Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 886
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
браво на теб,и на мен като ми изпуши съм същата Grinning

# 91
  • София
Мацки ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

Днес изписахме малкият Иванчо. Да ви кажа направо съм забравила какво значи малко бебе LaughingМитко до него е великан Laughing!

# 92
  • София
Мдаа,и аз така,като ме изписаха от болницата с Камен,Оги ми се струваше великан,направо огромен Laughing

# 93
оооооо,ти си тук?

# 94
  • София
Честита Коледа!
Много здраве,любов и късмет желая на всички ви!

Ние бяхме във Враца при бабите,направихме едно свинско заколение и се прибрахме Laughing.

# 95
Добро утро момичета. Ние търсим шейна Чук и Гек, да знаете нещо къде може да се продават? Гледахме едни, пише, че са български, но частите се от Китай и са сглобяване тук, но не това е проблема, от долу са пластмасови и ще се изтъркат веднага. Искаме нещо като старите руски, стабилно. Дайте идеи. Търсих тук 2007 год ще е обсъждало това, но много време е минало от тогава и не знам. Бифана ти тогава си писала за стадион Юнак, дали знаеш дали може сега там да се намери или не? Вчера толкова магазини обиколихме, но нищо хубави, то така като ги гледаш си личи, че се разпадат, трябва ни нещо стабилно и да става за двама. Това е, дайте идеи от къде.

# 96
Честит рожден ден на Йони на мама Стаси

Честит Имен Ден на всички именяци

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 08:37 от blagovesta

# 97
Честит празник на рожденници и именници!!!!!!!!!Да са живи и здрави!!!
blagovesta  Rolling Eyes не знам къде има  Thinking

# 98
  • София
Добро утро, нахлувам с добрата вест, че днес Доня Коприва роди малката Анна- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359353.0

# 99
  • София
Добро утро!Честит празник на всички,които празнуват днес  bouquet
Отивам да ям Twisted Evil

# 100
Мама Мони, когато Маринка се роди Йони беше на 1 год. и половина и ми се стори голям мъж вече след като изкарах няколко дни само с нея в болницата, а сега тя е на 2 год. и половина и ми изглежда мъничка. Виждам бебето на сестра ми сега, но вече моите не ми изглеждат толкова големи.

# 101
  • СОФИЯ
Добро утро!
Почерпете се за здравето на моята принцеса,която днес става на две годинки!

# 102
  • София
 baloni      Да ти е жива и здрава рожденничката и само радост да ви носи  baloni

bdbaloni

# 103
  • София
Ей днес много хубави новини тук Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОНИ!!! ДА Е ЗДРАВИЧКА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА ДОНЯ КОПРИВА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНЯЦИТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Честит рожден ден на Йони на мама Стаси  Gift  party023

Доня Коприва, да ти е жива и здрава малката принцеса
smile3541

Честит празник на всички именници smile3525 cheers

Общи условия

Активация на акаунт