Коледни Февруарчетата!

• 13 635
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • offshore & overseas
ЧЕСТИТА ТИ ДВЕГОДИШНА КРАСАВИЦА, ВАЛЕ!! Да е жива и здрава, послушна и палава! Hug

# 271
  • offshore & overseas
Важно съобщение: Опeрацията на Мартинко на Цветето е минала добре и чакат скоро да е на крака (може и вече да е, инфото ми е от преди няколко часа). Да им стискаме палци!! Praynig

Сетих се да похваля бонбончето Laughing сутринта ми направи и на мен подарък за Рожденият си ден...памперса го свалих сух и ми каза "икам пикам" Mr. Green и ме замъкна към гърнето ...та има надежда и на нашият хоризонт Laughing

Значи след 2 седмици и аз да се надявам.  Laughing

# 272
Вале, честита рожденичка!      bouquet
На Петя желая чудеса и вълшебства през цялата година.  babydust7

# 273
Много се радвам. Браво на Марти-герой  Hug
Цвети, стискам палци, много бързо да се възстановите, Марти от операцията, ти от стреса (предполагам е голям)

# 274
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Петя!
Да е здрава, усмихната и любознателна малка госпожица.

Бързо възстановяване на Марти  Praynig

Ние днес сме си в къщи Rolling Eyes Поледицата беше голяма и такситата ми отказваха да ме закарат до яслата защото е на баир. Моя офис - още пък по-нависоко. Звъннах на шефа да ми пуснат отпуск и сега се гледаме. Дано утре да се пооправят пътищата Confused

# 275
  • София
Честит рожден ден на Петя! С пожелания за щастливо детство!  bouquet
 fingerscrossed за Марти и Цвети, бързо да се възстановяват   bouquet
Аз върнах памперса за няколко дни  Blush , в този студ нищо не съхне и спешно напазарувахме ..... дано да е за последно. От днес отново ги захвърляме и се надяваме да е за последно Grinning

# 276
Честит Рожден Ден на Петя! Голяма да порасне и винаги да вярва в себе си!

Радвам се, че операцията е минала, бързо възстановяване ви пожелавам!

# 277
  • София
Честит рожден ден на Петя!. Да е здраво, шастливо и послушно дете и много много да радва мама и тати   bouquet
Цвети,бързо възстановяване ви желая  Hug
Аз бях 2 дни отпуск и се погледахме малко с Валето. Все още заспива в 12, вчера малко преди това, незнам докога ще продължава това. Много се надявам като тръгне на градина да се оправи това.
Приятен ден на всички

# 278
Благодаря на всички за положителната енергия!!!
Засега нещата вървят добре, операцията- успешна, още вчера си бяхме у дома. Мартин вече щъка наоколо...аз съм спокойна.
Вале на твоето момиченце желая много щастливо детство, много здраве и късмет!!!

# 279
  • русе
Цвети, много се радвам, че опрецията ви е минала успешно, пожелаваме на Марти  бързо да се оправя, целувки и прегръдки от мен и Мимето!

Аз най-накрая се наканих и качих снимки в коледното албумче Simple Smile

# 280
Привет и от мен, не съм се включвала напоследък, но търчим като луди по задачи за последно, че още 10 дена и си заминаваме обратно. Честито на патерици на Петя, да е жива и здрава и много да радва мама и тати  newsm59 Цвети браво на Марти, той е смел мъж бързо ще се оправи. Ние бяхме на атнибиотици един по един всички се изредихме. На Крис му беше за  първи път, но след три седмици влачене с лека хрема и кашлица нямаше друг начин просто.

# 281
Общите снимки от партито....
цък и цък
Сега ще ги кача и в снимка.бг, но понеже там им се разваля качеството (то едно качество....) ги качих, като файлове.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 11:01 от Maktub

# 282
Здравейте!
Искам да ви чета от време на време и затова се записвам в темичката ви Heart Eyes

# 283
В и в и  добре дошла.  welcome

Имаме ли Насковци, Танаски, именници де?  Heart Eyes

# 284
мисля че нямаме..
Ники от седмица ми е малко странен.. буди се вечер не спи добре, скимти, бълнува.. че и като се събуди не може да заспи.. все търси къде да се навре..
Цвети радвам се че операцията ви е минала вече..
Мен ме улови някаква следколедна депресия, та се скатавам докато отмине..

Общи условия

Активация на акаунт