Нямаме ли зимни блузки?

• 20 700
  • 488
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм за денонощния млечен бар и 100% кърмаче.

Тази с таткото, подхванал отзад майката, ми напомня за едно по-друго подкрепяне.  Blush
Пък де да знам, може така да ми се струва от хормоните. Joy

# 181
и аз гласувах
денонощен млечен бар  Mr. Green

# 182
Максимум 3 или 2 варианта?

# 183
а пък аз не мога да ги отворя  Cry но искам да гласувам за вариантът  МА-МА и денонощен млечен бар

# 184
  • с трима мъже :)
а пък аз не мога да ги отворя  Cry но искам да гласувам за вариантът  МА-МА и денонощен млечен бар

виж ги тука http://iv4e.multiply.com/photos/album/5/5#2
и давай само NEXT да видиш и другите
всеки път, като "прелистваш" горе, в URL-то ти се изписва името на снимката. Така, ще можеш да видиш имената на снимките, които си избираш и да ги селектнеш

# 185
поправям се простете вече дава 3 опции   bouquet

# 186
Максимум 3 варианта, Галя ще сложи и заглавия за по лесна ориентация. Скоро аз ще пусна тема за записване  Peace

# 187
  • До хладилника, който обичам
само две опции дава Confused аз харесах 3 Whistling
Вече дава 3. Можеш да изтриеш и да гласуваш наново.
Надявам се, това е бил замисълът Simple Smile Ако не, мога да редактирам пак.

# 188
  • До хладилника, който обичам
Личният ми избор - 100% за майката, 100% за бебе и Аз подкрепям за татко Grinning

# 189
То човек докато рефрешне Щуката е фикснала бъга  Mr. Green

# 190
Личният ми избор - 100% за майката, 100% за бебе и Аз подкрепям за татко Grinning
Трябваше за татковците да направя една 100% търпение  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:01 от Шаманката

# 191
Гласувано! Peace

Силно се моля да се избере и единият от вариантите на Аз подкрепям къменето или логото на ЛЛЛ. Praynig

# 192
Момичета, да ви помоля като пуснете темата за поръчка, дайте линк в тази тема.  bouquet

# 193
  • Карлово
Всички ми харесват. Обаче от предишната колекция някой показа едно кърмаче със 100% кърмаче и се влюбих в тази щампа, затова сега гласувах за нея. Но каквото и да избере мнозинството-ще се поръчва, то е ясно. Grinning

# 194
  • Варна
Накрая колко варианта ще се изберат за поръчка? Така както гледам нещата вървят да се поръчват от старите щампи - денонощния млечен бар и 100% кърмаче. А аз така исках нещо ново.... Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт