Паническо разстройство-част 2

• 197 433
  • 912
  •   1
Отговори
# 750
Здравей Лирена аз пия АД  Анафранил да ти кажа че доста трудно свикнах с него но благодарение на всички в темата които ми даваха кураж успях. Сега се чувствам ОК но по принцип АД действа след първия месец след като се насити организма. И много е важно дали той е изписан за подходящите оплаквания. Затова кураж и не се отчайвай и говори с психиатъра.

# 751
Здравейте! Лирена, не се притеснявай, че все още не действат АД. Трябва да мине повечко време, но дори и да не ти подействат тези, има още доста АД, които ще ти подействат. Първият АД, който съм пила, беше сероксат/ужасно скъп/, но на мен не ми подейства. Замениха го с друг и бях ОК. Но изчакай поне месец - два. Успех!

# 752
Момичета, някоя от вас  страхува ли се от болници, кръв, инжекции и т.н. При мен това е огромен проблем.

# 753
Аз се страхувам много при зъболекаря , особено като ми слагат упойка. В болниците също доста се изнервям, почвам да се потя , да ми хлопа сърцето и разните там подобни.
Днес  да ви почерпя виртуално , че дребосъчка става на 2 години. http://www.rossita.travel.bg/01.jpg

# 754
Krisis да ти е жива и здрава рожденичката и  много да те радва  bouquet
И аз треперя при зъболекаря, ама като гледам мъжо той е по-страхлив и от мен  hahaha, нашата зъболекарка все се бъзика с него.
Нормално е да се страхуваме от лекари , болници, инжекции , кръв не познавам човек на който да му е приятно Sick

# 755
Krisis   newsm59  party023  261uu  да ти е живо и здраво детенцето!!!

# 756
krisis , да ти е живо и здраво детето!  Heart EyesИ всички вие! Лирена, не мога да пиша ЛС, защото ти е пълна кутията, или нещо такова.
Провери какъв е пробл.

# 757
Крисс, честит празник и от мен! Да е живо и здраво съкровището ти bdbaloni! Авон,изчистих си кутията,чакам да ми пишеш Hug!!!

# 758
момичета,момичета, какво ще правим  с този аз ПР, аз съм от 6г., всеки който иска да сподели нещо пишете ми на dje4o_zana@abv.bg бживотът ми е ад, пробвах какво ли не,малко напред хайде пак назад и незнам има ли изобщо избавление, слушайте ме ВЗИМАЙТЕ МЕРКИ ДОКАТО Е ВРЕМЕ,ЗАЩОТО ПОСЛЕ НЯМА ИЗМЪКВАНЕ,желая ви много здраве и воля да успеем!

# 759
честито и от мен на дребосъчето което има рожден ден  bouquet bdbaloni

# 760
Krisis, да ти е живо и здраво детенцето и майка му покрай него Wink

Като говорите за зъболекари, аз в момента ходя, вадят ми нерви на един зъб, уж с някъква нова упойка, локална само за зъба, умрях от болки. А и отгоре на всичко не ме хвана, та ме дупчи 3 пъти. Доста гадно, да не казвам, че седях с отворена уста 1 час и в сряда съм пак там Whistling
Иначе малко са дните в които съм напълно добре, все нещо си има да си се страхувам, мисля.......ама явно ще съм така Simple Smile

Поздрави на всички   bouquet

# 761
Здравейте момичета  Hug
Да кажа сега и аз за болниците. Моя син е със заболяване и влизаме много често. Винаги ми е било потиснато. Но пресен случай ще разкажа сега от вчера. Съпругът ми трябваше да отиде при кардиолог, защото има проблеми с високо кръвно. Отиваме вчера в болницата и чакаме ред във вътрешно отделение. По едно време, идва линейката и съобщава на лекаря, че водят пациент с инфаркт. Нямате си на представа какво почувствах. Нямах кризи едно известно време, но ето че.... Съпругът ми ме разбра и ми вика, айде отиди нататък да се поразходиш и излез от другия вход навън. Няма да ви казвам какво ми беше докато намеря изхода  Crazy. пих си веднага софанакса и естествено ми олекна, но пасле не се върнах там, изчаках го в колата. Та исках да кажа, че мен също ме хваща като чуя за смърт, болести... не сте сами  Crazy

# 762
Благодаря ви за пожеланията момичета.Стана ми много мило. И без това не се сетиха много хора за моята рожденичка.
И в същото време да си излея , че ми е малко криво , миналата година точно на този ден почина и баба ми.  Аз съм израснала с нея и съм кръстена на нея.
Мен днес какво ми стана след обяд като ми се разхлопа сърцето , едвам отидох до градината да взема детето .Дръпнах един Валидол до там. Поуспокоих се , и успях да свърша всичко , което бях запланувала. Магазини , поръчка на торта и др.
Ама нека мислим позитивно , това ни трябва.

# 763
Момичета, някоя от вас чела ли е, че в състояние на криза реално не може да ти стане лошо, защото тогава се вдига кръвното или нещо подобно? Не че разчитам на това Joy

# 764
Чела съм че никой не е припаднал или умрял по време на криза   smile3521
Като вземе да ме хваща и точно това си казвам,, айде сега пак ли ще мреш ,, и си отива bowuu

Общи условия

Активация на акаунт