Коледното пазаруване започна, февруарките броят килца и дни

• 16 485
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
запис и от мен да следя.  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Хрумна ми идея за място на срещата! newsm44 Нали това все ни е "препъни камъка".. Laughing Пица-ресторант "Тоскана"-ул."Верила"3.Това е пресечката на бул."Витоша" при магазина на М-тел до НДК.Много е уютно!Вчера пак бяхме там и сега ме осени тази гениална идея.Така че,ако искате: 30.12., 13.00 ч,там!Давайте още предложения!Само се чудя дали все още се води и пицария,но предястия има със сигурност! :lo

Аз съм за

И аз  Party

# 77
И аз съм за 30 от 13 часа, а мястото което Толо предложи ще го намеря Simple Smile Сега не се сещам къде е , но със сигурност съм там.
И без това на 29 трябва да ходя да си оправям болничния и ще ги мародерствам за другите документи.

Момичета вие замисляте ли се вече за педиатър. Доколкото разбрах от познати минали по този път трябва да си направим уговорка с такъв преди да родим. newsm78

# 78
  • София/Овча купел 2
Момичета,влизам само да почерпя,че момиченцето ни днес става на 3г.

# 79
Добро утро от мен!Днес поспах най-добре като се има в предвид последния 1 месец.Как сте днес мами?

# 80
Привет и от мен!
niunia, да ти е жива и здрава принцеската, само да те радва, да те слуша и да помага с бебока  bouquet Между другото как се справяш с ревността, че Рая от сега ту го иска, ту не го иска бебока, направо съм се видяла в чудо кат си помисля какво ме чака. А от доста отдавна съм започнала да я подготвям и резултат нулев Sad, много гадно се чувствам, не знам как ще се справя Cry
толо, аз исках тази година да имаме изкуствена елхичка по хигиенни и екологични причини, но момчето, което работи в сервиза при мъжа ми е отсякло вече жива, така че отново ще имаме живо дръвче, но със сигурност ще е за последна година Naughty
Десика, педиатър е наистина добре да си намериш преди да родиш, защото след като ви изпишат с бебока той трябва да дойде в първите 24 часа да прегледа бебето и да ти даде съвети и насоки за нещата, които не знаеш.
За срещата не обещавам да дойда, защото няма кой да гледа малката, най-много да дойда с нея, ще видим newsm78
Васи, аз започнах да давам Зимафлоур на Рая от първия месец и продължих някъде до 1 годинка, след това непрекъснато забравях и в един момент спрях да давам Rolling Eyes Сега трябва да направя една консултация с толо може би и тя да каже дали да го почна отново.
атмосферче, ама ти пак си вкарваш някакви притеснения, недей така ще се побъркаш съвсем, по-спокойно Wink Ти си поредното доказателство за това, че колкото повече знае човек, толкова повече се страхува Rolling Eyes Хващаш се като удавник за сламка за всяко нещо, което прочетеш, а това според мен е напълно безсмислено и тревогите ти понякога са съвсем неоснователни, сигурна съм, че много пъти си се смяла на себе си, че се притесняваш за глупости Wink
Хубав ден на всички Heart Eyes

# 81
niunia да ти е честита малката рожденичка. Пожелавам й едно безгрижно и щастливо детство изпълнено с много смях и радост.

Момичета аз днес съм на работа и се надявам по-бързичко да избутам деня.

Оставам още 3 дни до заслужената почивка  Simple Smile

Еми взимай малката с теб, МамаЗ също ще води нейната сладурка така че поне ще има забавление. И Толо ако вземе Боянчо, ще им спретнете едно детско парти докато мамите са на дъра-бъра  Wink

# 82
Запис Simple Smile отивам да ви чета

# 83
Здравейте Hug

пиша пак набързо, че ще ходим да подреждаме Crazy

niunia, да ти е жива и здрава рожденичката и да е най-щастливата кака след 1-2 месеца Grinning

От днес и аз съм вече на осмо квадаратче, още 2 месеца остават Heart Eyes

# 84
niunia, да ти е жива и здрава принцесата и много щастлива!   bouquet

Толо, и аз съм за мястото на срещата!

emym , и аз се притеснявам за ревността. Уж е много ентусиазирана дъщеря ми сега, но не мисля, че ще се размине... Дано се справим.

^desika^, леко да ти мени работния ден и останалите и бързо да дойде почивката!

За магазините - влизам, не е като да не влизам, ама все още само за Мими пазарувам. Crazy

За летаргията - и аз не мисля, че е чак в такава степен. Спомням си, че просто по - бавни и леки ставаха движенията, заради отесняването. Нищо повече.

За елхата - винаги сме украсявали истинска независимо, че после бодлички извират все отнякъде до пролетта. Laughing Обаче, ако няма основателна причина, изкуствената елха ми е като дървени, вместо истински яйца на Великден, примерно... Laughing Но това е мое мнение. Peace

# 85
  • Стара Загора
Запис и от мен в новата темичка  Hug
добре дошли на новите мами ,леко бременеене до края  Praynig
niunia,честита ти рожденничка да ти е жива и здрава   bouquet
аз съм за ИЛИЯН  bowuu
Сутринта бяхме на док ,правихме запис на тоновите на бебка ,всичко е ок,ама тази бандитка не спря да рита и мърда ,то не бяха шутове,ритници  Joy
Атмосферче,и аз за първи път чувам за летаргията  newsm78 .Предполагам ,че поради малкото място,което имат бебчетата в коремите ни ,мърдат  по-малко ,не знам ,за първи път ми е  Rolling Eyes

# 86
Здравейте, сладуранки! Днес, като гледам, няма много активност - в този работно - почивен ден. Вече е почти обяд, а никой не е предложил кафе и закуска, затова аз ви предлагам нещо свежо

niunia, да ти е жива и здрава рожденичката, много да те слуша и да те радва!   bouquet

Аз съм ОК за срещата, като датата 29-ти ми е по-удобна, че на 30-ти пристига мамето, но и за тогава да решите - няма проблем. На мен също ми харесва в Тоскана, но вече наистина не предлагат пици. Не знам и в тези предпразнични дни дали ще има места по обяд  newsm78 Но това се отнася и за всяко друго заведение в този период.

Да се включа и за летаргията - при мен няма такова нещо. Моето диване продължава да ме шутира яко, въпреки че съм 34-та седмица вече. Върти се, шава ..... изобщо прави вътрешностите ми на кайма  Wink

Айде стига съм писала, че кой ще чете после!  Laughing

# 87
Добро утро,момичета!
Гледам някои се стягат за поредна среща newsm10Хубаво е ,че така се срещате,обменяте инфо,опит,нови запознанства и приятелства се създават.Аз се надявам ,че ще продължаваме да поддържаме връзка чрез форума и след раждането на бебковците ни Hug,все пак заедно минаваме много важен период от живота за всяка една от нас.
Бульовче,така е.Аз си мисля,че и аз ще родя преди термина,но ще видим какво ще стане и как.Навляза ли в 9 месец и вече няма да ми пука кога точно.
Толо,ние сме с една малка изкуствена елхичка от миналата година и тая пак с нея ще си караме.Като малка винаги сме имали големи истински,но сега някак не ни се занимава с любимия и взехме малка изкуствена.Но си е въпрос на избор!
Ниуниу, да ти е жива и здрава девойката!Да расте послушно и весело дете,за радост на мама Hug
Мартеничке,къде се загуби??? Wink

# 88
MamaZ,моите терзания за елхата приключиха след като мъжа ми се обади,че е купил пак елха в саксия...и на пролет отново ще я садим някъде.Миналогодишната обаче не се е хванала..Радвам се,че ме оттърва от съмненията ми!И аз не възприемам изкуствените.. ooooh!

За срещичката-супер!Но малкият разбойник не бих го взела.Той не може да стои на едно място-нито яде,нито дълго ще се срамува,а и вниманието в повече не му се отразява добре на поведението... LaughingМисля,че ще има кой да го гледа.

Niunia,честита ти рожденичка!!Много да ви радва малката принцеса!!

# 89
Здравейте момичета Hug,аз съм будна по това време,защото повърнах SadНа вас гади ли ви се сега?Защото с първата бременност повръщах до 4-тия месец,а после не можех да спя само защото много ме риташе.Сега май е обратното,бебка въобще се е отказала да рита така като гледам.
Niunia честит рожден ден на малката госпожица!Много да ви слуша,радва,да е жива и здрава и да помага когато бебчо номер 2 се роди  bouquet Mr. Green
За елхите-като пристигнахме във Вашингтон роднините вече я бяха украсили,но и махнаха играчките и я пренаредихме заедно наново,иначе нямаше въобще да украсим нищо тази година.Е,Тифани успя да поизпотроши няколко играчки,защото всички бяха стъклени,но както и да е.Аз не възприемам малки и особено изкуствени елхи.Тук почти всички купуват много високи,някои дори са към 2 метра.А пък за изкуствените-единственото предимство е,че не им падат иглички и е по-хубаво да се мине на тях,когато имаш малко дете вкъщи,което си пъха всичко в устата и игличките биха могли да са опасни за него.Но тъй като ние не си пъхаме нищо в устата,а просто го чупим,няма разлика Mr. Green
толо напълно те разбирам за пакостниците,и моята е голяма бандитка,като отидем в някой много голям магазин да речем в мола то трябва да е без нея,защото на ръце дълго няма да я удържиш,а ако я пуснеш да върви до теб,то изчезва за по-малко от 30 сек и после иди я търси. Mr. GreenНа нас вече 2 пъти ни се е случвало и повече няма да експериментираме

Общи условия

Активация на акаунт