Коледни Февруарчетата!

• 13 629
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Я да попиша малко повече в нетелеграфен стил  Mr. Green

Много съм съгласна с бзепик  Peace Всичките магарии в по-късна възраст са опити за получаване на внимание/обич. Сега не са точно това, но пък се формира начина на манипулация за получаване на внимание/обич/енергия. Сега малките формират Аз-а си, осъзнават се като отделни същества с всичките му последствия и пробват докъде се простират границите. Имат много нужда от уважение на личното им мнение, което разбира се не означава съгласие... И въпреки, че изглежда, че децата не искат никакви граници, всъщност имат силна необходимост от граници, за да се чувстват сигурни. Както и от повтарящо се ежедневие, ритуали...

Вчера правихме сладки.... 3 часа... 6 тави  ooooh! Ангел изяде 2-3 сурови....  Прибрах половината, поне да останат за Коледа, т.е. и аз да ги опитам все пак, че постя (което изобщо не ми влияе на кърмата Sunglasses). А имаме да правим още 3 вида  Whistling
Ангел се научи да се съблича напълно и съответно твърде често е гол  Crazy Има и хубава страна - като се приберем от разходка сам се съблича и събува  Grinning Все още яде оскъдно, но явно не случайно хвана лъжицата на прощъпулника - много обича да ми помага в готвенето. Онзи ден правих зелен фасул и му давах той да сипва продуктите... и после яде от него  Laughing Беше спрял да разлива, обаче пак започна - каквото пие, пие и после останалото излива  ooooh! А тия дни и се напишква по-често и направо.......... Но поне и третия кучешки зъб му проби, а четвъртия го чакаме скоро и се надявам да спре да се напишква (при него двете неща са свързани). Интересното е обаче, че когато сме навън си казва и се стиска и мноогооо рядко има инциденти. Нощния памперс няма изгледи да махнем... Надявам се лятото да стане и това.

# 46
  • София
1. Мактуб
2. Биби2202
3. Аним
4. Мяуче
5. Мила

# 47
6.AvrorA + двете деца, защото Владо е на работа и нямам гледач за Дани. Ще има ли и други мами с по-големи дечица?

# 48
Аз ще съм без Алина... надявам се.

# 49
  • София
И нас ни пишете с Валето Simple Smile

Надявам се само да не ни затрупа снега в неделя. Дават го, че ще вали. Напоследък много ме е страх да карам в сняг, когато съм с нея.
Живи и здрави до неделя  Hug

# 50
Мак, моля те, донеси ми запис от миналогодишното парти, че в близката петилетка няма да се организирам да го взема.  Praynig   bouquet

# 51
Със сигурност ще донеса дисковете!  Peace Само не знам дали ще стигнат за всички  newsm78

# 52
Пак съм аз!
Сори за спама!  Embarassed
Много сте ми полезни..  Hug
п.п. А някой може ли да препоръча литература за отглеждането и възпитанието на дете.. На пазара има доста, но не ми се ще да минавам през всичките, докато попадна на правилната философия! Благодаря предварително!

# 53
запис,че ви изпуснах.

# 54
Аз пък не знам дали ще дойдем утре  Rolling Eyes  Миа до скоро беше болна и е с остатъчна кашлица. А отвчера и мен нещо ме втриса и се чувствам отпаднала. Май по-скоро ще пропуснем, но ако случайно се оправим днес ще докладвам и може да се появим и ние.

# 55
  • София
п.п. А някой може ли да препоръча литература за отглеждането и възпитанието на дете.. На пазара има доста, но не ми се ще да минавам през всичките, докато попадна на правилната философия! Благодаря предварително!

Тази http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=391795 Поне на мен ми беше много полезна. А и ако четеш в Нашите деца, ще откриеш много полезна литература Hug

# 56
8. Ние  newsm53 (и аз се надявам, че ще можем да стигнем безаварийно, че ще разчитам на такси). ДОбре поне, че е неделя.
Доста полезно инфо, bzepic!!!

П.П.  Embarassed Embarassed Embarassed...нали в "Патетата" ще празнуваме?

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 09:52 от Анонимен

# 57
Леле аз съм ак ан 9-то място, та...
9. Джоя
Аз вчеря бях цял ден по Кресна и Разлог, прибрах се 11 часа вечерта, детето ме чакаше, и до 12:30 не иска да заспи, отново.
Та с много гушкане и песни най-накрая се предаде, и днес стана в 7:30, сега е на парти в офиса на татко си, нагласих я сутринта, и прическа направихме, ама как се е разместила в колата и памперса пропуснал и сега е мокра цялата, татко и я суши, а аз седя и се притеснявам да не настине детето.....
Момичета, много ми е от помощ обсъждането на тази тема, поне виждам, че не сме единствени. Аз също съм за максималното порилагане и показване на любов, ама като ми кажат глезиш я, четеш някакви книги, дето не се отнасят за твоето дете и подобни, и вече се чудя дали да се обяснявам или да си го пропускам покрай ушите. Аз знам, че детето ми дори като показва инат, пищи, рита и подобни, пак има нужда от прегръдка, нищо че се дърпа, или след като се наплаче има нужда да гушне мама, в такива случаи един шамар, или караница, предизвикват обратен ефект, пък и не знам кой нормален човек, като види детето му как се мъчи, допълнително ще го фрасне и разреве още.
bzepic всичко, което пишеш е много вярно, и го пращам аз и на татито да го чете.  Peace

Моля да напишете точен час за партито, отново  Hug

# 58
Joya и аз не мисля, че децата се разглезват с любов. Може да се приучат на лоши навици ако нямат ясно установени граници или им даваме всичко, което поискат. Но каквито и правила да се налагат е хубаво да се обяснява защо, а не просто да размахваме пръст и да действаме от позицията на по-големи. Дори когато го наказвам му обяснявам защо и той винаги после се извинява като ме гушка и целува. Постоянството си има своята награда, но трябват и много нерви в процеса няма начин.
Малко оф ама да си определим среща - Мак в 9.20 на Хит мисля, че е добре, никога не подценявам трафика в София, щом и снощи в 10 вечерта имаше задръстване  Crazy

# 59
Там сме!  Grinning Ще бъдем някъде на паркинга около входа/светофара.

Общи условия

Активация на акаунт