Паническо разстройство-част 2

• 197 402
  • 912
  •   1
Отговори
# 765
 smile3501 smile3501 smile3501 и аз от утре така ще си казвам много се кефя на думите ти Денигс

# 766
Здравейте,момичета! Как сте? Аз продължавам да се чувствам зле,въпреки терапията. Мисля да сменя лекаря. Аз съм от Козлодуй,но  тук няма кадърен психиатър. Моля ви,препоръчайте някой от Плевен или от София. Спешно е! Разчитам на вашата помощ! Поздрави и  Hug

# 767
  • все тук
Здравейте на всички, които по стечение на обстоятелствата пишат в тази тема. Аз също съм от редиците ви, но засега се справям добре. Пия половинка Атаракс сутрин и таблетка Флуанксол вечер. Но имам един странен проблем, който, според моята психиатърка, се дължи на ПА. Искам да разбера дали някой от вас го има това нещо. Става въпрос за следното - понякога, без видима причина (нервност, напрежение или др.), а понякога при напрежение имам проблем с очите. Бързам да кажа, че ходих на очен лекар и той каза, че всичко с очите от физиологична гледна точка е наред. Но... получавам в дясното око нещо като дъга - калейдоскоп или в продължение на около 20 минути пред окото ми под формата на дъга преминават трепкащи светлинки, които затрудняват погледа, но не го закриват напълно. Трудно е за обяснение, но искам да разбера някой изживявал ли е подобно нещо. Благодаря ви предварително за отговорите и усмихнат ден.

# 768
 doraan   аз получавам такова нещо , но не съм го свързвала с ПА  newsm78 мисля си че при мен е предвесник на мигрена , защото веднага след като отмине ме заболява главата

# 769
  • все тук
Благодаря за бързия отговор. Не че е успокояващо, но когато сподели човек проблема си, се чувства по-добре. А аз го свързвам с ПА, защото го прочетох тук като признак http://www.evropea.com/panic_symptoms.html
Този сайт, между другото, съдържа много полезна информация за ПА и ПР.
А за лекарствата, които приемам, искам да чуя ваше мнение - дали мога да ги считам за силни като доза или...

# 770
Здравейте милички как сте?Аз днес много работа свърших ама не ме питайте как,ужасссс.а да ми прилошее,а ми мине ,а да ми прилошее а ми мине,цял ден така ужассс,жегааа,божеее тревожност една ме беше обзела ама едвам изкарах,що така бе хора????уж нищо ми немаше,един ден добре 2 зле,2 зле 20 добре,кво е тва чудо мойто,направо незнам.казвайте как се справяте айдее ще чакам да си обсъдим,пишете.сега пък съм добре. Sad

# 771
 llullu и аз съм така. Един път добре ,един път зле. Два дни така , три иначе. Абе аман.Аз лекарства не пия, но май нещо не се справям без тях.Тая седмица като цяло ми е кофти.Мисля , че вече го говорихме , но на мен ми става по- зле като е жега , и като се поразхлади веднага по - малко по - малко идвам на себеси , при вас така ли е? Днес пак цял ден ме стяга от ляво,но ме стяга и чак нагоре към рамото , и вече не знам дали е истина или си внушавам , че ми се схваща на моменти лявата ръка , долу пръстите.Едвам пак отидох за детето , но после ,явно от разхлаждането изкарахме три часа навън.Луда работа.

# 772
KRISIS,и аз хапове не пия и не искам,като ходих на д-р жената ми каза със или без с повече воля проблема е разрешим,после пък с хаповете става доста трудно като се намалят или прекъсват,а аз искам бебе,по принцип като цяло съм добре ,но като ме хване лудоста направо е ужас иде ми да се гръмна,и аз от жегата полудявам не обичам много жега,а понякоа не ми прави изобщо впечатление,защо е така не мога да си обесня и тва е Rolling Eyesднес например ми беше нервно целият ден,а имах толкова много задачи,пак ги свърших ама със напрежение.мойто е тревога без причина,на периоди,миналата година нищо ми нямаше цяла година,наоследък нещо се луднах,незнам вече.май позитивност трябва,но все пак е трудно да мислиш позитивно,направо незнам кво да правим,някви билки ли да пием,есберикум пила ли си,аз мисля да си взема,една приятелка е доволна от него след 2,седмици се почуствала доста добре.в какво се изразява твойто състояние,тревожност ли или страх?психиатърката ми каза да се говори за това с близки хора да не си го държиш вътре в себе си.аз чета и много книги вечер преди да заспя,добре ми действат и обичам да чета като имам време.Аама като те налегне това много гадно направо ужаснооооооо ,човек не може да се отпусне пълноценно,в следващия момент все е дно нищо не е било,ужас така ли не измислиха лек,май лек има и той е в главите ни,но незнаем как да го управляваме,трябва да се научим мила ама как?????Пила ли си нещо до сега?Какво,по добре ли беше?А за стягането си внушаваш да знаеш,нищо ти няма,това е от нервите,страха,което отминава като си насочиш мисълта другаде или мислиш за нещо друго и болката ти изчезва,здрава си,това е внушение.успех

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 02:30 от llullu

# 773
Момичета аз съм пила есберикум преди две години , но сякаш по-добре ми действаше чай от мащерка много ме успокояваше Thinking
Сега съм на симпатил когато ми е много тревожно , в началото ми се доспиваше от него даже.
Аз твърдо съм против антидепресантите и успокоителните към които се привиква
Жегите и на мен ми действат убийствено просто  ooooh!, когато отида на хладно обаче веднага се съживявам Laughing

# 774
момичета аз мога да ви обора в това че от АД си привиква и после не можеш да се откажеш ако действаш по правилата на лекаря мисля че всичко ще е ок много момичета има които успешно са се излекували с АД дори и тук в форума. Аза забременяване също няма проблеми всичко трябва да се съгласува с докторите. Наистина е по добре ако може да се справиш без тях но като си преминал през ада и подобрение нямаш прибягваш и до тях.

# 775
Здравейте паники  Hug
Жегите ни действат така, защото горещината влияе зле на нервите по принцип. Просто трябва да си пазим главите, да не са на пряка слънчева светлина. И при мен е така. Не ми влияе много добре силното слънце, но пък настроението ми се оправя от слънцето, иначе ми е едно мрачноооооо.
denigs, и аз го пих 2 месеца есберикума  Peace. Мисля че се чувствах много добре. Но моя лекар каза да го спра като се стопли времето. На теб ако ти действа добре мащерката, ами че пий си я, какво ти пречи. Можеш и двете дори да ги комбинираш. Мисля че няма да е проблем. Hug

Аз сега да кажа за мен. Снощи за пръв от 5 месеца си ходих на село  Whistling. Мъжо се връща от работа и ми вика, жена, искаш, не искаш, тази вечер си отиваме до село и се връщаме. Ей, ще кажеш, че ме поляха с вряла вода. Започна едно тупкане на сърцето, една кашлица, едно душене Stop... Взех си половин софанакс, поотмина ми и си ходих на село де  Laughing. Нищо не ми стана  Simple Smile, оживях  Blush. Дано другото отиване да не ми е пак проблем  Simple Smile

Искам и нещо сега да ви питам. Някоя от вас ходи ли на работа? Съпругът ми вика, ако ходиш на работа, няма да е така. Може и наистина да е така. Моля споделете  Praynig

Хайде стига съм разпъвала чаршафи, лек и безпроблемен ден ви желая

# 776
Да скъпа Аунир аз ходя на работа и не съм спирала да ходя. Всеки ден пътувам по час на отиване и час на връщане и работата ми е много отговорна. Мъжът е прав та ще ти минава по лесно времето и няма постоянно да мислиш за това. Ина работата ми е ставало лошо но всичко отминава. Тръгвай на работа и недей да мислиш това също е терапия.

# 777
Перната, благодаря ти мила за отговора Hug Ах как искам и аз да започна работа, но не мога. Детенцето ми е със заболяване на белия дроб и боледува много често. Никой работодател няма да ме изтърпи и ще ме уволни, защото на мен ще ми се налага да излизам много често в болнични. Мислила съм го много пъти. И сега го мисля, само дето не мога да го измисля  Crazy.

# 778
И аз ходя на работа Peace
 aynur   освен държавна работа , на която ще можеш да си ползваш болничен за детенцето, но пък тя трудно се намира Tired
Часниците не търпят отсъствия , напускала съм работа заради това  #Cussing out

# 779
denigs, трудна работа е това с държавната работа. Няма вече такава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт