Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 879
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
вижте 1 стр. Peace

# 46
  • София
Хи хи их,супер Party

# 47
  • София
Ееее стигнах до тук   animal037
Маскарада беше много забавен, при нас започна още като не знаехме къде сме тръгнали  hahaha , но проследихме пътечката от дечица и като видях елказелка  Joy бях сигурна , че сме на прав път  Mr. Green
Много се радвам , че успях да се запозная с част от вас , с които си пишем толкова често и съжалявам за срещата  Blush
Марииче, как не се обади  box аз като видях , че не звъниш реших , че не сте успели  ooooh! жалко , че сме се разминали.
Деси , снимката е супер , моята е по отдалече така че ще си остане за нас  Party

Joy  hahaha

# 48
много смешно съм излязла  Blush
а децата са трепач  Peace
имаше ли от нашите `мечо пух`?
Ели,детето спи,готвя... Sad

# 49
  • София
Ние бяхме Мечо пух докато не свалихме шапката Joy

# 50
Деси, Мечо Пух беше и Росен на Венианд. Ето го и него.

Вени, пиши ми на лични как да ти пратя снимки.
Дани, а ето и твоя бонбон с дядо Коледа, макар че сигурно имате и по-добри снимки.

Момичета, там където беше темата за маскарада има и една за отзиви и снимки, има и други страхотни снимки.
Видях преди малко, ориентирайки се по аватара, че сме седяли с моята приятелка зад Правда и нейната прекрасна принцеса Калина, но така и не съобразих да се запознаем. Embarassed
А телефони си записах чинно на листче, което остана на бюрото до компа.
Елка-Зелка, твоя Гаврош беше голям сладур.
А за среща и аз съм много за.
Днес даже, ако времето позволява мисля следобяда да я заведа на клубче, малко да изхаби енергия, сигурно ще е след 17ч. и съм намислила или "Калпазаните", ако няма РД или парти, или "Партиленд", така че ако има желаещи, казвайте.

# 51
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНАСТАСИЯ!

# 52
  • София
Здравейте момичета, радвам се, че ви е харесал карнавала. Съжалявам, че не успях да обърна повече внимание на вас, но разбираемо е защо. Мама Мони и blagovesta подаръците за децата са в мен, както и снимки за blagovesta от миналата година. Трябва да се разберем кога и как да се видим, за да ви ги дам. Аз също съм навита за люлинска среща, дали пък да не ви организирам  Thinking.

# 53
Докато разглеждах  и се любувах на снимките видях,че днес имаме рожденичка, дето си мълчи и не черпи Grinning

MIMOZE, честит рожден ден!  bouquet
Бъди здрава и много щастлива, както всички твои любими същества!
Весел празник Hug

# 54

Честит рожден ден на рожденичката

# 55
бифанке давай малко организация,ще помагаме даже Laughing
и аз съм много за среща Peace
аз пак ще го изведа маскиран  Mr. Greenмного ми е сладък,а и пари съм давала-да го носи Naughty

# 56
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ей, много спите хора Mr. Green
Да ви пратя нашият убавец ко сте се успали всички, ние от 6,00 сме на линия  Joy
Хайде по кафе, да ни е хубаво, слънчево и усмихнато днес!

Деси, де се губиш маце? Кой ко ще готви за утре, помагайте?

ПС.Бифана, разкажи нещо за ника ти.Снощи го споменаха в новините Mr. Green

Момичета, ако някой пуска поъчка за ЛаРедута може ли да ме има в предвид, набелязала съм си някой неща Embarassed

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 08:59 от zitta

# 57
  • София
 Shocked,изпуснала съм новините.
Довечера Дядо Коледа ще идва в къщи,двете ми сестри с децата също,от сутринта правя салати и мисля менюто Rolling EyesЗа утре ще правя едни много хубави чушки,пълнени с картофи и боб Wink,това ми е едната манджа.Купих си и кисело зеле.Та така,в очакване сме на добрия старец,по-рано,ама така се налага.

# 58
  • София
Привет! Гледах много снимки, четох и темата в "Нашите деца"...въобще купона е бил на ниво видно е и много ме е яд, че точно тогава се разболяхме. Раде никой ли не дойде на нашето място та си имаме подарък newsm78Ще се разберем нещо. За среща съм навита ама ако може след празниците. Мисля Митко да го пускам на ясла чак на 12,01 да се закрепи хубаво, а и аз тръгвам на работа тогава та ако искате да се организираме седмицата 5-10,01 примерно в "Калпазаните". Само хубави неща чувам за този клуб. Не знам утре дали ще успея да се включа, така че ви желая
Да имате най-хубавите подаръци, най-вкусната трапеза и най-приказната Коледа.
Годината, която се задава  с шепи радост да раздава, да бъде мирна, плодовита и за вас да е честита!
Много здраве пожелавам на малки и големи и незабравими мигове по празници! И не само ...

# 59
  • София
Оооооооооо тези чушки Ели и ние мислехме да ги пробваме , че днес по Бон апети правиха точно такива с картофи , но без боб  newsm78
Гледам вече се затриваме покрай празниците затова Весело изкарване на Бъдни вечер и Коледа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт