Паническо разстройство-част 2

• 197 523
  • 912
  •   1
Отговори
# 690
Не се притеснявай,аз забременях 5м.след спирането на Ципралекса.Да ми е жива и здрава щерката вече е на 1,5г.Давай си сили и кураж сама и вярвай в себе си за да ти повярват и другите.И дано на есен да има с какво да се похвалиш Praynig

# 691
Благодаря ти mamast!Дано да успея! Силно се надявам и вярвам,че ако реши да се връща ПР,ще мога да го сборя fight сама!Но... сега ще си мисля само хубави работи pregnant newsm53!

# 692
  • Габрово
Здравейте момичета!Току що се връщам от среща с моята психиатърка.След разговора който проведохме,решихме  ,че в средата на юни ще започна да намалям приема на АД([ципралекс) на 1/2 .Така ще я карам около месец,като през това време тя ми каза че ще усетя дали съм готова или ще имам нужда да продължа с лечението!След това ще изчакам малко и...........запачваме да действаме!!!!!!!! Ще правим опити за бебе Blush Много съм развълнувана и вьудошевена Grinning !!!!!!!!!!!!!! Дано ГОСПОД е с мен и ми помага! Praynig Имам надежда...пък каквото сабя покаже.... 55

Много хубаво сте го решили. Зареди се само с положителни мисли и ще се справиш. Аз забременях и родих след  лечение на ПР. През цялата бременност се чувствах перфектно, не ми е минавала нито една мисъл за кризи и ПР.
Целта си заслужава.

# 693
Дано всичко е наред при вас момичета,и аз съм се насочила към бебеправене,не приемам АД,пия само билкови хапчета дано стане по скоро бебчето много искам,правих една лапароскопия преди време заради една тъпа киста,но от тогава всичко е наред уж,дано стане по скоро,онзи ден бях при гинеколкога каза да действаме. Надявам се да се случи по скоро на всички които искат бебче.Успех ви пожелавам и да пишем само хубави неща.ЦЕЛУВКИ

# 694
 newsm10! Благодаря ви момичета за куража който ми давате!А  аз междувременно си записах час и за гинеколог.В сряда,живот и здраве , съм при него за да чуя и неговото мнение doctor  И сега вече реших да гледам себе си с други очи smile3556.......НИЩО МИ НЯМА,ЗДРАВА СЪМ  И МОГА ДА СИ РОДЯ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!

# 695
Божичкооооооо, Sad де да беше истина.   Да можех и да си повярвам.... Cry

# 696
ИСТИНА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОВЯРВАЙ Hug

# 697
mimilenka истина е повярвай ще си родиш детенце  Hug
И аз така си родих две  Grinning , децата са най - голямото щастие и изпълват живота ни с нов смисъл

# 698
Здравейте ,паники.
Къде се губите? Аз тук няколко дни нещо не съм в час. Ама винаги преди цикъл ми е кофти. И все ми е  една замотана главата. Аман.
Лек ден на всички.

# 699
Здравей,Крисс! Аз пък си мислех,че само аз съм зле преди цикъл. За да не ми четат всички глупостите тук,ако искаш,пиши ми на лични,за да споделим как се справяме с ПР и с цикъла едновременно.Поздрави!

# 700
Хей паники - Денигс, Лирена,  Hug не сте само вие, споко  Laughing. Аз по-горе в темата бях споменала за същия проблем. Тогава явно имунната ни система отслабва и не можем да се преборим с  ПР. Как се справяме, стискаме зъби и се борим  Laughing, няма как.
Пожелавам ви повече позитивизъм на всички, както и на мен де  Grinning

# 701
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ на всички одавна не съм писала ,защото нещата при мен бяха добре допреди два дни много спокойна  и много добре нямах никакви оплаквания това спокойствие прдължи доста и аз си мислех ,че всичко е минало ,но не всичко хубаво си има и своя край както стана и при мен от вчера съм много изнервена не ме свърта на едно място изпитвам чувство на страх и паника да не стана както преди имам депресивни мисли и направо имам чувството ,че ще полудея,мисля си че няма да се справя с бебето заливат ме куп отрицателни мисли, не се живее вече така бременността ми тече добре сега съм вече в средата на 7 месец лекарката ми изписа нервохил да видим дали ще поуспокой положението.Аз преди си мислех ,че съм много млада за такива неща ама мисля ,че затова възраст няма .Пожелавам на всички един спокоен ден изпълнен с много усмивки и дано някога свърши този ад.Ако някой може да даде съвет много ще съм му благодарна

# 702
 dayzi я стига  Naughty.Усмихни се, хващай мъжо под ръка и на разходка. Купи някаква дрешка за бебо , че момента наближава  Hug Hug Hug

# 703
Здравейте момичета. Аз съм вече на БГ земя.Първите дни хич не ми беше добре,но днес май мина по-леко.Виждам че хубавото време ви кара да мислите за бебчета. Това е страхотно. аз още не съм ходила при моя лекар, но не се чувствам готова да спирам лекарствата.Надявам се да сте добре в хубавото време.Аз много му се радвам  Hug

# 704
Здравей Бони добре дошла на родна земя Hug

Общи условия

Активация на акаунт