Отговори
# 105
Здравейте, сладки бремелинки!
Mecholana, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива, обичана и най-добрата мама след февруари!  newsm59   bigdance2   party023  newsm67  Tada
Жълтия Ламтурник, Честит рожден ден /на патерици/! Да си жива, здрава и много щаслива! А през февруари още едно прекрасно детенце да те радва!  nbirthday

# 106
Desika,бебешките козметики, за новородено особено,не са ароматизирани или поне изключително слабо.Аз лично си накупих Мустела,но Себамед и веледа също са топ марки.Има твърдения,че Джонсън&Джонсън много често давали алергични реакции,но аз нямам идея.Иначе ако бебчето не е с много чувствителна кожа(атопичен дерматит) няма кой знае какво значение с какво ще го мажеш....Аз изредих всякакви козметики с Боян-клоран,бюбхен,нивея,мустела,пенатен... Laughing пък оцеля човечето!

# 107
Мерси Инче  Simple Smile То аз почти винаги го изненадвам с нещо,понякога и без повод,но той нали е мъж,по-рядко се сеща и затова сега се радвам толкова  Simple Smile За бебо и аз мисля,че може и да се обърне,не трябва да се притесняваш,а и в крайна сметка и естествено раждане и секцио си имат недостатъци и предимства,така че каквото стане,трябва да мислиш,че е за добро.
За срещата и аз съм за,милото ще е командировка в Бургас на 29 и 30 и ще се чудя какво да правя,така че ако се организираме ще е супер  Simple Smile
Аз имам и едно оплакване да ви питам на вас случва ли ви се. Нощем ме боли ужасно много китката на едната ръка.Случва се само нощем и е много неприятна болка която ме буди,не е схващане,а си е болка и е само на дясната ръка,ако не мърдам ръката не ме боли,но аз в съня си се въртя и се будя от болката  Sad Дали е от бременността? На някоя случайно да се е случвало нещо подобно?

На мен това с китката ми се случи преди 2 седмици, много неприятно, но за 2 дена ми мина. Само то си знае от какво ме заболя и от какво мина.... Дано и при теб е така!

На мен ми се пада 45-дневния болничен от 01.01.2009, не е ли смешно  #Crazy, ама майната му, каквото-такова. Осигурявана съм без прекъсване от 1999 г., вярно, че от април съм с по-висока заплата, ама да ви кажа най-важното е, че ще имаме 3 месеца повече да гледаме спокойно съкровищата  Hug

Аз съм +9 кг., не мисля, че е много. Утре ще ми правят ПКК да видим как е пустото желязо, в петък съм на преглед да видим бебока колко е пораснал.

Аз от малка съм с атопичен дерматит, само дето преди 33 години в България никой не е знаел какво е това, та още си го влача  #2gunfire Има голяма вероятност и бебко да е с такава кожа, затова аз със сигурност ще заложа на някоя от т.нар. медицински козметики, поне в момента има вече специализирани, и ще стискам палци да помогнат...

# 108
Албенче,ползвай си Джонсън и Джонсън.Тук в България има и не толкова доволни от нея,но според мен това не трябва да те притеснява,защото вноса и качеството е различно,има доста примери-бои за коси,пасти за зъби,козмерика и т.н.

# 109
Албенче,ползвай си Джонсън и Джонсън.Тук в България има и не толкова доволни от нея,но според мен това не трябва да те притеснява,защото вноса и качеството е различно,има доста примери-бои за коси,пасти за зъби,козмерика и т.н.

Ами аз такава съм купила сега, но ако не се отрази добре на бебо ще я сменя.  Има много други.  Сега излезе натурална бебешка козметика на Джонсън и Джонсън.   Има Бенетс (казват, че е добра), и от нея имам малко.

# 110
  • София
Скъпи мамчета,

едно бързо включване от мен.

Тъй като коментирате бебешки козметични продукти, ви пускам един линк със сайт на екологична организация(на английски е), която е изследвала доста марки за тяхната канцерогенност(вреда).
За съжаление много от продуктите, които те са изследвали ги няма в БГ, но например може да разберете нещо повече за Мустела, Джонсън-Джонсън, Хъджис и др.познати в БГ.
Линка е за бебешката козметика, но вие можете да проверите и всяка друга в сайта(например има инфо за много маркови козметики като Есте Лаудер, Мейбълин и др.).
Срещу всеки продукт има точки в определен цвят, което показва нивото на вредност.

Надявам се тази информация да ви е полезна!

# 111
  • София
Скъпи мамчета,

едно бързо включване от мен.

Тъй като коментирате бебешки козметични продукти, ви пускам един линк със сайт на екологична организация(на английски е), която е изследвала доста марки за тяхната канцерогенност(вреда).
За съжаление много от продуктите, които те са изследвали ги няма в БГ, но например може да разберете нещо повече за Мустела, Джонсън-Джонсън, Хъджис и др.познати в БГ.
Линка е за бебешката козметика, но вие можете да проверите и всяка друга в сайта(например има инфо за много маркови козметики като Есте Лаудер, Мейбълин и др.).
Срещу всеки продукт има точки в определен цвят, което показва нивото на вредност.

Надявам се тази информация да ви е полезна!

Ле-ле, от бързане забравих да го прикача  Joy

http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?maincat=babycare

# 112
Estirka Леле, ти ме уплаши.  Изхвърлям козметиката  newsm78

# 113
  • София
Момичета, да ви питам, за Rh антитела трябва ли да отидеш на гладно или може по всяко време на деня?

# 114
  • София

Недей така,

изхвърли само това, което много те притеснява  Shocked

# 115
Момичета, да ви питам, за Rh антитела трябва ли да отидеш на гладно или може по всяко време на деня?
Ако ще ти изследват само Rh не би трябвало да има значение дали е на гладно или не

# 116

Недей така,

Как да реша?  Не бях чувала такова нещо.  Марката е доста използвана.  Аз мислех да се насоча към нещо натурално и май точно така ще направя.

# 117
  • София

Недей така,

Как да реша?  Не бях чувала такова нещо.  Марката е доста използвана.  Аз мислех да се насоча към нещо натурално и май точно така ще направя.

Peace

# 118
Момичета,моят лекар ми препоръча изследване за стрептококи В, при нормално раждане.Изследването се прави към 35г.с ...ще правите ли такова newsm78

# 119
  • София
Е, то това си е просто вагинален секрет за микробиология, трябва да се направи, разбира се! Peace

Общи условия

Активация на акаунт