Коледни Февруарчетата!

• 13 633
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Стеф, честито!!! Да си жива и здрава и много успехи ти пожелавам!

# 256
  • София
Здравейте,
първо да кажа Честит рожден ден малко на патерица на Криси на Анимче - да ти е здрава, весела и послушна. И честит рожден ден на Стеф. Много здраве, щастие и любов и малката Мария много да те радва   bouquet
Като гледам, че говорите за яслите и детските градини, и ние чакаме новия регламент, ама като гледам за какво евенетуално ще се дават точки, ние май няма да се класираме. А и доколкото разбирам и тази година няма да ни вземат за детска градина, а за ясла, защото няма да има навършени 3 години септември. Дано го изяснят и това, че като са началото на годината децата да ги взимат на детска градина направо. Иначе аз съм кандидатствала предварително, ама явно тази година няма да е. Ще търсим от март месец някъде частна градина, пък после ще му мислим. Че на дядото вече много ще му дойде с Валето, трудно се оправя с нея, тя нали си е инат характер и той за всяко нещо й ходи по акъла иначе тръшкането и писъците са неизбежни  Crazy Притеснявам се обаче да не я изгонят пак, или ще яде голям бой, където е  Thinking

# 257
  • София
Здравейте и от мен тази година,

Чак сега сварвам да напиша някой ред. Поздрави на всички малки и големи рожденници   bouquet. Цвети на теб пожелавам адашчето Мартинко да е здравичък и операцията му да мине бързо и всички болежки да изчезнат.

Аз съм на нова работа от Нова година и все още ми е доста странно. Като капак в старата ще има одит по един от проектите, по който работех и тази седмица ще ходя допълнително, за да съм сигурна, че всичко е наред. Марти е пак в Плевен до към 15 февруари - беше малко болничък, главната сестра само дудне за последната ваксина, аз не мога точно сега в изпитателния срок да взимам болнични, а Явор само при споменаването на това майка ми пак да дойде тук, се предаде и заведохме малкия в Плевен. Разбира се, там за 2 дни вече нямаше и помен от сополи или кашлица...

# 258
Стеф, Честит Рожден Ден! Много забавления, любов и приключения със знайни и незнайни любими хора!

, а Явор само при споменаването на това майка ми пак да дойде тук, се предаде и заведохме малкия в Плевен.

hahaha Звучи познато. Рали, много успехи на новата работа.   bouquet

# 259
    Честит рожден ден с малко закъснение и от мен на Стефи - да си жива и здрава, много успехи и любов в живота

Честит Рожден Ден и на малката Ирена да е жива и здрава, много весело детство, радости и много късмет

# 260
  • София
Честито със закъснение на всички празнували скоро  bouquet
Рали, сполука в новата работа Hug!
Цвети, стискам палци да мине леко Hug
А сега да си похваля щерката - вчера пак участва в "Телевизионно бебе" Heart Eyes. Темата беше за навиците - гърне, зъбки, обличане. Показа как се мият зъбки hahaha И този път не цока Grinning

# 261
  • София
Стеф, Честит Рожден Ден!   bouquet  newsm67

# 262
Мила, ама това кога го дават? Аз Канал 1 не гледам, та... Rolling Eyes
Благодаря за палците, моля се и аз да мине леко и да замине  Praynig

# 263
  • постоянно
Здравеите и от нас !
Поздрави на всички рожденици и рожденички!
Сам расте  и лудее- станал  е голям разбоиник с характер.
Ще пусна малко снимки утре.
Поздрави
херр

# 264
  • русе
Честит 2-ри рожден ден на Петя! Да расте здрава, умна и щастлива!

Anim, честит празник!

# 265
добро утро на всички!!Някой има ли възможност да ми прати паролата за снимките.Искам да кача снимка за колажа,ако не е късно вече Simple Smile

# 266
Добро утро.
Пак неспане при нас. Вампирче отглеждаме, май. Легнахме си в 1.
Цвети, стискам палци всичко да мине ок.
Рали успех и на теб.
Честит рожден ден и на Петя Simple Smile

Искам да попитам, тази снимка, която правихме общат,а в клуба, от къде мога да си я сваля  newsm78
Ако събера сили днес и аз ще пусна за колажа.
Поръчала съм си албумче от един сайт и да ви се оплача чакам го от преди нова година, кво става с тия наши пощи  #Cussing out

# 267
Качих и аз снимки дано не съм закъснала.Личи си че повечето от вас вече са работещи Simple Smileпочти никой няма тук.

Честито на рождениците за са много здрави ,весели и засмяни!!!! nbirthday

# 268
  • София
Благодаря за пожеланията от името на Петя Hug Почерп

Стеф, честит празник и на теб /с малко закънение Embarassed/ Много щастие и сбъднати мечти ти желая Hug

Сетих се да похваля бонбончето Laughing сутринта ми направи и на мен подарък за Рожденият си ден...памперса го свалих сух и ми каза "икам пикам" Mr. Green и ме замъкна към гърнето ...та има надежда и на нашият хоризонт Laughing

# 269
   Вале честит празник да ти е жива и здрава дъщеричката - и двете newsm51

Честит Рожден Ден на Петето - да е жива и здрава, весела и щастлива, много късмет и весело детство и пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт