Паническо разстройство-част 2

• 197 517
  • 912
  •   1
Отговори
# 705
Joy моля те пиши ми на имейл dje4o_zana@abv.bg, или всеки който е имал проблем и се е справил с ПР и неговите симптоми благодаря ви,ако нещо не съм написала където трябва простете но не се оправям с тези форуми

# 706
Здравейте момичета!Как сте?...Аз само да споделя... WinkТоку що се прибирам от среща с моят гинеколог(консултация де).Както и предполагах той също ме посъветва да спра Ципралекса като започнем с бебеправенето Cry...Да , ОБАЧЕ МЕ Е  СТРААААААААХ!!!!!!!!!!!!!!Разказа ми за момиче .което ги е спряло(лекарствата)  и по някое време получило кризи  Weary   .......Момичета,помагайте..давайте съвет???????     Пожелавам само положителни емоций и много настроение в това супер време newsm10                                                                                                       

# 707
Denigs, мерси. Дано се поуспокоя тук. При мама  Laughing

Мимиленка, аз съм сигурна че има мами които пият Ципралекс и раждат, но и на мен ми препоръчаха да го спра ако искам бебе. Не знам на кой да се вярва. Моя лекар е абсолютно категоричен че не пречи,  казва че неговите пациентки си го пият и си раждат здрави деца. Не знам. И аз съм в чуденка.

Момичета, жегата влияе ли на ПР? Че това ще ми е първото лято с този проблем и да знам дали да се пазя.

# 708
Бони мисля че не зависи от времето  Laughing макар че на мен ми влияят жегите . Абе всичко си е до психика пак Rolling Eyes
Момичета децата са хубаво нещо отнемат цялото ти време и внимание и не остава място за паника и черни мисли така че смело напред  Hug
Моите деца са ми най- голямото лекарство и когато съм много изнервена и притеснена намирам успокоение и сили в тях.
Друг е въпроса че много ме ядосват, но и това е част от филма Joy

# 709
  • Габрово
Току що се прибирам от среща с моят гинеколог(консултация де).Както и предполагах той също ме посъветва да спра Ципралекса като започнем с бебеправенето Cry...Да , ОБАЧЕ МЕ Е  СТРААААААААХ!!!!!!!!!!!!!!Разказа ми за момиче .което ги е спряло(лекарствата)  и по някое време получило кризи 

Има пък момичета, които спират лекарствата и не получават кризи. Вероятността е 50/50. Вече друг е въпроса ти как се чувстваш. Моят съвет е да поговориш с психотерапевт и след спиране на лекарствата да продължиш с някакъв вид психотерапия.

Бони, добре дошла у дома. Отпусни се, глези се и се наслаждавай на престоя.
Колкото до жегите, на мен лично ми влияят и без ПР. Понеже съм с ниско кръвно, което от горещините пада още и съм по-замаяна и нямам тонус. От тази гледна точка може и да се почувстваш дискомфортно, но определено лятото е по-благоприятно за страдащите от ПР, в сравнение с пролетта и есента. 

# 710
Бони изкарй едно хубаво лято,при мама е най добре,моренце,разходки и всичко най хубаво ти пожелавам,и на всички тук хубави емоцийй и дни без ПР,да се радваме на хубавото времеи да си живеем живота.Ех голям оптимист се извъдих и аз Joy Joy  bouquet

# 711
На мен нещо не ми влияе добре жегата. То верно , че от внушение , ама на по - хладничко ми е по - добре.От два , три дни пак взе да ме стяга в областта на сърцето , ама нали преди цикъл ме хващат лудите ,  а и по време на  него, та за сега на това го отдавам.
Аз хапчета отдавна не пия за ПР , иска ми се да го преборя това чудо без тях , ще видим до къде ще стигна. Ама ми писна с тия панически кризи. При мен са от време на време , ама не искам изобщо да ги има. Винаги си имам едно на ум, че нещо може да ми прилошее пак. Все си казвам , че не трябва да мисля така , ама пусто като не става....
Дано ставаме все по малко в тази тема и всеки да се хвали само с щастлив край а не с панически кризи.

# 712
Krisis  и аз съм така не пия хапове и дано никога не пия,и аз имам само от време на време,тези хапове......дано нема големи жеги ама и да има ще го преживеем с позитвно мислене и хубави неща,мен йогата ми влияе супер много ми помогна с лошите мисли,почти изчезнаха дано всички са добре и да се насладят на лятото.Успех

# 713
Здравейте.Може ли някой да ми каже дали има пълно преодоляване (излекуване) от това състояние?

# 714
 Grinning  БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!  bouquet

# 715
Благодаря и аз за пожеланията. Ще се опитам да се наслаждавам на слънчицето и лятото   smile3525

# 716
Здравейте.Може ли някой да ми каже дали има пълно преодоляване (излекуване) от това състояние?

И аз искам отговор на този въпрос,но  всичко зависи от нас самите.Моят доктор ми каза,ти си по чувствителна и затова е така.Което аз го разбирам,че аз съм си такава и не мога да се променя и следователно и няма да се излекувам изцяло и при по стресови ситуации пак ще ги изживявам нещата.Но въпреки всичко сега съм оптимист и съм с надеждата,че нещата ще се оправят.

# 717
  • Габрово

И аз искам отговор на този въпрос,но  всичко зависи от нас самите.Моят доктор ми каза,ти си по чувствителна и затова е така.Което аз го разбирам,че аз съм си такава и не мога да се променя и следователно и няма да се излекувам изцяло и при по стресови ситуации пак ще ги изживявам нещата.Но въпреки всичко сега съм оптимист и съм с надеждата,че нещата ще се оправят.

Точно така  Peace.

# 718
Здравейте и от мен! Дълго време се чудех дали и аз да пиша и най-накрая се реших!
И аз съм една от вас. Бях решила да пиша на тези момичета, които искат деца, но ги е страх, защото и аз бях в това положение. За щастие вече имам едно чудесно момиченце! Но моят проблем продължава - агорафобия с паническо разстройство. Страдам от десет години. Много искам да попитам мамите с тази диагноза Как се справяте, момичета? На мен ми е доста трудно. Нова съм тук, не съм писала никога във форуми, и ако нещо не права както трябва, ме извинете!

# 719
Деси ии,аз също съм с ПР и агорафобия. За щастие,разболях се,след като вече бях родила моето момченце,което сега вече е на 13 години! 8 месеца след раждането му започна всичко и оттогава съм на лекарства. Сега съм с ново лекарство и още не се чувствам добре-никъде не излизам,защото ме е страх да не припадна Sad Sad Sad Ти  лекуваш ли се и след като си с агорафобия,излизаш ли сама? Поздрави!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт