Коледното пазаруване започна, февруарките броят килца и дни

• 16 494
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Добро утро и от мен!!!!!Благодарско за прекрасната закусчица!Имах нужда особено от кафенцето.Снощи бях на банкет и го откарах до 1,30 ч.,а днес цъфнах будна в 8 ч.Музиката беше ужаснооооо силнаааааа и като отбележим,че на 90 % беше чалга,направо незнам как издържах.През цялото време се чудех къде може да са ушенцата на куклата,там да натискам с ръце,да не вземе да стане някоя чалгаджийка  Wink Поднасям извинения на всички слушащи поп - фолк - по никакъв начин не искам да ви обидя,но тази музика е много далеч от мен и таткото.
Иначе събрах комплименти за това,че не съм напълняла особено.До мен седеше колежка бременна в петия месец и бяхме с еднакви коремчета!!!!! Wink Но все пак най-важното е бебешоците ни да са живи и здрави,ние ще свалим после от трътките  Laughing
Добре дошли на новите попълнения!!!!  bouquet Айде,че малко остана!
mjeec,честита ви кошарка!!!!!
autumnsphere,контракциите които аз съм усетила - втвърдява ми се изведнъж корема,става като на топка,няма болка,но лично на мен ми е неприятно усещането.При мен не е на равни интервали.Има дни в които няма нищо,има дни в които ги усещам по 1-2 пъти на ден.  
PIS74f,стискам палци за добри резултати на урината!!!!И миличка,пий желязо,че освен че за теб е опасен ниския хемоглобин,особено когато ти предстои раждане,четох че и на бебо не му се отразява съвсем добре.Така,че смело с дъфкането на винкела  Laughing И аз съм така,ама имам и ниски тромбоцити.Предписаха ми Герисан ама незнам дали да го пия.
Гея ,какво стана с твоите изследвания?Имаш ли вече резултати?
Фокси,как е в новия дом?

# 152
  • София
Привет и от мене! Страхотна закуска   bouquet

Тези дни нещо няма никаква активност. Дано повечето да са се заели с подаръци и подготовка на празниците.
 Hug
При мене контракциите се появяват като стоя малкоо по-дълго права и като се поизморя малко - започва да ми се стяга корема. Вярно - не са болезнени, но ми е доста неприятно усещането. Затова гледам да карам повече в легнало положение.

Лек ден от мене и  Hug

# 153
Най-лошото е,че при мен има болка в яйчниците за около 2-3 мин и утихне.След 10-15 се появи пак.Днес е доста на честичко.

# 154
Здравейте пухкавелки...  Hug
Мс за закусчицата и кафенцето, аз тъкмо си спретнах и моите и седнах да ви разгледам   bouquet

Много благодаря за информацията за документите, просто не бях сигурна дали съм разбрала правилно кое от къде  Rolling Eyes

naiema ти си герой, а бебока как реагира на музиката... Като казах музика, та се сетих... две мои приятелки решиха да попеят на бебка коледни песни .... тя взе, че се развълнува и размята   Laughing Щом спряха и тя спря... като подкараха пак и тя с тях ... чудясе дали го правеше от удоволстве или се мъчеше да си запуши ушите  hahaha

За контракциите... и аз усещам подобно стягане, което  не е болезнено и се случва когато ходя много бързо ...

Кристал няма ли как да се обадиш на доки да го ппиташ... нищо че е неделя, все пак трябва да си спокойна.

Момичета от 2 дена съм болничен и се чудя какво да правя (не че нямам да чета за изпити де ), изболчила съм и само чистя и се чудя какво да спретна в кухнята .... мъжлето ми е много доволно че съм си в къщи ...само глади корема ( прави ми конкуренция)  hahaha

# 155
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Днес се включвам да напиша нещо, че вчера едва смогнах да почета малко. Много натоварен ден беше. Първо ходих сутринта в ТК за запис на  тонове и тестуване на упойки. Нямате представа на какво ми приличат и двете ръце! Акушерката, която трябваше да ме драсне с иглата направо ми направи кървящи рани  smile3515, след което ми направи ВТОРИ ред драсканици до раните  smile3511, защото не трябвало да се смесва упойката с кръв и така подредена стоях близо час с обърнати нагоре длани и подпряна на една маса в най-неудобната поза на света. Най-тъпото е, че сега на мястото на раните ще имам белези поне 6 месеца, просто моята кожа си е такава, ама се чудя как тя не видя, че съм направо прозрачна и защо толкова натискаше  smile3515. Сега ще ме е срам да си вдигна ръкавите кой знае колко дълго време! Ох, оплаках ви се и ми олекна малко! Simple Smile Иначе тоновете са ОК, мери ми ги д-р Царичкова, видя ми се много готина.
А, да ви кажа - моят доктор взел, че записал секциото за 19.01.  Shocked и сега в понеделник ще го мести малко по-късно, че все пак доста рано се получава така. Стискайте палци да намери някоя нечетна дата, че много ми се иска да е на такава, ама каквото - такова, важното е дечко да е добре!  Praynig
А на бебчо му разказах играта вчера - първо тия изпълнения в болницата, после бях на коледен обяд на нашата фирма, а вечерта на сватба!  smile3521 Накрая бях толкова уморена, че ми се ревеше... Днес съм решила да му дам почивка, само ще скочим с милото до мола да довършим покупките за коледа, ама той поне ни е под носа, та по-далеч няма да ходя, ще почивам.

Понеже много изчетох, забравих на кого какво исках да кажа... Embarassed
Само за Кристал си спомням - миличка, обади се на доки, нещо тия ритмични болки не ми звучат добре... Нека да си спокойна, той да каже какво да правиш.  Hug

Hug на всички и до после!

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 12:03 от cutesmallcat

# 156
Благодаря на всички отзовали се  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Хм момичета имам един параноичн въпрос .... преди малкоми се обади кумата, тази вечер ще ни дойдели на гости ама малкото им дете било контакто с варицела ( т.е в детската му градина имало болни деца ) и нямало да идват с него .... аз доста се притесних въпреки това, а и съм я карала като дете ама все пак .... има ли опасност според вас  newsm78

# 158
Привет на всички!
Не мога да ви изчета, вчера ви изпуснах и вие като сте се разписали, нямате спирка Laughing
Добре дошли на новите мами  bouquet
кристал, пий но шпа и се обади не доктора ти, аз съм с такива болки от една седмица отново след като бяха отшумяли, може и да са контракции, но може и бебо нещо да те притиска, както е при мен. Все пак за свое успокоение са обади на лекаря си.Дано всичко е наред с теб  bouquet
атмосферче, недей да се срамуваш, нормално е да те е страх, да се чувстваш неподготвена, да мислиш, че няма да се справиш, дори на моменти да не го искаш бебето. Все пак ти е за първи път, ще започнеш да изпитваш абсолютно нови чувства, с които тепърва ще свикваш. Раждането и отглеждането на дете е едно невероятно приключение, през което си заслужава да преминеш, независимо от болката, умората и разочарованията, които ще претърпиш. Те ще бледнеят пред всички прекрасни могиве, които ще имаш. Нормално ще бъде да грешиш и да се учиш от грешките си, то бебо по-скоро ще ти показва кое е правилно и добре за него, знам, че сега сигурно ти звуча невероятно, но след време ще се убедиш, че съм била права Wink А за дрешките не се притеснявай, може бебо да е по-едър, както Райли ти е писала, а пък и размерите невинаги си отговарят.
Йоли, честита ти 100%-ва мома  bouquet
Коте, аз си нося такива белези на едната ръка още от ученическите години от една операция от апандисит. Не можаха да изчезнат и това си е. Малко на самоубийца мязам, ама не ми пука особено вече Mr. Green Между другото аз съм на такъв тест след празниците, дано не ме заколят пак Praynig
Албенче, абе ти нямаш сърце, бе жена, какви са тия басейни, какво е това чудо Shocked Ние тука сме се свили като мишоци от студ, а ти - басейн Laughing За ръкавичките вземи си 2 чифта, защото бебовците много си дерат лицата. А за пъпчето се ползваше спирт 90%, поне доколкото си спомням и Топоцин newsm78
Деска, към списъка ти ще добавя зимна шапка+космонавтче+ръкавички. Бодите с къс ръкав не виждам за какво са ни. Аз бях взела за Рая 3-4 и си останаха така и необлечени, по-късно ги подарих.
хамелионче, и мен ме е много страх от секциото, а уж съм вряла  икипяла- първото ми раждане е нормално, без упойки, а имам и операция от апандисит и съм наясно колко боли корем като се възстановява, но пак си ме е страх. Дано всичко мине добре и за нас и за бебоците, а пък ние ще се оправим, няма къде да ходим Wink
Хубав ден на всички, ние отиваме на гости след малко  bouquet

# 159
  • Велико Търново
Здравейте бремелинки   bouquet
Мнооого съм нередовна в писането напоследък  Embarassed, направо сигурно ще ме забравите вече. Като спра работа сигурно ще имам повече време. Сега ходя само до обяд, ама така се изморявам, че гледам да полегна след това и ме домързява да пиша. Иначе най-старателно изчитам всичко, което пишете  Peace Утре сме на преглед да видим какво си прави бебка и дали всичко е наред. Контракции имам от време на време, ама това е като се преуморя. Общо взето при мен за да няма контракции трябва да лежа, пък то не ме свърта на едно място. Тя даже лекарката ми не знае, че още ходя на работа. След като лежах в болницата в 6 месец, каза само лежане вкъщи вече! Едва я склоних да не ми удължава болничния, че ще ми намали базата за майчинството. Казах й, че излизам отпуска и няма да ходя на работа  Laughing А бе дебела глава съм, и затова гледам цял следобед да лежа след като съм била на работа.

mjeec честито ви легълце! Много ми хареса! Ние също лека полека напредваме с покупките и след нова година вече ще подредя всичко да е готово за беба  Peace
vivi_mm мисля, че след като си я карала няма нужда да се притесняваш!
кристал твоите контракции напомнят на моите, не мисля, че са подготвителни. Най-добре се консултирай с лекаря си и повече почивка  Hug
cutesmallcat много са "внимателни" тези акушерки. Направо са те маркирали за няколко месеца напред. Ама карай, не се ядосвай и днес повече почивка след вчерашния маратон  Laughing
naiema и аз съм утре на банкет на фирмата, ама ме съмнява да издържа на тази дандания толкова до късно, ти направо си герой  Crazy

Отивам да полегна малко и ще се постарая занапред да съм малко по-редовна в писането  Hug

# 160
Цитат
кристал твоите контракции напомнят на моите, не мисля, че са подготвителни. Най-добре се консултирай с лекаря си и повече почивка 
Лелеееееее как не са подготвителни #CrazyАз не искам да раждам още ooooh!И още нещо се появи ,много зосилено бяло течение от преди малко. Tired

# 161
vivi_mm аз също съм карала Варицела като малка, дъщеря ми в детската гградина е в контакт с болни дечица, но все още не сме се заразили. Веднага като обявиха карантина звъннах на личния ми лекар и на личния гениколог който ми следи бременността и двамата потвърдиха, че няма проблем за детенце щом си я карала ти веднъж вече. Ако пък ли не си я карала ми казаха че в момента не е опасно за детенце, понеже всичките му органи са развити в момента и не се предполага че ще доведе до някакви аномалии. И аз се ослушвам понеже тати не я е карал - затова и спрях малката от дома тези дни - поне по празниците да не са ми пъпчиви и да ги изкараме спокойно Simple Smile Успех - мисля че няма повод за притеснение -ако искаш звънни на доки за да се консултираш.

кристал - защо не идеш при лекаря си? Или поне да му с еобадиш да ти е мирна главата и да се успокоиш мила???

# 162
кристал,при мен всичко започна с такива или подобни болки долу като менструални 2 нощи подред.Идват и си отиват и след 15-20 минути спират напълно.И след 2 дена започнаха подготвителните контракции/стягане на коремчето/ и си ги имам до сега по 3-4 пъти на ден.Не се оказа нищо сериозно,но полежах 4 дена в болница.Така че си ги следи,ако не започнат да се появяват по-често-не се притеснявай!

# 163
Мами, здравейте!
Аз не съм влизала във форума от няколко дни и днес не мога да ви изчета, но се справих  Laughing
Първо да започна с това, че и аз съм с контракции и болки и то вечер предимно. Докторът ме прегледа и каза, че нямам разкритие, а в същото време от едната страна пръстта му влезнал  Shocked Изписа ми гинипрал, което лекарство било доста силно и го изписва ли само в болницата, защото има странични ефекти като сърцебиене. Тръгнах аз да го купувам, ама се оказа, че е спряно от внос. Върнах се аз при моя доктор и като му обясних, той каза да продължа само с магнерич-а и да лежа повече, че бебо бил още малък да излиза  ooooh! Е, това направо ме разби  Shocked А и тези дни доста се претоварвам, защото моята свекърва е решила, че ще правим предколедно почистване, че два дни чистим  основно clean
Иначе да се похваля - вчера капарирахме количка - Quinny Buzz цвят Capri и във вторник ще си я доставят  newsm44
Сега се оглеждам и за креватче, в крайна сметка се спряхме на дървено  Peace
Целувки на всички и се пазете   bouquet

# 164
Здравейте,сладки мами Hug
кристал,търси наистина лекар,сигурно не е нищо страшно но все пак  Peace
Момичета ние започнахме да ремонтираме детската стая и е една лудница...не искам да знам Laughing
Нямам много време,утре ще съм по активна.На всички желая много късмет и се пазете.

Общи условия

Активация на акаунт