Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
-
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
-
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
-
Какво представлява римайндърът и как може да помогне в поддържането на хидратацията?
-
Какви са някои методи за проследяване на овулацията?

обаче си струва гледането. Описва се по седмици развитието на бебо, като подробно се говори за всеки един етап по отношение и на майката, и на бебето. Хареса ми това, че бебето чувало като му пееш и в първите дни от раждането си ако му пееш същите песнички, действат му много успокояващо, защото са му познати. Душички малки

)
,защото на мен ми се е случвало да имам такива, но пък моята приятелка по време на бременноста
имаше описаните от мен бодежи
-казали й че това е защото се разтягат мускулчетата,за да се приспособява организма за

Дано да си намеря нещичко!
ухааа! Аз днес ще ходя на уролог да видим как се развива борбата с цистита.
Опитът покрай мен доказа, че е точно така...та може и тук в сладкото ни форумче да се завърже подобна историйка
/ като го взех. Как може да ме тъпи човек незнам...идея си нямам...пък аз съм проклета /някои от вас лично ме знаят
/ Нека хайванчето да ме обича още дълги години и да не се предава...въпреки че жена му /демек моя милост/ е изкукала кукувица