Коледното пазаруване започна, февруарките броят килца и дни

• 16 488
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте бремелинки Hugи ние днес пазарувахме,и сега отиваме на обяд.Купихме още коледни неща за къщата,където сме на гости,че според нашите домакини все не бил коледен духа в къщата.Е,сега няма къде да минеш от Дядо Коледовци,ангелчета,еленчета,свещи и какво ли още не.Бях на шопинг с Аманда(една от сестрите на мъжа ми) която е също е бременна и термина и е на 26.12,но е по-активна от мен,тя все бяга насам натам,влиза във всички магазини,купува като луда,а аз дори не мога да я стигна с темпото и.Иначе съм много развълнувана,ще ставам леля за първи път Mr. GreenЕ,доста хубавки неща купихме и за бебчетата и за нас,но утре ще ги кача в албумчето.А иначе пак за малко да изгубим Тифани в един магазин,тръгнала да търси дядо коледа Mr. GreenТя е от онези малки и опасни деца,които преди 10 сек са тук,а вече ги няма,дано и второто да не е толкова бързо,че ще ми разкажат играта.
бульовче аз не знам,никого не съм питала и сега и първия път,но испрах нещата 1 път някъде 1 месец преди да родя,но после толкова неща ми подариха,и аз не ги изпрах.Е,нищо не стана,но ако искаш,едва ли има проблем да ги изпереш когато и да е

# 181
# 182
Добре дошли на всички нови мами.
Честито на всички сдобили се с нови покупки.
Тези дни всички се позагубихме, но така ще е покрай празниците, татковците като са си в къщи.
Ето че днес и ние започнахме с покупките по-сериозно, вече си имаме три бодита и три ританки и бебешки прах за пране, и сега чакам колет от сестра ми да видя какво е изпратила тя и да реша какви дрешки да купя за първо време, но всеки път като излезнем все се заглеждаме по една количка на Чико и всеки път все повече ми харесва и накрая сигурно нея ще вземем.
Да ви се оплача умирам от жега, цяла нощ спя отвита, а сега съм по къс ръкав и боса.
Сега ви пожелавам лека нощ и сладки сънища.  Hug

# 183
Здравейте и от мен.Не ми оставаше много време да пиша,но вече съм в болнични и ще се разписвам по-често.Какво ми става днес,сън не ме лови,дали защото на обяд изпих едно кафенце с мляко,незнам,но тази нощ май ще обикалям като сомнамбул.Бебо и той не спира да се върти.И аз като zitka умирам от жега и много се потя,сигурно е от хормоните.И на всичкото отгоре съм хремава,едва дишам.Бебчо още не се е обърнал,стои си седалищно и това е,което малко ме плаши,тъй като хич не ми се иска секцио,но каквото такова.Важно е да сме живи и здрави.Вашите бебоци обърнаха ли се вече?
Добре дошли на новите мами

# 184
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН КОРЕМЧЕТА В ТАЗ РАННА ЗИМНА СУТРИН!!

Хайде работещите мами, малко ни остана - събуждайте се!
Аз си пия сутрешното кафенце и се стягам за работа - остават само 2дни - днес  и утре!

Сега по ред:
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ НИ СЕКТАНТКИ - Тук ще ВИ хареса!
Някои мами от форума ми се позагубиха, дано всичко да е наред с тях.  Hug - Mothe of pearls? - къде изчезна не знам.

Малко да Ви позанивам  с моите неща. Предната тема я пропуснах, защото малко по случай идването на бебо спретнахме едно бързо ремонтче в къщи. Бързо сменихме интериорните врати, бързо шпакловахме и боядисахме цялата ни къща  #Crazy. Най- важното е че СПРЯХМЕ МУХЪЛА  И ВЛАГАГА. Вече имам ефикасен метод, ако някой го интерисува. Сега, както се изразява мъжа ми съм превърнала къщата в рентгенов кабинет - Хола и Коридора са ярко червени и черно. Много яко, между другото до сега бяхме в бледи тонове - жълто и резида, но новите цветове са доста по - хубави. Та остават ни: новите маса и столове за хранене, нова холова гарнитура. И тогана - КРАЙ, но това ще е след новата година живот и здраве.

Всичко много хубаво, ама в петък като бях на док и ми спря ентусиазма, както се вика - НЪЦКИ!
ДАВАМ ОТЧЕТ:
Бебо е добре, е големички сме - 2 087 грама, активен, 39 см дълъг. Ташаците му са на пъпчето ми. ОБАЧЕ, леко е пропаднал надолу и малко е тръгнал да излиза. Доки каза че се крепи в момента само на края на шийката на матката - там където  е тапата и съответно ми забрани всякакви стълби, навеждания, работа и прочие. САМО МЪРЗЕЛ И ЛЕЖАНЕ. ИЗписами една шепа хапчета да пия и каза да си стискам краката. А И  ЗА КЕКСА БЕШЕ МНОГО ЗНАЧЕН - АБЕ МОЖЕЛО, ама мнооого баааавно  и лееекооо- ЕГАТИ КЕКСА!!! #2gunfire #2gunfire Та сега за сметка на новата ни червена къща, само ще си почивам, ама след като си отработя де. А и най- важното имам съвсем малко разкритие. Обаче доки беше категоричен, че живот и  здраве ако устискам - секциото ще бъде между 3 и 6 февруари - 10 дни преди термина, но това при условие че устискам.

РЕЗУЛТАТ:
МАМА ми и БАБА ми така се стреснали жениците че мечтаното внуче ще дойде по - рано, та отишли и леко "поомели" ВИс Виталис откъм дрешки. Взеха ги у майка ми да ги перат и складират. Та бебко се сдоби със страхотни блузки тип "прегърни ме", бодита, бермудки, чорапки, ръкавици, шапки, ританнки и прочие - Всичките обаче белички с леки нюанси в синьо , жълто и червено, че не се знаело до последно - ама не споря вече, отказах се. ИНаче красиви са много нещата . Таткото ги гледа и се ЦЪКЛИ:   newsm78 - и вика ами това /за бермудките/ как ще му го слагаме - то колкото моята длан са тия гащи и слушайте реплика: Абе тия що не са оставили дупки за ташачетата, та да му дишат спокойно ,като на мъжките боксери. Ей не се научиха, как се гледат  деца, бе - на тях трябва да им е спокойно""

Стана доста дълго, имам още много да пиша, но правя следния извод: МАМИНКИ ПАЗЕТЕ СЕ ВЕЧЕ МНОГО. ИЗМИНАХМЕ МНОГО ДЪЛЪГ ПЪТ, НЕКА ВСИЧКО ДА СВЪРШИ КАКТО ГОСПОД Е ОТРЕДИЛ И КАКТО СМЕ СИ МЕЧТАЛИ И ДА СИ ГУШКАМЕ БЕБОЦИТЕ. ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!!!

# 185
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Хайде веднъж и аз да поднеса закуска Simple Smile

И аз сомнамбулствах почти цяла нощ... Не можем да се разберем с моето детенце кога се спи и кога се будува... аз имам чувството че непрекъснато е будно... Иначе не ми пречи да спя, но на мен ми е интересно да му напипвам разните израстъци, та затова като мърда и на мен не ми се спи...

Друго интересно няма при мен... всичко си е нормално, мисля днес и утре да с епоразходя из магазините, но ще видим

Чудя се как може толкова нови мами да чакат до последно  newsm78 Как са се справяли с чуденките и неизвестните до сега...
Но както винаги много се радвам, че ставаме повече  Peace

Хубав ден от мен и много  Hug на всички Simple Smile

# 186
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН !
НА ЛИНИЯ СЪМ САМО ДВА ДНИ И ОТПРАШВАМ НА КОЛЕДНО ПЪТИШЕСТВИЕ ПРИ МОИТЕ РОДИТЕЛИ! ТА ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО МЕ НЯМА!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ ДО КРАЯ! Hug
И ПРИ МЕН КОГАТО СЕ НАТОВАРЯ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАТ ЕДНИ ДОСТА НЕПРИЯТНИ СТЯГАНИЯ НО МОЯ ДОКИ КАЗА ЧЕ БИЛО НОРМАЛНО И ДА СИ ПОЧИВАМ ПОВЕЧЕ!
ЛЕК И ПРИЯТЕН ДЕН ИЗПЪЛНЕН С КОЛЕДНИ ВЪЛНЕНИЕ! santa2  madnoel

# 187
Добро утро....

Еххх колко било хубаво да не си на работа, ама защо ли пък нещо все съм в лошо настроение.Затова тези дни не съм писала.
Иначе ...бях на лекар, който пак потвърди , че ще имам момиченце, за огромна радост на дъщеря ми.Ще бъде женско царство вкъщи.... hahaha

Някоя мама , ако може да ми сложи розовото вързопче вече...за улеснение термин 21.02.Вървим лееко по - големи с размерите според седмицата , която съм.Това леко ме стресна, тъй като пак искам да  е нормално раждането...но ще видим.
Аз още нищичко не съм купувала за бебето, оставила съм го едва ли не за в последния момент.Но януари ще трябва да се стегна и да пообиколя магазините.

А, добре дошли и на новите мамчета  Hug

Това е от мене засега...

# 188
Добро утро и от мен baby_neutral
Аз тази нощ успях да се понаспя, което не ми се случва често. И аз съм понакупила някои неща, не мога да се здържа, а и искам аз да си избирам нещата.
За сега сме взели малко дрешки и комплект за изписване. Може ли някой да ме добави към началната страничка– термина ми е на 4февруари и очаквам момченце.
приятен ден на всички Joy

# 189
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Аз малко се позагубих,но коледно пазаруване,после малко болки в гърлото и малко температура ме караха да предпочитам да си лежа пред стоенето пред компютъра.Но сега съм доста по-добре и имам свободно време тези два дни,а и милото си е на работа  Sad
Сега ще ви изчета,но от това,което прочетох като за начало май всички сме добре Simple SmileИ дано е все така.
Да се похваля,че вкъщи си имаме страхотна елха!!!Аз вчера бях на банкет и изиграх бяла роза,не ме свърташе на едно място като слушах музиката,но няма как,дори едното хора така ме измори,че се уплаших да не направя нещо на бебо.
Добре дошли на всички нови бъдещи мами.
Сега ще ви чета и може пак да пиша. Всички ви  Hug Hug Hug

# 190
Маминки,пуснете си Канал 1,ще има раждане на живо по "ТВ бебе". #Crazy

# 191
  • София
Аз го гледах беше ужасно  Sad
Добре че засега май ще съм нормално раждане.Убедена съм,че също е толкова ужасно,но поне не съм го виждала как точно става,а това секцио сега направо ме потресе...

# 192
и аз не можах да изгледам филма със секциото в училището за бременни в Тина Киркова. Даже говорителката каза тези мами, които са със слаби нерви да излязат.

# 193
Аз също го гледах и определено съм за естественото раждане, макар че и там не е лесно. Thinking

# 194
здравейте на всички мамита можели и мен да ме вкарате в списака термина ми е 5февуари Simple Smile Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт