Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
Какви са мненията за избора на име за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
В дискусията във форума има различни гледни точки относно кръщаването на бебе с името на баща му. Някои майки са обмислили да използват името на съпруга си, докато други са избрали да не го правят. Има и случаи, в които майката е била кръстена на баща си, което е довело до забавни и интересни ситуации.
-
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
-
Какви са мненията за избора на име за бебето?
Форумът съдържа различни мнения относно избора на име за бебето. Някои майки споделят своите предпочитания и дилеми, обсъждайки варианти както за имена, така и за обръщения към двамата родители, които да избегнат объркване. Освен това има и майки, които споделят забавни анекдоти, свързани с избора на име за бебето.
-
Какво е мнението на форума за срещата?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бебето?
Току виж не видяла голимината на разреза.Уж ми я хвалят,но и доста лоши неща за нея прочетох във форумите.Може би не трябва да четем наистина за раждането и за други притеснителни за нас проблеми.Направо снощи се разревах.Сега вече наистина не знам в коя болница ще раждам,чудя се и за Окръжна.Накрая сигурно ще отида ей така без екипи,лекари и уговорки пък каквото ще да става.
Още не съм измислила и име,а няма време.Дайте идея за мъжко име с В,но да не е Васил,че не ми харесва 
Няколкото ми любими имена или не се връзват с фамилията или мъжът ми не ги харесва

аз мойто диване съм решила да се казва Ева, но още не е 100% сигурно ще видим като се върне татито какво ще каже
Е, естествено ще направим всичко възможно да го убедим
,но все пак не се знае може пък да се опъне като магаре на мост