***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, аз имах проблем и пропуснах занятията тази събота. Мога ли да разчитам на нечии записки?  Praynig

# 286
Забелязахме отсъствието Simple Smile
Не съм сигурна дали ще мога да дойда на 11.04. - засега имам ангажимент в работата, но ще се опитам да се освободя. Иначе бих могла да ксерокопирам, каквото съм записала.

# 287
Не се притеснявай за лекцията!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 12:53 от ika_d

# 288
В събота за съжаление трябваше да си тръгна малко преди края и не разбрах кога ще е следващата среща. Бихте ли ми казали?

# 289
  • sofia
В събота за съжаление трябваше да си тръгна малко преди края и не разбрах кога ще е следващата среща. Бихте ли ми казали?
11.04.09  Sunglasses

# 290
Благодаря! Най-вероятно по уважителни причини ще трябва да я пропусна Wink После ще преписвам!

# 291
Благодаря! Най-вероятно по уважителни причини ще трябва да я пропусна Wink После ще преписвам!
Joy Успех!

# 292
  • sofia
виж сега, ако раждаш в МД ще дойдеш по нощница или ние ще дойдем да гледаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 293
виж сега, ако раждаш в МД ще дойдеш по нощница или ние ще дойдем да гледаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дам.. и аз й предложих  Laughing  Mr. Green

# 294
Абе не мислих да раждам там, ама при такива предложения току виж съм се изкушила Wink

# 295
Божееееее, чак сега загрях кои са тези "уважителни причини". Embarassed
 Joy Joy Joy

Леко и безаварийно! Hug

# 296
  • София
Укасних тоя пат, ама другата година сам с вазе на школо! Айде до две и десета година  Drunk

# 297
А пу и аз за 2010 г.Че и на работа може да се върна и шефа да ме изпрати в Родилно за консултант по кърмене.

# 298
И за мен не беше най - удачната дата 11.04, че баща ми е рожденник, пък и на 12.04 ни е Великдена, но ще видя как ще наглася нещата, за да присъствам. Има време до тогава, ще го мисля!

Леко и безаварийно раждане на Наасоя!   bouquet

# 299
И за мен не беше най - удачната дата 11.04, че баща ми е рожденник, пък и на 12.04 ни е Великдена, но ще видя как ще наглася нещата, за да присъствам. Има време до тогава, ще го мисля!

Леко и безаварийно раждане на Наасоя!   bouquet
Ще се включиш към овенската почерпка  Hug
Знаеш ли какъв отбор се събрахме празнуващи около датата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт