Много съм съгласна с бзепик
Всичките магарии в по-късна възраст са опити за получаване на внимание/обич. Сега не са точно това, но пък се формира начина на манипулация за получаване на внимание/обич/енергия. Сега малките формират Аз-а си, осъзнават се като отделни същества с всичките му последствия и пробват докъде се простират границите. Имат много нужда от уважение на личното им мнение, което разбира се не означава съгласие... И въпреки, че изглежда, че децата не искат никакви граници, всъщност имат силна необходимост от граници, за да се чувстват сигурни. Както и от повтарящо се ежедневие, ритуали...Вчера правихме сладки.... 3 часа... 6 тави
Ангел изяде 2-3 сурови.... Прибрах половината, поне да останат за Коледа, т.е. и аз да ги опитам все пак, че постя (което изобщо не ми влияе на кърмата
). А имаме да правим още 3 вида 
Ангел се научи да се съблича напълно и съответно твърде често е гол
Има и хубава страна - като се приберем от разходка сам се съблича и събува
Все още яде оскъдно, но явно не случайно хвана лъжицата на прощъпулника - много обича да ми помага в готвенето. Онзи ден правих зелен фасул и му давах той да сипва продуктите... и после яде от него
А тия дни и се напишква по-често и направо.......... Но поне и третия кучешки зъб му проби, а четвъртия го чакаме скоро и се надявам да спре да се напишква (при него двете неща са свързани). Интересното е обаче, че когато сме навън си казва и се стиска и мноогооо рядко има инциденти. Нощния памперс няма изгледи да махнем... Надявам се лятото да стане и това.

(и аз се надявам, че ще можем да стигнем безаварийно, че ще разчитам на такси). ДОбре поне, че е неделя.