Форумски чудеса по Коледа

• 15 626
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Огромната група от пишещи във форума да спрат да го приемат като даденост, че ако може и правилата да прочетат преди да се развихрят.

# 181

да няма нужда от подфорум "Проблемно забременяване"

Алегра ..... или пък да пусне в Продавалника тема, че търси тениска с лика на Че Гевара

аз наскоро си заплюх такава в едно списание, мислех като ходя в София да си купя Crazy

# 182
Отегчените домакини да се усмихнат за добро утро вместо да обвиняват останалите в наглост,тъпота и детинско поведение.
Да няма злобни хора.Да няма болни дечица! Hug

# 183
Кака Сийка да влиза във всяка тема за зли свекърви и да пише "О, миличка, не знам как се търпи такова нещо, прегръщам те силно и съм с теб   Hug " Да пусне тема "Работна група на онеправданата снаха, наръчник за справяне със свекървата. " , като изрично подчертае, че не иска шеговите постинги в темата си и ако може да пишат само хора без чувство за хумор.

# 184
  • Ямбол
В КМ да започнат да пишат предимно мъже.

Чужбинките да се съгласят, че България им липсва и не им харесва в чужбинско.

Столичани да пуснат тема - "Заповядайте провинциалисти, със широки сърца сме, чакаме ви, винаги има място за вас, не ни пречите, София не е само наша!"

# 185
Столичани да пуснат тема - "Заповядайте провинциалисти, със широки сърца сме, чакаме ви, винаги има място за вас, не ни пречите, София не е само наша!"
И ако може да го изрекат на неразвален български. Grinning Колкото до столичаните,има такива столичани за щастие! Simple Smile Всеки пораства в даден момент.

# 186
И ако може да го изрекат на неразвален български.

О, първото не е никакво чудо. " Чужбинките" са доста по-грамотни.

# 187
  • welcome to the Jungle
В Клюкарника да може да се пише само от 17:00 до 17:15 ч. в събота следобед.

Реза да започне работа като медицинска сестра при Birdie.

Ивонска да пусне тема в Настоящи и бъдещи майки "Тестът за бременност ми е с две черти" и аз да й отстъпя часа си при д-р Стаменов  bowuu.

Асинка да си сложи силикон на балкона.  Wink.

Ju.ie да се качи на масата и да врътне един кючек и заедно с Ерика да идат на концерта на ПАЙНЕР и да се докопат до автографи на Борис Дали.

Ангъс Янг да носи пощата на Ламята НеСпаска.

АнАн да се похвали, че пак излиза по майчинство  Crazy.

# 188
И ако може да го изрекат на неразвален български.

О, първото не е никакво чудо. " Чужбинките" са доста по-грамотни.

Чи кво неграмотно видя?

Да не видя Да, така е в Бг - тая  наша  нещастна държава не заслужава ли поне да я изписват България.

# 189
Да няма мнение на латиница в целият форум.

Тозш въпрос  и решен в някои други форуми. Просто го изтриват.

# 190
Форума да се преименува от БГ-Мама на <БГ-Мацка по-по-най>   tooth

# 191
Форомките да престанат да се пънат да доказват как още стават/за *бане, или и те си знаят за какво/.

# 192
  • London, baby
Да изчезнат всички змии и всички жУвотни вписващи тук.

# 193
В КМ да започнат да пишат предимно мъже.
И най често пусканата тема да е "Трябва ли да се изцеждам редовно"

Да се пусне тема "За и против кърменето", която да остане без нито един пост.

В отчетните да се забранят поздравителните плакати съдържащи тортички, кафенца, винце или разнообразно опаковани бебета.

Този емотикон  Mr. Green да бъде предложен в още няколко актуални за сезона цветове, че да ми отива на обувките.

Поне седмица да не срещам следните думи в общо изречение: сокче, 40 дена, да давам ли.

# 194
В Клюкарника да може да се пише само от 17:00 до 17:15 ч. в събота следобед.

Изобщо да няма клюкарник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт