Паническо разстройство-част 2

• 197 350
  • 912
  •   1
Отговори
# 570
  • Габрово
Аз чакам Ива да се включи с нетърпение, че много ме заинтригува нейния въпрос за Ривотрила?

Ей, не се шашкай толкова няма нищо страшно  Grinning. Питах защото ако пиеш от 0,5 и не ти действа е по-практично да започнеш от 2 за да можеш да увеличаваш дозата, евентуално. Аз бях така, в началото 0,5 не ми беше достатъчно и минах на 2 мг. Но, това го  решава лекаря  Naughty

ivap не мога да кажа кога ми е най зле но по принцип сутрин. Но така каза психиатъра да го пия.

Разбира се, че ще го пиеш както ти е казал лекаря. От собствен опит, а и от това което съм чела, тревожните хора се чувстват по-зле сутрин. При мен беше точно така и когато лекувах ПР схемите ми бяха с прием на хапа сутрин и обед. Не казвам, че и ти така трябва да правиш, просто споделям опит. Ако нещо по лечението ти те притеснява говори с психиатъра си. Аз на моята д-р в началото й звънях по два пъти на ден или се изтърсвах направо в кабинета  Mr. Green.

# 571
Ей, не се шашкай толкова няма нищо страшно  Grinning. Питах защото ако пиеш от 0,5 и не ти действа е по-практично да започнеш от 2 за да можеш да увеличаваш дозата, евентуално. Аз бях така, в началото 0,5 не ми беше достатъчно и минах на 2 мг. Но, това го  решава лекаря  Naughty

Но е едно и също, нали?

И да ви питам, възможно ли е промяна във времето да се отразява на състоянието ми?

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 00:03 от bonni

# 572
  • Габрово

Но е едно и също, нали?

И да ви питам, възможно ли е промяна във времето да се отразява на състоянието ми?

Едно и също е да  Peace.

Не само е възможно, ами е факт. По-чувствителните и тревожни хора /като нас  Wink/, чувстват дискомфорт в преходните сезони - пролет и есен.

# 573
По-чувствителните и тревожни хора /като нас  Wink/, чувстват дискомфорт в преходните сезони - пролет и есен.
И аз така си мислех, че е от времето. Онзи ден беше 25градуса, слънце, разкошно. От вчера вали и е 11градуса. Така ми е зле - глава ме боли, гърлото ме стяга, ужасна работа. Как ще живея тук не ми е ясно. Тук си е целогодишно такова времето.

# 574
По-чувствителните и тревожни хора /като нас  Wink/, чувстват дискомфорт в преходните сезони - пролет и есен.
И аз така си мислех, че е от времето. Онзи ден беше 25градуса, слънце, разкошно. От вчера вали и е 11градуса. Така ми е зле - глава ме боли, гърлото ме стяга, ужасна работа. Как ще живея тук не ми е ясно. Тук си е целогодишно такова времето.

Всичко е въпрос на навик,миличка.С всичко се свиква.
Да ви кажа честно аз се примирих.Знам,че до края на живота ми ще има и хубави и лоши моменти,ПА и такива моменти без ПА.Пък и на кой живота му е розов.Всички имат проблеми.Просто нашия проблем е ПР.
И запомнете-никой не може да избяга от съдбата си,но може да напави така,че да се чувства по-добре.Изживявайте пълноценно хубавите моменти.Търсете пътя към вашия душевен мир.И бъдете сигурни,че ще го намерите.
Желая ви здраве,живот без ПА и щастлив Великден.

# 575
harem_style свиква се, но не е съвсем така
Само така си мислиш, за да се успокоиш, но без никакъв ефект. Виждам, че от доста време се измъчваш, и аз бях така и за това смених психиатъра си.Сега ходя при д-р Николов и съм много доволна, невероятен е.Виждам че и ти си от Варна. Тук има неговите координати препоръчвам го на всички.
www.dr-petarnikolov.org

# 576
Христос Воскресе!

Пожелавам спокойни и усмихнати дни на всички  Hug

# 577
Здравейте, дъщеря ми преди няколко дена получи гърч от висока температура  Cry, казвам ви, че всичките ми ПА бяха като капка в морето сравнение със страха който изпитах тогава. Сега пие антибиотик и е по-добре, но аз не знам как ще спя когато спра да и давам температуропонижаващи, само я пипам да не е вдигнала Т. ужас.
Няма отърване от неприятности и баба днес е влезнала в  болница ooooh! оплаках ви се извинявайте, ама много ми дойде тези 3-4 дни, дано всичко да е наред Praynig

Поздрави на всички

# 578
  • София
Спокойно мила на всеки се случва понякога да му се насабере много повече от това което може да понесе.Просто малко по-спокойно всичко ще мине,а й с детенцето всичко ще се оправи те са деца.Аз сигурно щях да съм в същото състояние ,но горе главата дано като се успокойш не те нападнат ПА.       СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД.

# 579
MINKA ще се управи детенцето те така порастват а ние остаряваме лека по- лека Hug
И моите и двете бяха болни за празниците тъкмо свалихме температурата на малката и бати вдигна  ooooh!

# 580
MINKA ще се управите всичко ще мине  и ще замине Peace Peace Peace

# 581
Минка, голям ужас си преживяла. Дано се оправи скоро детенце.

Аз тези дни не бях добре. Явно се преуморих около празника, друго обяснение нямам. Не знам дали е възможно от преумора да получа криза, но бях на една крачка от нея вчера. Чудя се дали не ми идва малко Ривотрила. Ще говоря с лекаря. Дано се успокоим всички с идването на лятото.

Дейзи, ти как си?

# 582
  • София
Ей сладурани нещо се бяхте загубили тия дни ,Кака прекарахте празниците-надявам се без кризи и лошо настроение.При мен нещата са средна работа -ту ги има , ту ги няма .Лошото е  че сутрин съм много зле събуждам се така и направо докато се оправя съм малко кофти ама няма начин все пак бебчо не трябва да се мъчи.Много целувки на всички.

# 583
Аз преодолях паническото разтройство - Пожелавам го на всички който се борят с това - Ако имате въпроси пи-таите тук ще се опитвам да отговарям възможно най бързо Wink

# 584
Аз преодолях паническото разтройство - Пожелавам го на всички който се борят с това - Ако имате въпроси пи-таите тук ще се опитвам да отговарям възможно най бързо Wink
Ти как успя да преодолееш паническото разтройство, би ли ни писала  Praynig. Благодаря че се включи  Hug

MINKA, как е детето, как си ти? Hug

Дейзи, ти как си днес?  Hug

Аз не смея много да се хваля, но съм добре. Иглотерапията ми в петък свърши. Продължавам си само с билковите хапчета ЕСБЕРИКУМ. На контролен преглед ме вика след 1 месец. Дано не ни се случва на никого атака днес и изобщо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт