусамово олио или олио от гроздови семки, страшно са полезни за имунитета.
- На обяд с 300 зора от манджата, която съм спретнала.
- Вечерта също. Изпива и по 200-300 мл. кисело мляко с пасиран плод. През нощта също пресушава едно шише с тази смес.
Вече го храня с помощта на реклами по ТВ-то, които мразя, но той ги гледа в захлас и отваря уста само тогава Cry

Не знам какво да правя момичета, помагайте!!!! Ако няма нещо да го разсейва изобщо не иска да яде, така може да стои 4-5 часа гладен, но не и не!!!

# 39
  Честит рожден ден, Джидже ! Wink
Желая ти това, което най-силно искаш, да ти се сбъдне. Бъди обичана, желана, щастлива с твоите двама мъже. И когато решите да станете четерима   Wink  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря за поздравите, момичета! До сега празнувахме и ние Wink
Азалея, не го мисли това ядене и всичко ще си дойде на мястото. И ние бяхме така. колко ревах и аз тука из форума. Накрая казах -Край!!! От глад няма да умре и като не иска , не давах. След 10 тина дни нещата задобряха. И сега си хапва, ама и той много често иска програма. Така са някои деца. Нали яде, доволна съм.
Пра, снимките и модела инженер-строител са върха. Голями красоти  в тоз Девин.
Булечка, заглавията са страхотно свежи. Това за баба Марта обаче е същото като миналогодишното. /мисля беше на Джиджа пак/
Розеншон, стихчето много сладко. Разпиши се повече, хайдеее.
На всички  Hug Hug Hug

# 40
Честит Рожден Ден на Джиджа!!!

Пожелавам ти да бъдеш много здрава ,обичана ,желана ,ухажвана и щастлива жена
и аз да почерпя за здравето на моя мъж , да ми е жив и здрав

# 41
Ето ме и мен,здравейте

Меги-честита годишнина на малка патерица.Да сте живи и здрави и все така да се обичате.
Джидже-честит рожден ден.Да си жива и  здрава,обичана и желана .Много щастие с любимите ти хора.

Азалея
-ние сме на моменти така с яденето,понякога я караме само на мляко цял ден.Важното е да си е в нормите с килата и всичко е наред.

Тристе-Катето голяма цветарка,чудя си и аз как са ти останали живи цветята.

Мамма миа-Дея е голяма сладурана.Много е чаровна.

Пра-Румен голям сладур с тази каска,ама и той как си седи с нея,май е свикнал.
Ох имам още да пиша,обаче не мога,Мила до мен реве.Болни сме от вчера с Т ,сополи,очите й сълзят,реве,не може да диша спокойно,две вечери не съм спала,баща й се изнесе в другата стая,а аз съм като едно зомби,по цяла нощ скимти ,става в леглото,меря Т ,давам лекарства,вода и т.н.От днес сме и на АБ.Изчезвам,ако мога утре пак ще пиша.На всички Hug Hug Hug

# 42
  • Банкя
Добро утро!

Много празнуващи тези дни... Wink

Честит Рожден Ден, Джиджа! Много здраве, семейно щастие и любов!
Честит Рожден Ден и на мъжа на valen_tina! Много да те слуша!
Честит Имен Ден на _venera (малко със закъснение)!

rozenshon Стихотворение е супер сладко! (както винаги) Peace
mamma_mia Страхотна госпожица е Дея!
Пра Браво на Румбата - от малък се е насочил към строителния бизнес! Wink

За яденето - ами аз не мога да се оплача - Марти е лаком като майка си. Mr. Green
Режимът му е (приблизителни часове и количества) - изглежда малко странен от към вид на храни, но още се захранваме след алергията Peace:
8:00 - закуска попара от 2 филийки сухар (размер на тост), малко сирене и чай; кус-кус или юфка със сирене (не съм давала отдавна, заради диетата);
11:00 - няколко солети от тези по-дебелите;
13:00 - обяд - манджичка от 2 картофчета, морков, чушка, малко домати; иначе основното от кухнята с малко хляб; за десерт половин ябълка (или банан);
16:30 - следобедна закуска - една ябълка или един банан;
19:00 - вечеря - като на обяд (или супата от кухнята с малко хляб); за десерт - половин ябълка;
22:00 - преди сън - 200ml АМ.

Най-после стигнах да кача снимки на новия фотьол и барбарона (и новата прическа мое производство Mr. Green)-
снимка1 - устата му е пълна с ябълка;
снимка2 - май повече предпочита да се катери по фотьола,
снимка3 - този път отзад Mr. Green;
снимка4 - важно е, че му е удобен;
снимка5 - а тук е в барбарона (пак с пълна уста).

Лек ден на всички!

PS: Абе щях да пиша още, но не мога да се сетя какво. newsm78 Като се сетя, пак ще се разпиша - шефът е забегнал и ми е малко по-свободно, не че нямам работа, ама все пак... Mr. Green

# 43
  • София
Честит рожден ден, Джиджа!!! Да си жива, здрава и безкрайно щастлива с любимите си хора!!!

Честит имен ден, Венерка!!! На теб желая да си здрава и с гордост да си носиш името!!!  smile3525 newsm51 smile3525
Честит рожден ден на мъжа на Валентина! И аз като Акси пожелавам много да те слуша !

Розеншон, какво друго да кажа, освен БРАВО  smile3501
Пра, сладък помощник си имаш  Heart Eyes
Мама мия, Дея е бонбонка сладка  Heart Eyes
Акси, личи си, че Марти е мноооого доволен от новата си придобивка Simple Smile Голям е сладурко  Heart Eyes
Меги, Николая яде по следният начин:
като се събуди /около 6.00/- 240 мл. АМ/почти винаги и остава малко/;
8.00-9.00 - едно от следните: попара/2 сухара/, каша, кус-кус, кис. мляко с бисквити/4-5 от обикновенните/ и плод, филийка с масло и сирене или филийка с масло, сирене и варено яйце, като нищо от изброение не изяжда напълно.
13.00-14.00-  от ДК, около половината от основното и толкова от десерта, т.е.  180-190 гр. общо;
17.00- пресен плод;
19.00- малко от супата от ДК - най-много половината, т.е. около 90 мл.;
21.00- 240 мл. АМ
публикувам, че Ники иска да пише и много ми пречи Wink
Хубав ден и весело изкарване на празнуващите  Party
  bouquet

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 08:54 от geriing

# 44
Джидже честит рожден ден да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт