Коледни Февруарчетата!

• 13 637
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Anim, благодаря!  Hug

# 61
  • София
СкорпитУ, на мен са ми полезни следните книги:
Хаим Гинът - Детето и ние
Джеимс Добсън - Смелостта да възпитаваш
Д-р Рос кембъл - Детето, как да го обичаме истински
Фицхю Додсън - Изкуството да бъдеш родител; Как да приучим детето си към дисциплина.

Имам и други, ама още не съм ги чела, та за тях по-нататък...
Втората и третата ги имам в Word. Ако искаш, дай мейл да ги пратя.
Другите мисля, че се продават тук.
Между другото, ти не си ли Гери newsm78 Детенцето ми изглежда познато Simple Smile
И аз да питам, да не стане объркване - клуб Патета, 10ч, нали Rolling Eyes?

# 62
  • София
Мили девойки,

Ние утре може и да не можем да дойдем. Аз съм болна, уж се оправям, не кашлям и т.н., ама ще видя как се чувствам утре и ще преценя.

# 63
  • offshore & overseas
И Кали е сАполива. Май съм кантар и аз... Confused

# 64
  • София
Ние също няма да дойдем- извън София ще сме. Весело прекарване и целувки на всички от нас с Ева  Heart Eyes

# 65
Мила-мама, аз съм Гери, а това на снимките е бебе Яна!
Познаваме ли се?  Mr. Green
Благодаря за изчерпателното инфо! Ето мейл за втора и трета книга: scorpia@abv.bg
Пиши, че ми стана интересно!  Rolling Eyes

# 66
Пак призовавам, моля някой да напише точно в колко часа, като за ид..ти  Twisted Evil
Аз съм там, вече взех и подарък, дано не ни мине котка път, че днес сме на две партита, дано уцелем!

# 67
10 часа, Патетата.
Днес за пръв път бяхме семейно на куклен театър. Яско гледа като омагьосан - не мръдна, не гъкна. Браво на детето.  Mr. Green Гледахме Коледен карнавал в Кукления. Сега купувам билети и за друга постановка.
Засега сме здрави, надявам се утре да се видим. А Дани явно ще е сам батко сред малките.  Rolling Eyes

# 68
  • София
Засега сме здрави, надявам се утре да се видим. А Дани явно ще е сам батко сред малките.  Rolling Eyes
Avrora, спокойно. Валето много си пада по батковци, така че внимавайте  Wink Hug

# 69
Ако се разтърся сега, дали бихме могли да се класираме за някоя коледна постановка тези дни? Че ми се ще да го заведем Мартуш...
Аврора, споко, той ще си намери игра, само да не го занимават малките "с глупости"  Joy А там може да има и др. деца. Или само ние ще бъдем?

# 70
  • София
Днес за пръв път бяхме семейно на куклен театър. Яско гледа като омагьосан - не мръдна, не гъкна.

Laughing Звучи ми познато. И Алекс беше така първия път. А и още две деца колко нея, които сме водили.
Аврора, какво представлява постановката? Има ли музика и шаренийка (ама че описание Embarassed)?
Цвети, аз резервирах билети за 24ти от 12ч. Още не знам дали да ги купя заради късния час. Алекс заспива към 12.30-1, та не знам дали ще и се гледа newsm78
За Мечо Пух в Младежкия няма билети за края на януари Shocked А исках и там да я водя...

# 71
  • София
Здравейте,
Да потвърдя за нас,че също ще дойдем със Симонче.
Може би и Delight с Ники. Казвам може би, защото последно се чухме в петък, а пък всичко се случва. Пиша и от нейно име, защото ме беше помолила.

# 72
  • София
здравейте момичета,
преди време бях писала че ще дойдем и ние с февруарче-давид, но кака ни е болна и затова ще пропуснем.
весело изкарване на всички вас и хубави празници  Hug!

# 73
  • София
Темата за възпитанието е интересна.
При нас обаче  игнорирането по време на тръшкане не действа много за съжаление, защото детето изпада в истерия и не може да се спре . А възвръщането на нормално състояние и разум от истерия при нас е много трудно. Особено трудно е когато огладнее или пък и се спи. Имах един такъв случай, когато се тръшкаше на детската площадка, защото не може да се качи сама на люлките без облегалки. Естествено не приемаше моята помощ и обясненията ми, че още не е достатъчно висока / голяма, за да сяда сама на тези люлки. В допълнение беше настъпило време за вечеря, а аз не можех да я откъсна от люлката. Резултатът беше неконтролируема истерия, а когато вече насила я сложих в количката, за да я изведа от площадката и да я разсея  ме питаха ти душиш ли го това дете. Не мога да опиша как се чувствах. От тогава съм много внимателна с храненето на детето. Малко се отплеснах в друга посока, но този ужасен спомен нахлува в съзнанието ми всеки път като чуя за тръшкане.

# 74
Ние отпадаме в последния момент- Мартин се събуди със сополи и влажна кашлица... Cry Е, много ми е тъпо и криво, вчера опаковах подаръка, така се радвах, че е здрав и ще има хубаво коледно парти... smile3518 Оплаках се...Желая на всички весело изкарване и очакваме снимки после.
Мила, аз също гледах програмата, но за 24.12 ще е натоварено като дата, че ще трябва да се приготвяме за вечерта. Отделно, че и часа е малко неподходящ, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт