Паническо разстройство-част 2

• 197 440
  • 912
  •   1
Отговори
# 735
Ива, и аз чувствам като че ли подобрение. Не ме души гърлото така често  Praynig  Но нещо друго ми се случва и ме притеснява. От няколко дни ме сърби кожата по цялото тяло. През ноща даже си разраних кожата над пръстите на крака. Майка ми е с нерводермит, чеше се до кръв и много ме е страх да не стана като нея. Мислите ли че има общо с ПР тези сърбежи? На някой случвали ли са се? Много е неприятно и грозно.

# 736
Здравейте момичета, не пишете, значи сте добре  Praynig
Аз се връщам от моя лекар. Много обстойно разпитах по въпроса с бебетата и АД. Каза ми абсолютно със сигурност, че няма риск да се бременее, особено с Ципралекс и Золофт. Каза че лично е правил официално запитване към институтът производител, от където са му отговорили че може да се прилагат тези лекарства при бременни. Предложи ми и аз да направя запитване, ако искам, за мое успокоение, пък може да има и ново инфо. те постоянно работят за подобряване на продукта си.
Относно килограмите - каза ми че много рядко наблюдава напълняване при Ципралекс, но се случва.
Иначе аз си оставам на същото лечение, само малко сменяме схемата.  Да видим до кога.
Пожелавам ви спокойна седмица. Аз отивам на вилата и ще се видим след няколко дни  Hug

# 737
Как сте момичета,надявам се добре,днес да споделя с вас ми е много гадно от сутринта,не можах да спя,стомаха ме боля,и като станах за капак краката не ме държаха и въздух не ми стигаше,от какво е това незнам за пръв път ми се случва,замаяност и отмаляло ми беше,сега съм по добре,а и много често пишкане имах,незнам кво е тва чудо,заглъхваха ми ушите,сега съм по добре лежа и си почивам,какво ли е тоа чудо,друг път не сам имала такива оплаквания.ако някоий се е чуствал скоро така нека сподели. Cry

# 738
Лулу, да не е някаква алергия. Като че ли е нетипично всичко това за ПР.Не зная. Аз съм новак, не са ми се случвали такива неща. Но например моите сърбежи по цялото тяло мисля че са алергия към всички треволяци които никой не се сеща да окоси из града, защото не съм се разхождала по градинките 2 дена и не съм имала сърбежи. Пък и пишкане и заглъхване на уши  newsm78 май няма общо с наща болест. Оправяй се по бързо ти пожелавам  Hug

# 739
  • Габрово
Лулу, всичко според мен е от недоспиването. Когато човек е преуморен в организма се нарупва кортизол, който предизвиква различни неприятни усещания, като сърцебиене, слабост, замаяност. Аз ако не се наспя добре съм като болна. И стомах ме боли, и ми е слабо, и всичко, което си описала усещам. Може и кръвното да ти е паднало пък. И всичко това те е притеснило, а когато човек е тревожен започва да му се ходи до тоалетна, дали по малка или по голяма нужда.

Бони, приятно изкарване на вилата. Ще те чакаме заредена с енергия + . За Золофт си бях сигурна, че върви с бременност  Wink.

# 740
Сега съм много по добре наистина излезнах разходих се малко пеша,подишах въздух и се заредих с енергия наистина може да е от недоспиване и затова да ми беше така отмаляло или от пролетна умора може да е знам ли,кръвното ми по принцип е ниско,но аз съм свикнала с него,а като го измерих беше малко по високо от нормалното мойто,може би затова ми беше така лошо.Пък и още нещо има взех да пия едни витамини билкови,на вижан,и едната опаковка пише че има много хром,който води до безсъние,аритмия може и от това да е.НО важното е че съм вече добре всеки има такива дни сигурно,толкова много се радвам че си споделяме тука и че веднага се озовавате на помощ,благодаря ви много наистина,по принцип съм позитивен човек и трудно се предавам на лоши чуства и мисли ,но явно на човек му се случват и лоши дни,БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ.Целувки и успех на всички.

# 741
лулу пожелавам ти никога да не загубиш силния си дух Hug.И аз да се похваля(да не ме чуе дявола)от 1 седмица се чувствам много добре,благодарение на АД разбира се.Върнах си силите и куража и да се похваля ще кумуваме на едни приятели,но от сега го мисля как ще съм тогава,да не би точно този ден да не се чувствам добре и ....не знам дано не е така.Целувки на всички паники!

# 742
Момичета радвам се че всички сте по-добре  Hug
mamast   не го мисли толкова имаш време до тогава
llullu и аз се бях преуморила преди няколко дена и не бях спала и   Tired
Аз сега се мъча да отказвам цигарите и съм леко нервна Laughing

# 743
Момичета, искам и аз да ви попитам нещо. Треперят ли ви ръцете понякога. Аз отскоро забелязвам, че ми треперят леко и то исновно, когато държа нещо, напр. цигара или лъжицата, когато храня детето. В момента намалям АД, не знам дали може да е от това или ...пък не знам

# 744
 smile3501 много се радвам че сте добре и аз мога да се похваля че съм ок е има и дни когато ми е въртоглаво. Анафранила взе да ми действа и всеки ден се чувствам добре. И аз питах моя психиатър за бременност и той каза че до първия месец няма проблеми  и после ще го заменим ако стане.  Абе щом те взехме да мислим за бебета Grinning значи сме излекувани/да не чу е дявола/

# 745
  • Габрово
Момичета, искам и аз да ви попитам нещо. Треперят ли ви ръцете понякога. Аз отскоро забелязвам, че ми треперят леко и то исновно, когато държа нещо, напр. цигара или лъжицата, когато храня детето. В момента намалям АД, не знам дали може да е от това или ...пък не знам

Ако АД се намалява постепенно, не би трябвало да има никакви оплаквания. Да не би да си притеснена от нещо, може би от намаляването на АД? На мен ми треперят когато съм нервна.
Ако това треперене ти пречи да си вършиш ежедневните неща, консултирай се с невролог. Но си мисля, че най-вероятно не е нищо сериозно.

PERNATA, радвам се и за теб, че вече се чувстваш добре  Grinning.

# 746
Момичета, направих блог с информация за всички тревожни разстройства. Идеята ми е информацията да е систематизирана и да е на едно място. Разбира се, че съм използвала източници. По натам планувам да има истории и на хора с това състояние, имам много приятели които са минали или минават оттам. Ако искате и вие да споделите ми пишете.

Блога е: //disorder.blog.bg

# 747
Mомочета благодаря ви,mamast  не го мисли всичко ще е ок,ще видиш не го мисли като го мислиш постоянно го викаш недей го мисли изобщо,кажи си каквото такова така или иначе ще се справя силна съм и да става каквото ще,,deniqs и аз отказвам тъпите цигари вече два дена не пуша ама много ми се пуши ужасссс незнам дали ще успея... newsm78 УСПЕХ МИЛИЧКИ

# 748
Моля ви,момичета,кажете при вас кога започна да действа антидепресанта,защото аз пия Золофт вече 23 дни и почти нищо.....Отпаднало ми е ,страх ме е да изляза навън,изобщо АД!

# 749
Не съм пила АД миличка ама нема начин да не подейства,дано някой се включи да каже,писали са до 1 месец почва да действа така съм чела,зависи,все някой ще се включи да каже,успокой се ще подейства със сигурност не се паникюсвай.

Общи условия

Активация на акаунт