Коледа е тука,а Новата година на ЛЮЛИН на вратата чука

• 15 885
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
 Аз пък сърмите ги правя на котлона. Задушавам лук, чушки и моркови ако има. Прибавям домат настърган или пюре. Ако няма чушки, моркови и домат може и 2 лъжици лютеница.Прибавям ориз после вода ориз:вода е 1:2 , слагам сол и каквито подправки има. Това като се сгъсти на котлон по малко слагам в зелеви или лозови листа( аз го правя със зелеви). На дъното на тенджерата слагам от кочана на зелето и на горе нареждам сърмичките. Отгоре сипвам вада като количество толкова колкото ориза, слагам една чиния отгоре и на котлона още малко докато водата се поеме от сърмичките. Така ги правя аз. Вкусни стават и с листа от кисело зеле.

# 76
  • София
СТАНАХ ЛЕЛЯ!!! СЕСТРА МИ ТАЗИ НОЩ РОДИ БЕБЕ ИВАН 3200/50 СМ. И СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА!!! ПРИ НАС КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ПОЧНАХА, А И МИТКО ВЕЧЕ Е ПОЧТИ ОЗДРАВЯЛ. ЧЕРПЯ ВИ ПО ТОЗИ ПОВОД
[/img]

# 77
Мама Мони, честит ти племенник! Този бебчо си е страхотен коледен подарък! Пожелавам на теб и всичките ти близки много, много здраве и любов.  bouquet
Ние тази година трапезите ще ги прекараме при родата и няма да се готви много вкъщи. Ще обикаляме на гости при едните баба и дядо, при другите, та така. И слава богу, защото явно с този прекрасен сняг и предколедното готвене има претоварване на мрежата и от вчера са заспирали тока през няколко часа. Снощи нямахме около 2 часа ток от 8 до 10 и малката беше супер впечатлена, че "няма свети", няма "ла-ла" - песнички и приказки да слуша, а свещите дето ги палят мама и тати не се духат, ами са за да е светло. Поне наредихме елхата, като тя беше първа помощница! Днес от сутринта спира вече на два пъти тока, дано довечера не е така. Но май е само в нашия блок, поне снощи в тъмното така видях. Сигурно защото сме без ТЕЦ и всички са навключили печки и прочие.
Днес излязохме за малко с шейната, че от сутринта е заврънкала за навън, въпреки вятъра. Дано да се задържи снега и омекне времето, че си е студ.
Пожелавам на всички една тиха, снежна, изпълнена с добро настроение и любов Бъдни вечер!

# 78
мама Мони,да ти е жив и здрав и много да ви радва малкия Иванчо!!!!!

а ти да си най-гордата леля!!!!!!!!  bouquet

# 79
  • София
Мама Мони,честит ти племенник  bouquetПожелавам ти да си най-добрата леля!!!!
Мерси за рецептите  bouquet,лозовите ги направих с плънка от гъби и ориз,а зелевите,с прънката от чушките,че ми остана,пък да видим какво ще стане.Сега ще почивам малко,и после ставам да меся питката Wink

# 80
купих си коледен подарък-страхотна клавиатура за 40 лв.,но си заслужава всяка стотинка Hug

# 81
Мама Мони,честит племенник, да ви е жив и здрав.
Деси и на теб честито за подаръка.
Аз вече всичко си сготвих, само дето мъжо е решил да си дойде тази вечер, след 8, а децата цял ден чакат, не успяха да спят и няма да може да дочакат баща си. Та смятам да си направим адета с децата, те са ми по-важни, баща им като дойде ще яде.

# 82
Весела Коледа  Люлин!!!!!!!!!!!

# 83
# 84

Весела Коледа на всички. Пожелавам ви приятно изкарване на празниците!

# 85
  • София
Весела Коледа на всички Hug
Пратих Оги да пише на абонатите ми в скайп Весела Коледа,а той написал на всички Ч.Н.Г.,та още ме базикат,дали не съм изтрезняла от снощи Joy Joy

# 86
Весела Коледа и честит имен ден на празнуващите днес. С пожелания за много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!
Нека всички си пожелаем нещо - на Коледа стават чудеса  Hug

# 87
добро утро,сипвам по кафе,че май имате голяма нужда
Как изкарахте,аз добре Hug

за мен кафемашина,че посрещахме зъбче и съм труп  Tired

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 08:24 от [x] `Деси`

# 88
Деси, мерси за ранното кафенце. И аз имам силна нужда от него.
Понеже вчера разбира се в малкото време, в което можеш да вляза във форума нямахме ток - за кой ли път вече #Cussing out, затова днес на патерица
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Пожелавам на всички много здраве, любов и късмет!

# 89
  • София
MianaNia,ти къде живееш,та така ви спират тока?При нас за сега не са Rolling Eyes
Добро утро и от мен HugДнес обявих стачка,станах с гъза нагоре Blush,така да се каже,направих си кафе и седнах пред компа,другите да се оправят Crossing Arms,много съм ядосана,така съм ги научила и тримата, да им ходя по  Blushзнаете,е,писна ми,днес ще правя каквото си искам Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт