АВГУСТ е тъй далече, а в коремчето расте мъничко човече! №5

• 15 789
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен Hug
Не съм писала скоро, но няма какво да напиша Crazy Положението си е все същото, ставане, повръщане, ядене, спане Crazy
Добре дошли на новите бъдещи майчета  bouquet

# 181
Аз май не съм се отчела за протокола, пък и като гледам колко мами ще бъдат вписванииии, та и мен да ме има:
 Стела, 31 г. от Бургас, втора бременност, термин 10 август

# 182
Здравейте мили4ки   bouquet
Аз ви 4ета редовно, даже всеки ден ама нямам никакви сили да пиша. И аз както доста други мога да се опла4ас настинка , но се надявам да минава ве4е при вси4ки ни.  Hug
Пожелавам на вси4ки ни гадните симптоми ве4е да си отминават и да се наслаждаваме на бременноста си и на финала....нали знаете ЖИВИ и ЗДРАВИ БЕБОЦИ  които да ни радват и осмислят живота ни Praynig Praynig Praynig

# 183
добро утро!Стискам палци на всички,които днес съ на лекар.
КОЙ ЩЕ НИ ЗАПИШЕ В НАЧАЛОТО???????????????
аз Blush  или Буболечемече  Wink

# 184
Лилия.Н добре дошла като гледам и ти си като мен съвсем в на4алото, кога смяташ да ходиш на УЗИ да видите то4ката?

Благодаря ви за посрещането   bouquet

Ами аз ходих на лекар, щом видях положителния тест на 1 ден закъснение. Просто живея до една гинекологична клиника и не се стърпях. Видя се доста трудно черната точка - 5-6 мм., удебелената лигавица на матката и пуснахме ЧХГ - 308 беше резултата. При моя лекар, който ме следи от години смятам да отида в 7 г.с , когато може евентуално да се види сърчицето. Пия фолиева киселина, смятам да си самоизпиша и Утрогестан, защото съм с проблеми.

Имам един мисед март тази година, когато сърчице така и не се видя.

Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 10:31 от Лилия. Н

# 185
Пия фолиева киселина, смятам да си самоизпиша и Утрогестан, защото съм с проблеми.
аз като ме хванаха болките една нощ,съвсем сама си го изписах утрогестана и още си го пия Wink
и аз имам мисед в 6 гс с близнаци и като ме присви корема,веднага се сетих какво може да дойде Confusedмного се изплаших.
Дано в тази тема такива неща,всички на финала Naughty

# 186
  • Варна
Добро утро на всички  Hug
Добре дошли в темичката на Dendy, KokonaBonbona, Лилия. Н, no4ko25 и lidia7608! Лека бременност на всички и здрави бебчета през август!
Колко бъдещи мами вече има с двойна радост, много хубаво, да си пазите ембриончетата  Simple Smile
Деска и @teya, честити сърчица!
За тези, които са болни, да кажа че установих че много помага мед със сода, пробвайте, не е неприятно. А има и едни хомеопатични капки за хос, забравих им името сега, но като се сетя ще ги пиша. Неприятни са, аз от тях кихам много, но помагат.
Успех на тези, които ще ходят днес на лекар и после да се похвалят  Grinning Лек ден без неразположения на всички  Hug

# 187
Здравейте, много се радвам, че ставаме повече и имаме мами очакващи близначета. Тези почивни - празнични дни ми се отразиха добре. Продължава да ми се спи като на мече, но пък болките намаляха. Продължавам и с утрогестан и нош-па. Още не съм си записала час за януари да видим какво става с лекото отлепяне на плодния сак и миомния възел, който се е появил. Целувки на всички, весело посрещане на Новата година и хубави емоции.

# 188
Добро утро Simple Smile и ЧЕСТИТА КОЛЕДА, бъдете здрави, мноого щастливи и усмихнати, пожелавам на всички да ви се случват все прекрасни неща!!! И пак така задружни да дочакаме най-сладките августовски, слънчеви бебчовци  Kissing Heart
Добре дошли на всички нови Hug..И честито на всички на които се падна този път двойно щастие Heart Eyes

# 189
Здравейте,бъдещи мамчета! Hug
Съвсем прясна съм в тази темичка!Преди 3 дни си направих тест и видях EFPНе мога да опиша каква радост беше! По мои изчисления,терминът ми трябва да е около 17 август,но за по-сигурно утре отивам при лекаря си да видим как вървят нещата с бременеенето ми! PartyМного ще се радвам да стана част от това общество тук и да намеря много нови приятели сред вас!
Иначе малко за мен-на 35 навършени съм,това ми е втора бременност,имам дъщеря на почти 16 години от първия си брак.Много съм развълнувана и се надявам при всички нас тук нещата да се развият нормално и през следващата година всяко мамче да се сдобие с най-прекрасното и уникално бебче на света!Много Hug Hug Hugна всички от мен!Късмет и любов на всяка една!

# 190
Здравейте! Умишлено не пишех досега въпреки, че следях темата редовно. Видях двете чертички на 18 декември. По мои изчисления термина ми трябва да е някъде около 29 август, но все още не съм ходила на лекар. За мен това е втора бременност като първата завърши неблагополучно, беше задържан аборт в 3 месец. Всъщност трябваше да раждам сега през декември и бях в отбора на декемврийки 2008г. Все още не смея да се зарадвам на хубавото събитие.

# 191
Здравейте, мами!!!!Добре дошли на новинките във форума ни. Много се радвам и честито  Hug
Аз днес съм на преглед. Стискайте палци, че съм доста притеснена. Не знам и аз защо Sad
Като се върна ще се отчета!!!

# 192
Ето ме и тук.
Най-после видяхме сърчице и сега съм малко по-спокойна.
  bouquet

# 193
Прибрах се от София и бързо сядам да се отчета.Чухме за първи път сърчицето,тупа ли тупа Two Hearts.
Продължавам да взимам лекарствата както досега-дуфастон,но-шпа,аспирин протект,фолиева киселина и матерна.Имам разрехавяване и док каза да лежа,да не стане беля и лягам ,няма как.

# 194
И аз идвам с добри новини- видяхме за пръв път нашето мишле- едни4ко е, но нищо радвам му се толкова много- ехографа го изкара 5г.с 4д с 2 дена напред от калкулатора. Не мога да ви опиша щастието ни в тоя момент, след толкова години и нас Господ най-накрая ни благослови

Hug
Ето ме и тук.
Най-после видяхме сърчице и сега съм малко по-спокойна.
  bouquet

angel1 честито ти сър4ице  Hug

Общи условия

Активация на акаунт