Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета!

Топъл, ведър и усмихнат ден ви желая! Успех на всички!  newsm10

# 151
  • Стара Загора
Добро утро и от кукувицата Хера Crazy
Аз само да се похваля, че резултатите за хламидията на мен и мъжкото са отрицателни Party Party Party Което си ме радва защото едно по едно отмятаме причините Flutter
Приятно изкарване на Ети в балкана Grinning И аз искам още почивкааааа smile3514 а не да се занимавам с разни гадни куриери, които още...забележете от три седмици не могат да намерят 250 кг пратка smile3512 smile3511
Айде лек ден девойкииии Mr. Green

# 152
  • София
Добро утро и от мен! Sunglasses
Хера, браво за резултатите! Дано и нататък нямаш причини за безпокойство. А тия куриери  bash ама ти си знаеш, нали си много люта Wink
Ети, кога заминаваш и къде точно ще ходиш? Да се заредиш с много положителни емоции! И на мен ми се ходииии, ама няма кой да ме вземе Sad
При мен няма нищо интересно - след обяд се пържа в офиса smile3515 защото е със западно изложение, без климатик, без щори, вечер - с Боби по градинките и после слушам оплакванията на мъжо от майсторите, от това, че има много работа...купон страшен Crazy
Но на вас желая приятен и усмихнат ден!

# 153
  • Стара Загора
......ама ти си знаеш, нали си много люта Wink
....
Нали тренирам за тъща та няма начин Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154
  • Варна
Добрютро моми хубави (много ми хареса обръщението на Ети  Laughing )!
Пожелавам ви слънчев и хубави ден   bouquet

При мен нищо ново, няма лелка  Flutter Утре сутрин е ден на истината # 1 - ще го правим теста, няма мърдане  Party
Че през уикенда ще ходим при свекървите и да знам какво е положението, нали път е това  Thinking

# 155
Здравейте момичета Grinning Свършихме с празнуването, и днес пак на работа. Вчера към 5ч излязохме с колегите на терасата на офиса и пихме бира и мезихме до края на работния ден. Снощи към ходихме на китайски ресторант с приятели. Абе въобще, доволна съм как изкарахме Sunglasses

Светли, браво на теб за търпението. Така и трябва - никакви излишни прибързани тестове, които само да ни тровят живота Close

Хера, какви са тез куриери, как така изтърват по пътя 250кг и после не могат да ги намерят... Направо акъла ми не го побира newsm78 Ама то за таквиз човек трябва да е лют, никаква прошка и никакви любезности #Cussing out Успех в борбата Peace

# 156
  • Варна
Абе девойки, сега си погледнах лентичката, почнала да отчита нов цикъл  Shocked как да я променя тая работа? Тез лентички не признават ли закъснение  Mr. Green

# 157
Svetli, дано твоят тест е положителен!  Praynig

Моите са все отрицателни Sad. А пък снощи след като гледах една рана от операция като започнах да повръщам Sick, днес още не мога да спра. newsm45 Наложи се да си пусна неплатен ден  Confused

Днес ще се развихря из къщи, вече счупих една чаша даже  1dishes 

Хера, ако ти трябва помощ да вадим тежката артилерия #Sniper,    341uunewsm75 и да идваме на помощ Simple Smile

# 158
Еей, мамутче, явно си много чувствителна душичка, мила... Почини си днес хубаво от неприятни гледки и отрицателни тестчета. Изобщо не мисли за тях, каквото ти е писано - ше стане.

# 159
  • Стара Загора
Светли лентичката не отчита закъснение Grinning Ако искаш просто си я махни за сега докато не видиш резултата а се надявам да е хубав 9-месечен Party
Гризка куриерите са ТНТ и от Италия са я загубили по пътя.....идея нямам как но е факт, че закъснява а те не ми дават никакъв отговор. Ние закъсняваме с поръчката а фирмата на която ще продаваме направо се изложиха защото ту пък ще изнасят за Франция и вече са със наакани гащи Twisted Evil То бива бива ама...уффф пак се ядосах. Българите са страшна работаааа....тия в София само си търкат задниците по столовете.....повече работа върши /дето хич не и е работа на жената/ служителката в Италия...и тя търси горката като мен Crazy Иначе с нея вече сме приятелки...ами то няма начин...на ден по три - четири пъти се чуваме по телефона. Вчера ме покани в Италито да я търся...хем да съм и погостувала Mr. Green Кво да правя...хората ме харесват и от чужбинско Embarassed Mr. Green

# 160
  • BABYLAND
Здравейте и от мен слънчеви сладурчета, честно казано напоследък нямам никакво настроение, то не са проблеми покрай нас не са чудо  ooooh!
  Имам чувството , че животът ми се е скъсил с години, вече направо не знам как издържаме всичко това. Всеки ден чета тук и в останалите форуми, искам да напиша нещо , но като започна и блокирам. Не ми се иска да ви заливам с проблеми, но пък от друга страна си ви чувствам и близки.......поне се радвам на вашето добро настроение и опитимизъм. целувам ви всички и ви желая много усмивки.  bouquet

# 161
Хера, опасна си ти, италианка ще те правим, ама без мъжо, щото там трябва да се задомиш Crazy
Гриз, получи ли подаръци Flutter

Розичка, я сподели какво става.

# 162
Начи, аз сега имам проблем. Другия петък отиваме на море. И аз се надявам да съм бременна поради съвсем егоистични причини. Щото, ако съм бременна, няма да ми дойде. Иначе, в по-оптимистичния вариант ще ми е "дошло" три дни от общо седемте морски, а в най-песимистичния - шест от седемте. Как да не полудееш.
От друга страна правя бегли опити да си меря БТ. Когато се сетя, когато се събудя достатъчно да напипам термометъра, когато не ме мързи и когато не се успя (унанкам, казваше един мой преподавател). Първия резултат беше 36,4. Обяснявам си го с това, че толкова ми се е спяло, че съм мерила температурата на чаршафа или на околния въздух, а не на себе си. Сега след овулацията, която разконспирирах по вторични признаци (пак ме нападнаха едни гъбички и се опъпчих), съм закотвила на 37. Записах се във ФФ, ама нещо съм много заспала (пак!), щото не мога да намеря графики да проверя това нормална температура ли е за след ову или е ниска. Намерих само една трифазна бременна графика, ама там всичко е във Фаренхайт и не мога да се оправя без да смятам половин час. Преди овуто ми беше 35.5 - 36.6 градуса БТ-то. Та сега не знам 37 добре ли е или не е добре. Хелп! Плийз!

# 163
Добре е.

# 164
Благодаря, Лали!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт