Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 129
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • През девет земи в десета
Леле Ели,аз само като те слушам ми иде да го гръмна твоичкия,представям си да ми е в къщи #2gunfire

Ивка Hug

Рони,айде дай малко снимки да ви видим Heart Eyes ,домъчня ни съвсем,получи ли нещата от Ларедут?

Бетта,може да се видим между Коледа и НГ,ако работи Елмо Peace

Етко,браво,само така Hug Hug Hug

Свекър ми вчера донесе на Цвети една дигитална фото-рамка,от сутринта се е лепнала за нея и се гледа,не мога да я махна оттам да закуси ooooh! Joy

# 61
Ема от вчера е сополива. Confused Дано не е нещо сериозно и бързо й мине, че точно за празниците не е приятно.

Деси, ще пусна снимки след Коледа, още не съм снимала Ема от последните снимки които показвах с рибите. ooooh!
От Ларедут не ми пристигнаха нещата, защото ги нямаше в наличност. Трябваше да чакам няколко седмици и аз реших, че няма смисъл сега да поръчвам, защото средата на другият месец започват намаленията тук! Wink
Ние я минахме хипнозата с дигиталната фоторамка. Деси, споко ще трае само няколко дни. Mr. Green

Ивка, Hug

Ема си говори точно по бебешки, дори взех да се притеснявам вече. То пък не е възможно една дума да не казва като хората. Има желание да говори, но когато й кажа да повтори някоя думичка, ако й се стори сложка казва само "да", демек се съгласява с мен.
От вчера казва на таралежа- Боши Боши, това май идва от Ежко-бежко. Joy Абе общо взето малко са думите които й се разбират без преводач.

# 62
Още веднъж ви благодаря!  Hug Бета, а на теб специално пожелавам бързо да се оправиш и следващата да си ти! И аз си се представям с още едно момиченце!  Heart Eyes Но и момченце няма да откажа.  Laughing

# 63
Забравих да се похваля,купихме си стълбичка за тоалетната,още не сме я показали на Цвети,че иначе разнася едно малко столче и се него се качва.

Ронка,ще се оправи Емата,важното е да говори Hug

На нас ни пристигнаха нещата от Ларедут и определено съм страшно доволна от качеството,колкото и да ме убеждаваха,че били гадни се оказа,че не е така.Якето за 6 евро е страхотно,тука такива са по 60-70лв.

Наде ти получи ли го тоя колет,вчера ходих да проверя дали са го пратили от наш'та тъпа поща,казаха да,щото аз като ида все няма ток или компа не работи и пари оставям ей така на око преценяваме кг-те.

Току що направих основно почистване на цялата кухня,Станислав като видя всичко от шкафовете на масата щеше да припадне,останаха ми стъклата,а боба вече ври,май ще сготвя почти всичко днес,утре само питката и да има време да се размотаме насам-натам.Тука вече има намаления,в Бенетон и Фокс .

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 14:22 от [x]Пиги®

# 64
Ивка права си!

Юлия има глисти  Shocked вчера гинеколожката каза да я изакам в гърне да го захлупя и след половин един час да го разровя,ако има едни малки бели като кончета шаващи-глисти,сега рових има бая,ужаааааас

чакам я да става и да я водя на педката!

Проверете и вие,тя е много неспокойна заспива ми трудно,постоянно зачервена и на анусчето,и все си дърпаше гащичките,а със заспиването и с нервите най вече зле,то заспива по 3 часа дупи се ето какво е имала....та така #Crazy #Crazy #Crazy и таквоз не съм чакала да ми се случи ooooh!

# 65
Еми така е с всичките тия бездомни кучета,много обичам животните,но от общината са длъжни поне да ги обезпаразитяват  редовно,ние си храним три броя,само едното е кастрирано,но им давам хапчета на всеки три месеца,на котката,която е на двора също.

# 66
И ние имаме куче,последно доктора, ветеринарния, каза че трябва на 45 дена да му давам-ново нареждане било,не нареждане ми незнам си там кво ново,на 45 дена,а аз все забравям малеее Rolling Eyes  Close

оф мъжа се притеснил и ние да сме пиели за глисти,ццц да не било от някво месо да сме яли..отивам да чета за глистите,от какво идват newsm78 ooooh!

# 67
Не е от месо PeaceТова не пречи да сте се заразили и вие,обща тоалетна,Юл пипа навсякъде...

# 68
  • Варна
Ей,милички wavey

Сигурно ни забравихте вече.....

Не мога да се добера до компа,мъжо като го окупира и не можеш да се вредиш.не искам да си тровя нервите и го оставям ooooh!

Прочетох набързо последните две странички

Първо,искам да честитя на Дю щастливата новина. Laughing Страшно много се радвам за теб мила.Една много спокойна и безпроблемна бременност ти желая и прекрасно бебе на финала stork-boy Grinning

Ели,много е неприятно че е с глисти Юл Rolling Eyes.Но бързо ще се оправи,не се притеснявай.Важното е че се откри най-накрая проблема Hug

Рени,ужас newsm09...направо не мога да си представя как си се чувствала.Не се обвинявай,на всеки може да се случи.важното е че Галко нищо не е разбрал Peace.Много те  Hug Hug Hug

Бетта,още дриска в гащите smile3516.не става с добро,не става с лошо,със заплахи,с говорене.....не е не.Някакъв страх има и това е Thinking надявам се през новата година,да не пера всеки ден насрани гащи....Амин!
Ивка Hug

Ами то време нямам да пиша повече,100 манджи съм сложила да правя.утре вечер ще идват кръсниците ни на гости и трябва да се представя на ниво  chef
Искам на всички ви да пожелая топли и светли празници,изпълнени с много любов и спокойствие!  cheers

# 69
  • somewhere over the rainbow
Питам я какво ги прави тия играчки, а тя "Лазглобявам ги". Викам "Е, защо бе, маме?", а тя "Защото съм лазглобятелка"  hahaha.

Ама разбира се, как иначе Sunglasses

Вчера с Даяна ядем течен шоколад. Но тя взе много често да идва да бърка с лъжицата, и то надълбоко ooooh! и аз й направих забележка, че не бива да яде толкова шоколад. А тя най-демонстративно ми го грабна от ръцете и вика: "Скливам го!", аз:"Защо ще го криеш?", а тя: "Щото плавиш бели! Crossing Arms" ... и ми се фръцна Crazy

Или пък..
Тръгваме на село. Тя естествено хиляда пъти пита къде отиваме. На 1001-ото "Къде тиваме?" аз викам: "Ти кажи къде отиваме",а тя: "Познай де!" Crazy

Снощи пя: "От днес имам вече нови панталонки, в джобчето ми дрънкат кофи и шишета" hahaha

Изобщо ... няма скука. Разказвайте и другите де, какво правят/говорят мъниците. На мен ми е много забавно Grinning

# 70
  • София
http://www.dotphoto.com/go.asp?l=kalintsv&P=&AID=5667614 … Y&ILD=4825004

Ето малко снимки от едното парти  Hug

# 71
  • somewhere over the rainbow
Пак аз...
Пигчо, не дойдоха и днес нещата Confused Кофти, че са за подаръци за утре. Но нищо, ще останат новогодишни Wink

...и забравих какво щях да пиша.

# 72
Жоржи това Амин накрая ме изкефи  Peace Пробвала ли си да го оставиш да седи наакан,да му лепне и да викаш ууу колко е лошо да е в гащите виж как мирише ...тнт Crazy

Дадохме вермокс за гадините до 1 седмица ще ги нямало,тя малко го изплю половината дано ги изтрепе това което успя да глътне след 21 дена пак ooooh!

СССССССССССССССССсссссссссссссссссссссссссвекито ме е ядосала днес здравата! Close Вече никъде няма покой ей,нервите ми отидоха с тез хора

Днес нали се опаричих с 50 лв от касата сутринта Mr. Green и взимам на връщане от университета зелка кисела моркови и гъби,за утре да правя сърми...прибирам се....амии аз съм искала две зелки от комшиики за сърми-викам ние нямаме аз купих що не каза по рано...ааа ми то на другия син вече има кой да му ги прави(чичото) аз вика сега ще правя,аз и казвам че утре аз ще правя-тя не то трябва по от рано,хубаво викам аз довечера ще ти направя плънката щото искам да е с моркови и гъби а ти ги свивайОК,одеве тръгваме за лекар,вика-аз ще правя сърмите сега,викам нали аз щях да правя плънката--аа така лиии,ами аз тогава ще направя тиквеник-викам си на акъла кой ли ще ти го яде,сега прави тиквеник със 2 пакета канела дето въобще я мразя в тиквеник,както и да е,ааа ми нямало олио...ее ми купи си де..нали си отворена
  Та сега трябва да правя плунката щото тя бърза да ги свива все едно няма да сме само тримата бърза все едно ще идва папата на гости,викам аз утре ще правя домашна питка тя ааа ми аз поръчах готова
Абе изобщо кво да ви кажа човек не си е сам в къщата никога като има свек на главата
   Ся само фасул ли щяло да има и сърми викам да няма кой да изяде повече неща,ще хапнеш 3-4 сърми 1 купа фасул,другото всяка година остава и го хвърлям кой яде постно...оф така ме е ядосала че ще иска мразвод довечера,аз ква съм тука по принцип тя нИИИщо не пипва нищо не готви нищичко днес ми се разшетала кат млада булка и само ме прескача и ми се разготвила като невидяла луда работа ви казвам

Ай стига ви толкоз,Та Жоржи блазе ти че си готвиш

аз утре няма да ям Crossing Arms

# 73
Ронка, не се притеснявай за Емето, щом има женалие да говори, значи всичко е Ок.
И Дани повтаряше всяка дума, но от известно време насам говори супер. Praynig Всяко нещо с времето му! Hug
Ето снимчици от срещичката: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50556&pid=9553062

Ели, ще се оправи Юл, важното е, че разбрахте какво й е.  Peace

Ох, изчезвам, че това малкото пак стана с гъза нагоре. Crazy

Ето ви една рецептичка за тиква, примерно вместо тиквеник с канела... Joy Ели: Hug

Пълнена тиква

Тиквата трябва да е кръгла ,а не т.нар. цигулки.
Отрязва се капачето ,но се запазва.
Почиства се от жилки и семки с една лъжица.Така изпразнената тиква се пълни с :
Стафиди / бели и черни / по 100гр
Сушени плодове - кайсии,смокини,сини сливи и т.н  на вкус.
Орехи /200гр/ ,но аз обичам много ,някой може да сложи и по-малко.
1 буркан сладко ,ягоди или малини е най-подходящо
Канела и ванилия на вкус.
Затваря се с капачето и се поставя в тавичка с малко вода отдолу.
Пече се около 3-4 часа / в зависимост от гоелмината на тиквата и от силата на фурната/

# 74
Не стига това  ми изхвърлила семките на тиквата аз ги събирам да ги печем,искам развоод Crossing Arms с нея,то май е по трудно развод от свекърва да получиш отколкото от който и да било друг #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт