Кой ще Ви гледа, като остареете?

• 5 739
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
Лео, тва спама или споделителките са? Simple Smile

# 91

До тогава ще сме се съюзили срещу снахите и зетьовете. Whistling

# 92
  • София

До тогава ще сме се съюзили срещу снахите и зетьовете. Whistling

Тъпнята ще настане, когато омешаме децата и започнем плюване на нова сметка - врагът в леглото на милото чедо...

# 93
  • София
Хе ,страшно ме изкефи! newsm10
А по темата-искам да се гледам с мъжа ми.Да се разхождаме в парка хванати за ръка,даже и щастливо подпиращи се един на друг. Heart EyesНе бих желала да ангажирам детето си с гледането си и може би затова не и  предопределам бляскава кариера на манекенка или да се омъжи за футболист.Предпотичам да стане бедна интелектуалка. Mr. Green

# 94
         Не бих позволила детето ми да се товари с подобни неща - да ни навестява - да, в приятен старчески дом с голяма библиотека и ливадка отпред  Whistling
         Мисля си, че доброто възпитание и образование и подходящата среда ще й донесат повече успех и сигурност, отколкото да е модел в агенция тук или някъде навън. Но аз съм стара вече и може и да греша  Thinking

# 95
Не искам да ме гледат децата ми. Само това знам, за друго още не съм мислила.

# 96
Ще ме гледат децата,внуците,правнуците и пра-пра внуците.

# 97
Така е , Марадона! Старческия дом му е майката, там поне знаеш, че има кой да се грижи за теб...можеш ли да уредиш нещо в тази насока?
Мдааа, дали ще има отстъпки като за група  Mr. Green

Ще уредим бе, няма проблем. Баси кефа ще е в този старчески дом - 100 - 200 бивши съфорумци. Представям си разговорите, след обед под асмата...

ако правите списък--и мен ме включете Mr. Green

# 98
две снахи ще ме гледат, аз ще ги одумвам  Crossing Arms само дано са две снахи, а не двама зетя.

# 99
Така е , Марадона! Старческия дом му е майката, там поне знаеш, че има кой да се грижи за теб...можеш ли да уредиш нещо в тази насока?
Мдааа, дали ще има отстъпки като за група  Mr. Green

Ще уредим бе, няма проблем. Баси кефа ще е в този старчески дом - 100 - 200 бивши съфорумци. Представям си разговорите, след обед под асмата...

ако правите списък--и мен ме включете Mr. Green
И мен, и мен. Нямам намерение да натоварвам детето със старините си. Всеки има собствен живот и е редно да си го изживее самостоятелно и без да мисли, че е длъжен за нещо на някого. Аз съм родител и и докато съм жива ще помагам по-всякакъв начин на детето си, като в замяна не искам нищо. Може би само уважение, добра дума и разбирателство. 

# 100
е ти пък нищо не поиска  Joy

# 101
  • Linz
Няма да доживея старини.

# 102
  • Ямбол
Старостта не е болест. А ако съм болна - има други варианти, но ще направя всичко възможно да не са децата ми.
Старчески дом също не ми харесва като идея, не обичам да се съобразявам с други хора, но не се знае на какъв акъл ще съм тогава, ако изобщо доживея старини. Май ми е рано да мисля за такива неща.

# 103
  • При хората, които обичам
Няма да доживея старини.

О, ще доживея и още как! Кой ще ми тормози децата с ежедневно обаждане "Какво правихте днес, мама? Ядоха ли внуците? Какво ядоха? Е, защо им сготви мусака, като те не обичат?"

Съвсем сериозна съм за старческия дом. Не намирам за срамно да си подредя нещата така, че да не съм в тежест на децата си. Ако сме здрави и с акъла си, ясно е, че ще се гледаме двамата, но сама, възрастна и болна...

# 104

Нека има лаптоп за всяка баба и дядо. Ще си седим един до друг на пейката и всеки ще пише от компа си на другите. По навик  Joy

Общи условия

Активация на акаунт