Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява осигурителният стаж?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с гаденето?
Как се изчислява гестационната възраст и какви са нормалните стойности за хемоглобина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява осигурителният стаж?
Осигурителният стаж се изчислява въз основа на отработените часове. За всеки 4 отработени часа се зачитат половин работен ден, като доходите се осигуряват пропорционално. Например, при 6 месеца работа на 500 лв. на 4 часа, общият осигурителен стаж ще бъде 3 месеца. Сумата, изплатена от НОИ обаче може да варира и да бъде приблизително 750 лв. на месец.
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с гаденето?
-
Как се изчислява гестационната възраст и какви са нормалните стойности за хемоглобина?
-
Какво се случва през третия месец от бременността?
-
Какви са причините за появата на бяло течение по време на бременност?
!Бързо възстановяване и скоро пак в отчетни
.
.В началото много ми се пиеше, но една вечер така ми се поду корема, че имах чувството, че ще се пръсна.Беше ми много лошо.И от тогава изобщо не искам да погледна газирано.
.Т.е., основно мъжът ми.Аз съм я на кисело мляко със сухари, я на някоя подобна глупост.
само от миризмата.В началото си казвах какво толкова, ще сготвя.Да, ама не!Готвенето приключваше в момента, в който отворя хладилника
В никакъв случай не мисля,че прегледа с него би ми навредил.Моята лекарка ми каза,че още на предния преглед си е мислила да ме види с него,защото размерите на бебето са били притеснително малки за нея-тогава беше 4мм.И днес ми спомена за такъв вид преглед като възможност,но аз отказах- не от страх да не ми убие бебето,амиии....след като е пораснало тройно за 11 дни значи се развива

. Дано достатъчно скоро имаш повод за радост.