Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
Какви са мненията за избора на име за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
В дискусията във форума има различни гледни точки относно кръщаването на бебе с името на баща му. Някои майки са обмислили да използват името на съпруга си, докато други са избрали да не го правят. Има и случаи, в които майката е била кръстена на баща си, което е довело до забавни и интересни ситуации.
-
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
-
Какви са мненията за избора на име за бебето?
Форумът съдържа различни мнения относно избора на име за бебето. Някои майки споделят своите предпочитания и дилеми, обсъждайки варианти както за имена, така и за обръщения към двамата родители, които да избегнат объркване. Освен това има и майки, които споделят забавни анекдоти, свързани с избора на име за бебето.
-
Какво е мнението на форума за срещата?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бебето?
Поднасям извинения на всички слушащи поп - фолк - по никакъв начин не искам да ви обидя,но тази музика е много далеч от мен и таткото.
Айде,че малко остана!

, след което ми направи ВТОРИ ред драсканици до раните
, защото не трябвало да се смесва упойката с кръв и така подредена стоях близо час с обърнати нагоре длани и подпряна на една маса в най-неудобната поза на света. Най-тъпото е, че сега на мястото на раните ще имам белези поне 6 месеца, просто моята кожа си е такава, ама се чудя как тя не видя, че съм направо прозрачна и защо толкова натискаше 
Накрая бях толкова уморена, че ми се ревеше... Днес съм решила да му дам почивка, само ще скочим с милото до мола да довършим покупките за коледа, ама той поне ни е под носа, та по-далеч няма да ходя, ще почивам.
Утре сме на преглед да видим какво си прави бебка и дали всичко е наред. Контракции имам от време на време, ама това е като се преуморя. Общо взето при мен за да няма контракции трябва да лежа, пък то не ме свърта на едно място. Тя даже лекарката ми не знае, че още ходя на работа. След като лежах в болницата в 6 месец, каза само лежане вкъщи вече! Едва я склоних да не ми удължава болничния, че ще ми намали базата за майчинството. Казах й, че излизам отпуска и няма да ходя на работа 
Аз не искам да раждам още
И още нещо се появи ,много зосилено бяло течение от преди малко.