Австрия 26 - На партито ела и ти и Дядо Коледа посрещни

• 21 951
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Виена
Благодарности и от нас на Анна за чудесната идея и на всички други организатори и участници за страхотното парти. Толкова много жизнерадостни и хубави дечица на едно място Simple Smile Трябва пак да се организираме...   Успешна седмица bouquet

# 166
Еха, какво парти сте му ударили! Браво на вас! Стигна ли яденето и пиенето, че аз задочно много се вълнувах с тези платета и ауфщрихе  Grinning

Снимките са много весели, имаше ли онлайн връзка със Сюзън?  Mr. Green

Дядо Мраз изглежда много готин  santa2

Децата са такива сладури а майките така и така!

При мен вече е пълен стрес, възхищавам ви се на желанието ви за среща утре, аз ще прелиствам списания и книги и ще търся някоя по-лесничка рецепта за пуйка, че ще ми идват гости и не ми се мотае цял ден в кухнята.

# 167
http://www.fatwombat.snimka.bg/    ето ги и нашите снимки

# 168
bravo fatwombat,
хубави снимки,поне за някои деца предположих кои са им майките  Grinning, много весели изглеждате!

# 169
Жен, на малкото хамстерче ми се искаше да му нацелувам бузките. Толкова е сладко  Grinning
Утре и ние ще дойдем в Лайнер към 15.00 най -късно. Да не си заминете до тогава!!!

# 170
Лелеее Уомбат що "Никога повече организатор"  hahaha Нашия дядо много доволен остана от Дядо Мразуването, гледаме снимки и той ми обяснява за децата кое как било , всичките ги запомнил. Много се извинява на Патенце че сбъркал Макси, ама нали дългокос Laughing Аз сега качвам снимките в албум австрия при тия на Ани че да си сваляте. Нашия татко е снимал наред със все украсата, платата и подаръци ама тях няма да ги качвам че много ще стане, пък не са интересни толкова
Ама има една поредица ревливи, дето ги бутаме децата за общата снимка и те едно по едно се разревават, с наш Стоян първа гадулка Joy. Как не ме пусна и за секунда това дете незнам, пръста ми стана на поничка и с никой почти не можах да си поговоря, та утре ще гледам да се дотътря до лайнера самостоятелно Simple Smile
 Пък аз днес ходих на генеколог и доктора аха ме зарадва с предположението, че съм бременна ама нъцки, оказа се менте Mr. Green

# 171
fat.wombat, аз така и не разбрах точно коя си:) Специално питах една майка и тя ми каза "ей там жената с розовата блуза". Аз видях една жена с розова жилетка, доста слабичка, сигурно си била ти:)

Иначе хора честно да ви кажа моето мнение за снимките е че повечето са доста ужасни, добре че поне успяваме да се разпознаем на тях:) не искам никой да обидя пък и това са снимки за спомен все пак...

# 172
fat.wombat, аз така и не разбрах точно коя си:) Специално питах една майка и тя ми каза "ей там жената с розовата блуза". Аз видях една жена с розова жилетка, доста слабичка, сигурно си била ти:)

Иначе хора честно да ви кажа моето мнение за снимките е че повечето са доста ужасни, добре че поне успяваме да се разпознаем на тях:) не искам никой да обидя пък и това са снимки за спомен все пак...

Joy Joy Joy
снимките наистина са ужасни като качество, но децата са сладки.
аз ти казах коя е илияна, точно тази слабичката беше Laughing

# 173
  • Vienna
Много ме е яд, че не успях да дойда!
Уомбат, защо никога организатор? Много добре си се справила. Ще те направиме отговорник по мероприятията.
Роси, дядото направо си го назначаваме.
Ани, ти защо си къдрава?
Ние си пиеме антибиотика и си ходиме по нервите. Много се радвам, че поне за работа се махам по половин ден от къщи.

# 174
3абравих да кажа, 4е мантела на дядо Коледа е в мен. Ако на някой му трябва 3а идва6тите пра3ници да ка3ва, ако не, го слагам в килера 3а догодина.
Ако не бе6е Уомбат не виждам кой 6те6е да свър6и та3и работа, така 4е Уомби, на3на4ена си, няма не искам, няма недей  Naughty
3а6тото бях къпана и несресана  Mr. Green
И мой Вико по4ти не се пусна на партито, но бе6е при татко си, та а3 можах да полафя. Той е свикнал с много деца, но май го и3пла6иха многото родители. Бе6е доста и3морен, 3аспа 3а 5 мин.
Лека но6

# 175
  • Виена
О, Облаче ле, ледено, и мен ме е яд, че не бяхте с Мира. И за Вивката и Зори съжалявам, че не можахме да се видим.
Джиджан
, ти оздравя ли? Смях се като малоумна на "богатството" на родната реч. То бива, то може, ама толкова много мерак в изразните средства...  ooooh!
Торбестото, ти си БАШ МАЙСТОРА! За протокола да кажа, че Дебелото Уомбат днес върна ключа. Ние с Филип бяхме само агитка, за да не им е скучно с Дани  Mr. Green Така че се присъединявам към предложението на Облака и издигам кандидатурата на Торбестото за щатен културно-масовик  Mr. Green Малките не знаят какво значи тая дума, но в далечно комунистическо това беше хит.
Да кажа и аз мнение за купона  Flutter За следващото джамбуре с радост бих приветствала, ако наемем залата, която предложи Нина. Както стана ясно - много сме и за радост все повече ще ставаме. Апартаментът беше наистина голям, но сякаш беше задушно  Thinking .
Мацки, супер организация! Съни, радвам ти се на ентусиазма, с който подходи към украсата и увлече и другите момичета! Моят син се постара доста в помагането балоните да бъдат свалени от стените  Mr. Green
Благодаря на Ро, че ми даде да опитам от кекса на Габи, щото до мен така и не стигна парченце  Hug Ро, ти си истинско другарче   remybussi ! Габи, а ти пак да направиш кекс, ама първо виж там по-важната работа, дето се е гушнала в коремчето! Точки-тире-скобки, тебе съм те признала за кулинарен Спец! Сега и форумското общество като опита от вкуснотиите ти, направо не знам как ще се измъкваш да не присъстваш на следващи партита с лично производство  cook
За Дядо Коледа (или Дядо Мраз - така и не разбрах  Crazy ) май сме единодушни, че на Стоянчо дядото е ангажиран за следващите години  Grinning И костюма му стана, и с децата се запозна... Изобщо  coolcool
Коледното Долче, дай сега по едно... (все едно какво, стига да е поднесено от Джорджи  Wink ) и разправяй за тая пуйка! Някъде по-напред споменаваш темата на Вяра за икономическата криза. Аз я четох, ама нали съм по майчинство и съм нова тука, направо ми е неудобно да се изказвам неподготвена. Затова не съм се обаждала там. Но, виж, за България имам мнение. И пресни впечатления. Ама ще ги споделя идните дни, че сега нали за тържеството си говорим...
Та като споменах пак партито, се сетих за Жени  newsm53 Ей, добре че беше тя, да даде пример за пристигане точно и навреме  smile3533 .
Патенце, аз мога да ти похваля Габи... Като се виждахме на Карлсплац с Дианка и аз насърчавам Филип да цунка Габи. А тя, нали е по-висока, стои с вдигната глава и изобщо не се впечатлява, че синът ми подскача в подножието в опит да я целуне  Joy Непрестъпна мацка и това си е...
Радвам се, че Кристиян се е отбил към темата, макар и само с кратка рецепта.
Да знаете, че още имам какво да ви напиша, ама хайде не сега, че най-съвършеният мъж, когото познавам (т.е. този, когото съм си родила  Wink ) ще вземе да се събуди...  

# 176
АААА НЕ!!! Да ги нямаме тия!  Начесах си крастата, стига толкова! Културно-масовата дейност или ивент мениджмънта, както е модерно да се нарича напоследък нито са ми цел , нито призвание. Благодаря за благодарностите! С удоволствие бих споделила на другия желаещ да се занимава с подобна дейност на следващото парти как се прави, ако случайно не знае. Иначе идеи имам и ще ги давам с удоволствие  Sunglasses

# 177
  • Виена, Австрия
Добро утро!

Хайде на  Coffee Coffee Coffee макар и  поднесено не  от Джорджи  Wink

Уомбатче, не се сърди на Рени, тя си кара още по комунистически  Mr. Green, няма  "не искам"!  Mr. Green
Ама то и е простено, като се има предвид, че е връсник на Априлското въстание, както тя сама обича да казва  smile3521

Рени, майтап бе мила!   bouquet
Пак почна да ме "ядеш" както винаги, та трябваше и аз да си върна!

Облаче и нас ни е яд не само теб!
Яд ме е и за всички останали, които заради тъпите болести не можаха да присъстват  Sad

Ние с Тали  Лайнера ще го пропуснем. Много ми се идва, но няма да успея да си свърша предколедно задачите. Нали някой беше дал идея след празниците да се видим на 26-ти или 27-ми  някъде?
Приятно изкарване на всички, които ще присъстват днес!

Лек ден от мен!

# 178
Нагледах се на снимки.Много сладко парти се е получило.Добре,че за компенсация мама и тати и брат ми дойдоха иначе щях да съм много нещастна,че не можах да присъствам.
Аз съм си още болна,все още не чуваща и към всичко това и с алергия от антибиотика,но хич не ми пука,толкова съм подкефена.

# 179
Вие чули ли сте, че форумът БГ Мама бил продаден ???  newsm78

ей на това попаднах и го Копирам тук само за  инфо 

"Един от най-популярните български сайтове за бременни и майки - BG-Mamma, беше продаден на новорегистрираната компания за изграждане и администриране на интернет портали "Нет ентъртейнмънт груп" (Net Entertainment Group). Информацията за това е публикувана на корпоративния блог на фирмата и беше потвърдена от създателката на BG-Mamma Марина Кузманова и един от новите собственици, Иван Николов. Той отказа данни за размера на сделката и точния процент на собствеността.
     "Нет ентъртейнмънт" придобива мажоритарен дял в сайта, но съдържанието му няма да се промени, нито неговата политика, уточни Кузманова. Тя ще продължи да се грижи за поддръжката на портала. "В съдружие с "Нет ентъртейнмънт" ще реализираме проекти, за които досега не сме имали възможности. BG-Mamma не е бизнес, а идея и тъкмо на това се крепи успехът му. Това е причината досега да съм отказвала на всички предложения от наложили се и печеливши компании да продам продукта си", подчерта Кузманова. Апетит да придобият женския портал през последните години имаха всички големи интернет компании.
    До момента единственият проект на "Нет ентъртейнмънт" е порталът за кино и трейлъри dtrailer.com. Придобиването на BG-Mamma е само първата стъпка от развитието на мащабно портфолио от портали, обяви плановете си Николов.
    По данни от търговския регистър собственици на "Нет ентъртейнмънт" са 18-годишният Иван Николов и 31-годишната Ивалина Евлогиева. Фирмата е регистрирана на 15 октомври.
    Според информацията в блога на "Нет ентъртейнмънт" BG-Mamma е лидер в специфичната си ниша с над 40 хил. уникални посещения и един милион импресии дневно."

Общи условия

Активация на акаунт