Отговори
# 45
Джидже Честит рожден ден! да си жива и здрава и много щастлива!
Венера, на патерица честит имен ден! Много здраве и късмет!

Розеншон, страхотно е стихотворението, брависимо   bouquet
Мишонка дано се оправи бързо Мила, много целувки да бързо оздравяване  Hug
Ники и той хремав. Онзи ден уж здрави бихме ваксина пък вечерта като текнаха едни сополи.
Мама мия домъчня ми за вас, много сте сладки  Hug
Пра, Румбата май здраво ги строява

хубав ден и дано да спира вече  да валиии

# 46
Джидже, честит рожден Ден!!!
ми ние стрелците сме си най-готини, какво да правиш  Laughing

Венерка, честит имен ден!!!   bouquet

Розеншон, не зная просто как е възможно да си толкова талантлива  Hug

Пра, това момче твоето е простоооо захарен памук - как пък може да е такъв сладур!

Акси, Марти е страхотен, особено на последната снимка с тази пълна уста и хитро погледче

ето и нашия 'барбарон'  Laughing

http://farm4.static.flickr.com/3220/2960760450_3043417b01.jpg

# 47
Честит ти Рожден Ден, Джидже Hug Много да те слушат Крис и татко му Heart Eyes Много подаръци и  весело изкарване!!!
И едно шоколадово букетче, че да ти е сладък живота!

Честит Рожден Ден и на мъжа на Валентина! Много да ви глези у дома Hug

# 48
Джидже, Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива, обичана и уважавана мама и жена!

Честит Рожден Ден и на мъжа на Валентина! Да ти е жив, здрав и много послушен Peace!

Акси, готини снимки Peace Марти удобно ли се чувства в барбарона newsm78 Вижда ми седнал накрая, пада ли от там?

Лени, вашето барбаронче малко май? Бебешко ми се вижда по размер? Акси ме съветва да си взема голямо направо, аз още не съм решила #Cussing out

Азалея, моят съвет е да оставиш детето да си огладнее и то само ще си покаже кога е готов за храна Peace Може да е някаква временна криза, изкчакай, наблюдавай го и ще прецениш Peace Ако мислиш, че е нещо по-притеснително обърни се към педито!

Мишонка,  ooooh! милата Мила! Ай дано бързо бързо да се оправите. Направо ти съчувствам искрено Hug Hug Hug

mimeto_iv , абе да ти кажа и нашето педи обясняваше, че няма проблеми от ваксината пък ние на 3-я ден като почна да вдига Т та чак до 39°С стигнахме!!! Аз мислех, че е от зъби, ама такива не се появиха, ходихме на снимка за гърдите да видя дали не е нещо вирусно и се оказа чиста и за това реших, че е от ваксината!

Хубав ден момичета Hug  bouquet

# 49
Честито на всички, които вчера са имали празник! Много щастие и късмет!

Лeни - барбаронът ви е страхотен! и Ноли как си го гледа само! Много е сладък!

Акси - направо се влюбих в този фотьойл!!! че е и на "Колите" - тук май не съм виждала - ще проверя - дреби със сигурност ще го оцени  Laughing . За барбарон за съжаление нямам място....

Сега използва за сядане един степер за баня (той е за по-големи деца - от сестра му) -  разнася го из цялата къща. От няколко дни го гледам, че се е научил да си го слага до дивана и оттам се качва горе #Crazy - направо...

Катето е голяма муцка! - как имитират само! Нашите цветя са недостъпни места, че иначе да ги е изял досега ooooh!

Пра - Румката е страшно автентичен с тази каска - голям бонбон!

Азалея - не се притеснявай! - те децата си знаят колко им се яде Rolling Eyes. Гладни наистина не са останали. За мен както възрастните не  поемат еднакво количество и еднакво често храна, така и дребосъците Laughing. Само домашно сготвено ли не харесва? моят също не одобрява някои домашно приготвени неща newsm78

Болничките да оздравяват!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 12:49 от Di&Ro

# 50
Честит рожден ден , Джидже! Пожелавам ти да имаш всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало!!!

Честит празник и на мъжа на Валентина! Да е жив и здрав!!!

Пак болнички дечица Sad , бързо да оздравяват. babydust7
Благодаря ви за комплиментите по адрес на моя синковец .Embarassed Hug
Запалихте ме с тези барбарони , ще взема да поръчам и аз . Naughty Чудя се обаче дали детски или направо по-голям. Thinking Акси, ти от сайта ли го поръча? Бързо ли го доставиха и изобщо имаше ли някакви проблеми???

Азалеа, и при нас е нужна програма за хапването. Задължително една празна купа за него , една лъжица и малко от манджата вътре и се започва едно цапане , бъркане ........... smile3505 Аз отдавна не мога да го храня навън , поради тази причина. А тези дни нещо не иска съвсем да яде, ама изобщо не го мъча, колкото толкова .Naughty

Hug Hug Hug

# 51
Джиджи, Честит Рожден Ден! Да си много щастлива и да имаш всичко, което ти е необходимо за целта Simple Smile

# 52
  • Банкя
Благодаря ви за милите думи за Марти, момичета! Hug

Пра Да, от сайта поръчах. Нямаше никакъв проблем - изпратих електронната форма за поръчка, те ми звъннаха след няколко часа (или на следващия ден Thinking) - искаха да уточним поръчката и даже ме посъветваха да отида до офиса им, за да разгледам мострите на платове, защото си бях избрала съчетание от синьо и бежово. Аз обаче казах, че нямам възможност и остава така. Мисля, че го доставиха до няколко дни (в рамките на срока, който е даден на сайта). Мисля, че даже ме предупредиха, преди да дойдат, качиха го до вкъщи и платих на място. Peace

За барбароните искам само да кажа нещо, за да не излезе, че съм знаела, а не съм предупредила...
Аз предпочетох да взема от barbaron.info, защото техните калъфи са сваляеми - тоест могат да се перат. Например тези в COMO като им отвориш ципа на дъното, директно изпадат топченцата. На нашия се маха външния калъф, но не така лесно, като калъфка на възглавница, а трябва съдържанието да се прехвърли от външния във вътрешния (те са закачени с цип при отворите, изваждаш вътрешния и прехвърляш съдържанието в него. Не е лесно за обяснение, но да но да сте разбрали. Не е лесно, но не и невъзможно - аз нашия така го изпрах.

mimoza То изглежда, че седи на края, но толкова му трябва за неговите размери. Wink Да вземете да ни дойдете най-после на гости с Елито и да провериш, дали ще й хареса и дали е удобен, какво ще кажеш - примерно в неделя, че в събота съм на работа. Hug

Di_Ro Аз го купих от Jumbo, но предполагам, че ще ги има и в други магазини. Peace

# 53
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Не съм писала от има няма ..... почти година вече   Embarassed /може да сте ни забравили вече , но ние не сме/ Не съм чела и от доста време, но днес реших най-после да се разпиша в темичката. Гледах снимки и да ви кажа колкото по-големи стават, толкова по-сладки стават тези октомврийски бонбончета  Heart Eyes
Джиджа, Честит Рожден Ден!   bouquet
Пожелавам ти да си много обичана съпруга и майка!
Ние сме добре. Христина вече ходи, прави бели, не иска да спи. Иначе си хапва по 4 пъти на ден - сутрин попара, супа или филийка с масло и кашкавал, на обяд основното ядене от ДК, следобед кремче, каша и за сега вечер само мляко около 210 мл /преди това си хапва малко и от нашите чинийки/. Давам и поне 1 или два пъти на ден плодове или сок. Скоро не е теглена, но на 12 м. беше 9,650 кг. и 73см. 
Ето и малко снимки от нас  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9461078 парола 123456
На всички всички октомврийчета и на техните мами   Heart Eyes Hug

# 54
Честит рожден ден, Джидже!!! Желая ти много здраве, щастие и хармония, споделени с любимите ти мъже!!!
Честит имен ден на Венерка и на всички, които вчера са имали празник /на малка патерица/. Поводите за радост да са все повече при вас!
Честит празник на съпруга на Валентина! Да е здрав и много да слуша мама и детенце!  Mr. Green
Момичета, благодаря ви за милите думи за моето гардже!  Hug Много приятно ми стана да ги прочета.  Crazy
Маград, знаех си аз че ще оцениш подобаващо аватара ми. Специален поздрав за теб е.  Hug Ех, да знаеш само колко писма до дядо Коледа съм изписала.... Ама за сега само мъжо под елхата намирам.  Mr. Green
Меги, кухнята е на Вип бебе. Ето това е сайта им - http://vipbebe.com/. Доволна съм много, а и времето, в което ми я носи момчето ме устройва. Можеш да запишеш Кари пробно за ден-два. Аз така направих, а после за цяла седмица. Като цени са 3,65 лв.+ 1 лв. доставка - това за ден. А иначе за седмица става 32,65. Нормално ми се струва. Пробвай, ще стискам палци Кари да хареса манджичките. Дея е почти свикнала, макар че от време, на време се налага да отворя по някой и друг Гербер.
И като съм се разписала за това, ето и нашия режим -

9,00-9,30 - пасиран плод - най-често банана с киви и ябълка+130-150 АМ;
13,00-13,30
- супата от кухнята /в повечето случаи я изяжда цялата/+половината или почти всичко от основното. Нямаме място за десерт, но и аз не настоявам.
17,00-17,30 - десерта от обяд или някой от дуетите на Хип, или плодовото млекце на данонино
20,00 - за вечеря преди хапваше супата от обяда или основното с хляб, но в последно време си е харесала карфиола на пара с пълнозърнест хляб и кисело мляко, но без бисквити. Така и не го хареса в тази комбинация.
след банята към 22,00 изпива 200-260 АМ. 
Иначе и ниие не минаваме без ритуал за обяд. Задължително сме с анимация. Последното, което гледа и което, слава Богу и аз понасям, е сем. Флинтстоун. Наложи се да изтегля цели 40 GB за целта.  ooooh! То и по тази причина и нашето хранене навън и мишън импосибъл.  ooooh!  smile3537

Акси, Марти изглежда много доволен в креслото. Приляга му.  Heart Eyes Започвам да се замислям дали и аз да не взема нещо подобно на Дея.  Thinking
Пра, Румбата е невероятно сладък на снимките. Ама как само си го опаковала.  Joy А той стои послушен за снимка. Чаровник голям е.  Peace
Гинче, Катето си е все същата сладурка.  Heart Eyes Много е находчиво това твоето дете.  Hug И с новата прическа е чаровница и половина.
Булечка, заглавията са много подходящи и а дано второто се сбъдне до тогава - "За празникът на мама ОКТОМВРИйчето послушно стана!"   Praynig  Mr. Green
Розеншон, ти си страхотен талант.  smile3501 Чудно стихче си ни пуснала пак. Да нацелуваш вдъхновението.  Hug
Мишонка, пак ли вируси при вас.  Sad Силно стиснати палци от мен Мила бързо да се оправя, а всички бацили - марш от вас завинаги!!! smile3513
Миме, и вие ни липсвате. Кога ще съберем младите да си поиграят.  Laughing
Лени, това вашето барбаронче май го помня още от времето на големите кореми или докато Ноли беше малък още.  Thinking Много му отива джуджанската шапка.  Crazy
Целувки на всички ви и спирам, че изписах "Война и мир".  Confused Whistling

# 55
Честит рожден ден ДжиджеБъди много щастлива и обичана жена, съпруга и майка!
Желая здраве и късмет на теб и семейството ти!

[/img]
Честит имен ден на Венера на патерици Честит празник на Валентина и съпруга и да са винаги щастливи и влюбени
Пра много е сладък нашия астрален близнак  Hug
За яденето ние ядем всичко освен зелето  Sick А мляко не иска да пие яде само кисело дали няма да му стане нещо като не иска да го пие И да попитам има ли други като нас дето още не им се е затворила фонтанелата  newsm78

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 15:37 от Мечтание

# 56
Мечтание, нашата е и то отдавна. Що не идеш при педито, по всяка вероятност ще ви накара да й давате капки Витамин Д още време, ама опитайте Peace

# 57
Мечтание, нашата все още не е затворена. Rolling Eyes Според педката до 1,3год трябвало да се затвори; пие по 1 капка Вигантол дневно. Peace И ние сме като вас значи , нали са астрални близначета. Wink

# 58
Хай мацки.Ей ме на и мен,набързичко,че манджата е във фурната и ще тръгне да ме търси.Мила е по-добре,слава Богу.Много ми е трудно да й давам лекарствата,не ги иска,върти глава и реве,на сила слагам в устата,то тече,абе луда работа.Пробвах и в шише с вода и с млякото,но не изпива всичко и респективно лекарството също.
Да кажа за ншия режим на хранене,то не е баш режим,щото понякога е каквото си иска това яде.
Сутрин още в леглото пие по 180 мл АМ.
Към 8,9 сутринта яде попара ,кус кус,сандвич .
На обяд вече яде от наща манджа.
След обяд яде крем грис,мляко с ориз,плодово пюре.
Вечер пак от наща манджа,супите вече не ги яде.
Преди лягане 180 мл АМ.
Отивам да слагам обяда,После пак.

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Джиджа
Много здраве, щастие, късмет и всичко най хубаво ти пожелавам   bouquet
На бързо да се запиша и аз при вас.
 За барбароните гледам повечето мами са купили и са доволни ние замисляме един малък ремонт и може в новата кухня да обмислим и един барбарон да вземем щом има толкова доволни. А предполагам, че и на Ванеса много ще и хареса тя обожава да се катери някъде да седни и пак да стане пак се катери пак сяда и пак става (това най редовно става на някоя възглавница или върху баща и)
Момичета да ви питам имали някое друго дете като моето, където не вкусва нищо сладко. На пръв поглед не е страшно, но всички детски храни са подсладени и всички десертчета и те и направо лудвам.  Аз не давам нищо друго за следобедна закуска освен кисело мляко или каша Ориз и царевица. Искам да и разнообразя нещо но не става, отказва едно че е по капризна на ядене и не яде всичко а така още по трудно ми  е. Моля за идеи приемам всякакви
Ставам и не знам кога пак ще се разпиша но отвреме на време ви чета. Сега имаме доста работа по празниците и грам не оставам свободна. Много  Hug за малките сладури и до скоро

Общи условия

Активация на акаунт