Коледното пазаруване започна, февруарките броят килца и дни

• 16 491
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Утре ще се срещна с доктора,дано да не е нищо тревожно.Благодаря ви,че ме подкрепяте,момичета! smile3525

# 166
Здравейте и от мен, мами!
Аз влизам за малко, че трябва днес най-после да украсим елхата, а и ще имаме гости довечера и трябва да спретна нещо за папане....
Благодаря за инфото за Пловдив, лошото е, че чак днес прочетох обяснението за борсата на Брезовско шосе, защото онзи ден вече съм била излязла...., но и във Вис Виталис свърших хубава работа - напълних една торба с дрешки за 57 лв., доста е добре да можеш да напазаруваш всичко от там. За съжаление не съм чувала или чела къде в София продават техни неща, ама то и кой знае с какви надценки ще са  #2gunfire Установих, че те са и вносители на една английска фирма Zip Zap - техните неща са по-скъпи, естествено (мисля, че в София ги видях в Пигис хаус), но са много хубави.
Очарована съм от пловдивчани - много любезни, спокойни и усмихнати хора  Hug Аз съм свикнала със софийската смръщеност, нервност и злоба и в Пловдив се чувствах прекрасно, поне за малко.... Не че и аз не съм софиянка, ама тук наистина е различно.

Милото вече е в отпуска чак до 05.01.2009 и ще си обръщаме внимание, не знам кога ще имам време да чета, но ви пожелавам всичко да е наред, само хубави емоции и хубави подаръци от дядо Коледа  Hug

Дано Криско е добре Praynig

# 167
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз съм станала толкова несериозна и мързелива, че чак ме е срам от мен.  Embarassed
Чета ви горе-долу редовно, но все отлагам писането...

Искрено се радвам, че тонът на последните теми е спокоен и не сме луднали още по раждането Simple Smile
Което ме подсеща за нашия малък Криси  Hug Мама Тони няма ли да ни разкаже как расте най-хубавото отчетно бебче?

Чета ви аз и всички ходите на разни прегледи, а аз явно съм най-безотговорна - въобще не съм се засилила... и само си мисля как ще вземе да се разбърза бебо и съвсем да ме свари неподготвена /въпреки, че де факто всичко материално, включително моя багаж за болницата/ е подготвено...
Еми много точно е определила как се чувствам аз, макар коментара да е не е към мен... Абе да ви кажа.. ей затова не съм писала скоро - само глупости са ми в главата..  Crazy

Но днес бях на козметик за интимната област  Shocked и хич не ме боля толкова колкото миналия път... Въпреки това 10ина минути по-късно /и прочитайки за оплакванията на кристал/ взех да се спичам, че може да съм си предизвикала конракции... Ама пък от друга страна вече си мисля че ми е време поне подготвителни да имам... аз до сега максимум 5 да съм усетила... Ама да не бърза бейби Simple Smile Да има време мама да се накуми да приеме мисълта Simple Smile

Днес ми разказаха за една позната, която родила вчера в М.Д. 4.600кг бебче.. Преносила с няколко дни, но никой не й обърнал внимание докато не платила за лекар.. Чудя се доколко е вярна историята.. но 100% има някаква истина...

При мен Т.К. си остава варианта, но вече съвсем размислих за плащането - не си струва като че ли да се плаща, пък и ми казаха че мога да го реша по време на престоя в болницата - ако ми хареса лекаря който е на смяна - избирам го него, ако не - не... Но имам време да премисля отново де, че и майка ми и милото напират за избор Simple Smile
Ама как да избера като не ги познавам тия доктори и като в крайна сметка те работят с екипа на смяна.. само баща ми е на моето мнение
Иначе много искам милото да е с мен и да съм после сама с бебето /т.е. единичен ВИП/ ама явно няма да стане Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ако успея да се наканя да си запиша час още утре или вдруги ден ще мина и аз да ми запишат бебешките тонове и да ме тестват за упойки... предполагам това става и без направление  newsm78

Както и да е мили мами Simple Smile Шампион съм в това да не кажа нищо, но пък с 1000 думи Simple Smile

Много ви  Hug и ви   bouquet и  Heart Eyes - ако се разберете за среща, бройте ме и мен!!!

# 168
Здравейте,

минавам за бързичко да ви видя и отивам да полегна, че днес много се изморихме.
Ходихме да купуваме подарък на малката ми племеничка и естествено покраи това намаза и нашия бебо.

Мече в магазина на Чиполино има дрешки на Вис Виталис и са на супер цени.
Там има и много дрешки и хавлийки на Bebetto като ми се стори, че са по-евтини от същите, които продават в Piggys house.

cutestsmallcat дано не ти останат белези от този тест, но е хубаво да ти го направят , за да няма неприятни изненади.

Добре дошли на всички нови мами. Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност  Hug

Утре пак на работа, но това са ми последните работни дни  newsm68 и после почивка с бебо.

# 169
  • София
Днес ми разказаха за една позната, която родила вчера в М.Д. 4.600кг бебче.. Преносила с няколко дни, но никой не й обърнал внимание докато не платила за лекар.. Чудя се доколко е вярна историята.. но 100% има някаква истина...

Ооо, съвсем реално ми се струва. Не разбрахте ли, че Тони цяла нощ никой не й обърнал внимание, докато на сутринта не се оказало, че крачето на Криско се е подало вече... #Cussing out #2gunfire #Crazy ooooh!

# 170
Най-лошото е,че при мен има болка в яйчниците за около 2-3 мин и утихне.След 10-15 се появи пак.Днес е доста на честичко.
Ами те яйчниците са горе над матката,а тя сега е доста над пъпа!И аз си мислих,че ме болят долу яйчници,но доки ми се изсмя JoyКаза,че това е от разтягането на матката и връзките й.

# 171
В такава еуфория съм покрай Коледа. Изведнъж ме обзе едно коледно настроение....Правих меденки и ги рисувахме, после започнах с подаръците, остават ми още 2, но утре и вдругиден ще обикаляме магазините със сестра ми, която си идва в Б-я за празниците и за сватба, която аз ще изтърва  Cry . Но с този корем не смея да излизам от Сф.
От 2 седмици не мога да спя. Не мога да заспя до 2,3 ч през нощта, само се въртя, понатежава доста. Сутрин Ники става в 7, но пак не ми се спи.

# 172
  • Sofia
Здравейте пак Simple Smile

Аз се завърнах от Мола и направо е лудница там  #Crazy На мен ми харесва, ама разни деца летят насам-натам и на няколко пъти бях на косъм от сръгване в корема, та това малко помрачава пребиваването... Иначе тотално грогясах и сега съм се излегнала и съм обещала на бебо най-официално 2-3 часа почивка! Rolling Eyes

Наде, то това с упойките не е с направление (и понеже не е с направление и нямало вече плащане на ръка, анестезиолога си ми поиска 30 кинта и си ги прибра в джЕба без притеснение #2gunfire) и си е направо задължително! Naughty На мен от общо 18 препарата, 3 ми дадоха алергична реакция и затова преди раждането ще пия 5 дни за подготовка някакво хапче...

Гери, я остави свекито да чисти, а ти си почивай да не направиш някоя беля! Stop Сега ако пък не е толкова чисто, никой няма да загине, ааамаха! Grinning

Аз също съм ЗА за срещата. И 30.12. ме устройва, а Тоскана е много хубаво заведение! Браво, Силве, че го измисли! Simple Smile

konikonkoni, я, каква интересна информация за яйчниците... Hug Ама то като се замисли човек е логично, а пък и аз си мислех, че ме болят яйчниците  Joy

Добре дошли на новите мамчета!

Отивам да се опъна малко...  bouquet

# 173
Явно този следобяд всички сме били в МОЛ-а... Laughing И аз се прибрах преди половин час,а там срещнах Dorabella.Голяма лудница,но поне Боянчо намаза едни дънки,а аз реших,че е време да си купувам гримове... newsm78 Незнам как не купих нищо бебешко!

Cutesmallcat,направо не мога да повярвам,че са ти разкървавили ръката!И то акушерка с опит..Мен май ще ме тестуват като постъпя за раждането.

# 174
Здравейте Simple Smile
Току що се регистрирах, бих искала да се присъединя към вас. Моят термин е на 4.02

# 175
  • Sofia
Мдааа, Силве, имам точно 16 рани на ръцете  smile3515 Като някое психо съм, дето се самонаранява... Децата ме гледаха странно и не смееха да ме попитат какво е това, питали баща си  newsm62 Явно от филмите са се информирали какво може да е и на тях толкова им трябва да си направят веднага изводите... smile3532
Жалко, че не сме се засякли повечко мами в мола, а аз уж се оглеждах Wink

Добре дошла, Joana! welcome

# 176
Гери,стресна ме с това:че от едната страна пръстта му влизал" Shocked
Аз като ме приеха в болницата дори с малко болки и по-чести контракции хич не са ме гледали отдолу...само на видеозон.Незнам защо newsm78Така че и досега незнам за такова разкритие дали съм имала или нямала...Гинипрал или гиниприл забравих вече и аз съм пила и наистина ти се разтупква сърцето,не е много приятно.И сега съм на магнерич 3 по 3 и но-шпа и съм ок горе долу,но пак си ги има контракциите,но вече ги имам за нормални
И колкото повече време минава,толкова по-малко ме е страх,че нещо може да се случи незнам защо.И като че ли от раждането не ме е толкова страх,колкото преди..
Ама като дойде момента ще видим дали няма да се стресна Shocked Laughing
Голямо затишие настана!Всички пазаруват!

# 177
их, чак днес успявам да се включа, но пък имам да се хваля.
е, първо да отговоря на Толо, макар и с малко закъснение - миличка, майка ми е педиатър, ама в Кюстендил...а търся педиатър тук, за да има кой да ми мери, тегли и ваксинира бебочето. пък ако се налага да търся специалист - естествено към мама ще се обръщам. тя даже ми е обещала, че ще дойде поне първите две седмици да ми помогне след раждането. горкичката - има много работа, дежурства и няма да можем да се видим за празниците, макар Кюстендил да е близко. ето, днес свекърите дойдоха от Бургас, ама тяхната работа частна - когато си поискат могат да тръгнат насам. ех...
та така...
а иначе тия дни и ние се раздвижихме, че милото май се стресна от приказките, че ще раждам по-рано. имам е си количка - Маг Ингланд Принцес, най-простичката, обаче колкото повече я оглеждам, толкова повече ми харесва. взехме и ваничка - аз гледах да не е анатомична, защото ще се ползва повече време, а и имаме хавлиена подложка. имаме си шкафче - не е специално за бебчето взимано , но го почистихме и го наблъскахме с каквото разполагахме. купих едно малко шишенце на Нук с биби за мляко и вода - да го занеса в болницата, ако се наложи да ползват; взех още подплънки за гърди - Лансинох, залъгалки - Бебе конфор, контейнерчета за кърма със запушалки и адапторче за биба на Авент; пакет памперси на Хъджис и мокри кърпички Памперс сенситив за болницата и още няколко дреболии, които си мисля, че ще трябват в болницата. та така мисля скоро да си приготвя багажа - нека си ми стои, пък ако ще и да пренося. търсех и кърпички за гърди за кърмачки, но на няколко места ми казваха, че нямат и скоро не са получавали. вие намирали ли сте? къде?
взех и течен препарат за пране на бебешките нещица - немски, Domal Baby, но се чудя кога да започна да изпирам разните дрешуляци и завивки? Thinkingвие какво мислите?

# 178
  • София
бульовче, ето тук има кърпички: http://family-bg.com/prX_973.htm
Имаше и в Джъмбо, виждала съм и по аптеките.

А имаме ли право да кажем на акушерките в болницата да използват нашите шишета и биберони?... Също дали биха се съгласили да дават кърма на бебетата? Знам, че и ти ще раждаш в Окръжна...

# 179
Явно срещата за 30-ти се е преместила днес в Мол-а.  Laughing
И аз бях, но пак не пазарувах.  Embarassed Водих дъщеря ми на "Мадагаскар", а бебока ме риташе много през цялото време - или му беше силен звука, или се вживяваше във филма...  Blush

joana79, добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт