Коледното пазаруване започна, февруарките броят килца и дни

• 16 683
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Rylie ако ти изтекат водите на публично място въобще не се притеснявай-все пак това е естествен процес,през който всяка жена минава и никой не може да планира кога и къде.Ние тръгнахме за болницата точно когато операта свърши-всички си тръгваха,но никой не ме гледаше странно,даже ни се усмихваха,пожелаваха ни какви ли не хубави неща,от което ми стана много приятно.

# 136
babyboy добре дошла    bouquet Пожелавам ти лека бременност и раждане - а догодина живо и здраво детенце на което да дадеш цялата си обич.

Ехееее - колко съм ранобудна - снощи затворих форума, днес го отварям - предполагам че кафенце и закуска мога да ви предложа:

Приятен неделен ден момичета и много усмивки  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 09:21 от hamelionche

# 137
Добро утро и от мен  и аз предлагам кафе!Как сте днес,мами?

# 138
Аз да попитам,че вече почвам да се шашкам като гледам,че има вече родили мами с термин януари.Беб е адски мвого активен през последната една седмица,толкова силно ме поритва,че изпищяавам от болка понякога и също така имам и тъпи болки в яйчниците!На някоя да и се е случвало нещо подобно?Благодаря ви!

# 139
  • София
Добро утро!

И АЗ СЪМ ВИНОВНА! (Като Албенка!) Вчера ядох торта (само половинка) и днес захарта ми е 5.5! ooooh! Ама то се очакваше... Тортата беше шоколадова, от сладкарница "Неделя". Има още половин торта в нас!!!!! Ужас! ooooh! Не, не, не, днес съм само на месо. Не искам торта, месото е вкусно, месото е вкусно.... Shocked

Да ви се оплача: вчера правихме купон и показвах на мои приятелки дрешките, които съм купила и те отделиха тези, които са за новородено: само 3 гащеризончета! Всичко друго било от 2 до 4 месеца! Аз накупих толкова много дрехи и някои са толкова големи, че сигурно няма да му стават на бебчо до следващата есен!!! Или пък въобще няма да ги облече! ooooh! Голям съм идиот. Явно ще се купуват още дрехи... ooooh!

кристал, тези тъпи болки май са от разтягането на матката по-скоро, важното е да не са на равни интервали и да не боли много.

# 140
Възможно ли е да са контракции?

# 141
Привет момичета,

Добре дошли на новите мами!
Първо да ви се похваля, потвърдиха ни  - 100% момиченце, сутринта бяхме на лекар и видяхме чочката Laughing. Тежи около 1600 гр. отговаря си на седмиците, всичко е в норма. Плацентата е добре и води има достатъчно. Вече съм спокойна. Последните 2 дни нещо се е кротнало детенце, не рита много и се бях притеснила. Доктора каза, че няма повод, и пулса е добре и всичко е нормално. Утре си чакам резултатите от изследванията, надявам се хемоглобина да е добре, че това желязо все забравям да го пия...

Друго не се сещам, покупките ще ги правим по празниците, тук всичко ще работи, нали не празнуват Коледа, та ще изтощя татито до краен предел.

autumnsphere -  и аз снощи хапнах торта, бяхме на гости и забравих, че съм на изследвания днес сутринта, сега се чудя какво ли ще покажат....Но аз така или иначе похапвам сладко, все пак резултатите трябва да са реални. За последния месец съм качила 500 гр и доктора каза, да продължавам да правя, това което правя отразява ми се добре. Кръвното ми е в норма, по скоро ниско -  115/75. Така че, малко шоколадче от време на време ( Embarassed почти всеки ден) ми е позволен.

Това от мен, пожелавам ви весел ден и отивам да чета!

# 142
  • София
Възможно ли е да са контракции?

Свива ли ти е коремът на равни интервали? И боли ли като се свива?

Аз как обяснявам, ни една контракция не съм усетила до сега, я да обяснят другите мами...

# 143
Добро утро и от мен коремки !
Добре дошли на новите мами !
dessi06  аз сам от четящите мами
Айде и аз да се похваля с първата придобивка за бебчо
http://www.dizainbaby.com/bg/adelina.php

# 144
  • София
Лелеее, колко е хубаво! Колко струваше?

# 145
autumnsphere ми от борсата Вис Виталис в Пловдив 390 лв.
към него има нещто  като дюшече  та се чудя дали да купуваме матраче

# 146
  • София
Купете, купете... Аз също се чудех за нашата люлка, но реших, че матракът е много важно нещо и трябва да е хубав. Антиалергичен, антиакарен, твърд, ортопедичен и т.н...

# 147
И аз така си мислих че трябва след празниците ще се почва с пазаруването  Simple Smile
Може ли някои да ми прати паролата да разгледам снимчиците .

# 148
  • София
Готово. Wink

# 149
Добро утро на всички! Привет на новите мами!За контракциите мога да кажа,че по всяка вероятност това са подготвителни контракции - такива имам още от 3 месец.Понякога са леки,понякога доста болезнени, изразяващи се предимно в силно стягане на корема,става адски твърд,понякога имам само болки като преди цикъл. Пих три вида хапчета с магнезий,по различни схеми,но ефект=0! Спрях да ги пия,продължавам да имам контракции, но поне не пия хапчета! Надявам се малкия звяр да потрае до края на годината,пък тогава каквото сабия покаже! Важното е да не го мислите много, защото като се вманиачиш е по лошо!
Оште малко остана и трябва да сме оптимисти и спокойни,позитивно настроени,за дз мине всичко ОК!
Някой има ли новини от Мартеничка,доста дълго я няма?

Общи условия

Активация на акаунт