Гореща лятна седмичка 25.07 - 31.07.05

• 12 301
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
Сегашното обаче е различно - нищо не се свива, просто мърда,

Познай кой мърда newsm32

Мимика, филмчето е повече от готино, доста натуралистични неща дават  Sick обаче си струва гледането. Описва се по седмици развитието на бебо, като подробно се говори за всеки един етап по отношение и на майката, и на бебето. Хареса ми това, че бебето чувало като му пееш и в първите дни от раждането си ако му пееш същите песнички, действат му много успокояващо, защото са му познати. Душички малки pregnant

# 196
МИМИКА,Добре дошла  bouquet
При нас е супер както знаеш,ще ти хареса и може би трудно ще се отделяш от форума(като мен Party)
светли,да не би да имаш впредвид нещо като силни бодежи в посока отдолу-нагоре -към корема newsm78,защото на мен ми се е случвало да  имам такива, но пък моята приятелка по време на бременноста  baby_neutralимаше описаните от мен бодежи  ooooh!-казали й че това е защото се разтягат мускулчетата,за да се приспособява организма за  baby_neutral
Дано все пак да е признак за baby_neutral Praynig Peace

# 197
  • Варна
Диме, не е силно и не знам дали бодежи е точната дума, всъщност изобщо не ме боли, по-скоро е дискомфорт. А като се замисля наистина посоката е нагоре-надолу  Thinking
Ще видим, утре сутрин ще тествам положението  Wink

# 198
Айде,ти утре тествай.А ние тук ще стискаме палци и дай Боже Praynigпосле да ни се похвалиш с "+" тестче baby_neutral
Дано и аз утре да съм с добри новини Praynig

# 199
  • Варна
Дано, ще стискам палци и за двете ни  newsm17  newsm10

# 200
Ей, колко много сте изписали за един ден Mr. Green
Аз чак сега намерих време да вляза в Интернет и докато изчета всичко...
Розичка, много силно стискам палци и на вашата улица да изгрее слънце в най-скоро време, не се съмнявай в това.
Светли, утре ще чакам с нетърпение да видя какво ще ни кажеш. Като си спомня на мен какво ми беше деня преди да трябва да ми дойде...Хайде, хайде, групичката трябва да се попълва Grinning
При мен днес освен много пабота, друго не се очертава. Единственото хубаво нещо е че утре съм на доктор и ще видя бебчо Grinning Направо нямам търпение.

# 201
  • Варна, морето и сините вълни!
Добро утро момичета!
Днес е петък и ви пожелавам прекрасни почивни дни!

Да се похваля - сменихме дограмата и в хола. Вече си имам готини прозорци навсякъде!

Искам да заведа малкия Борко на планина, че ми прави ужасни бронхити през зимата и за мое разочарование навсякъде където попитам все е резервирано Sad Дано да си намеря нещичко!

Приятен ден!

# 202
Здравейте момичета! Днес е  smile3558 ухааа! Аз днес ще ходя на уролог да видим как се развива борбата с цистита.

Мимето, в кои курорти си пробвала? Може би само в най-известните е така натоварено през лятото, а в останалите би трябвало да има свободни места.

Светли, успя ли днес да се престрашиш за тестче? Ако не си, не бързай да се връзваш на нашите подпитвания. Щом ти имаш търпението да изчакаш, ще изчакаме и ние.  bouquet

# 203
  • София-Лозен
Здравейте мили мои сладурчета! Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Наистина много съжалявам,че толкова време не сме се "виждали", но ситуацията беше повече от неприятна около нас /имам предвид проблемите със свекърва ми/. Много неприятна история, но отчаянието е последният ни приятел в този момент. Всичко опитахме, но това е, остана отново извода, че всичко е в ръцете на Бог. Ще се молим да и е отредил дни за живот!
Отпуската днес свърши и днес ми е първи работен ден! Няма що, много приятно, но хубавото е, както е казала Гризка, че е  smile3558 Човек трябва да може да се радва на всички, дори и малки неща около него, на целия свят, на приятелите, които има, на цветята, на слънцето, на небето, на всичко!
Целувам ви!

# 204
  • Варна
Здравейте! Правих тест, отрицателен  Sad
Няма и лелка, но да се оплача не съм спала от силни болки в корема и в гърдите. Вече съм почти убедена, че не съм бременна и просто ще имам доста тежък цикъл този месец  Rolling Eyes

Пожелавам на вас повече късмет!

# 205
Теди, миличка, много съжалявам, че се е стигнало до тук. Дано въпреки всичко Бог е милостив към вас и свекърва ти се оправи Praynig Никак не е била приятна тази отпуска сигурно...

Светли, съжалявам за отрицателния тест. Дано все пак да греши. Ако ли не - другият месец за теб сме го запазили Hug

# 206
  • BABYLAND
Здравейте и от мен слънчеви красавици!
   При нас положението си е същото-мъжлето днес пак се разходи до военна болница за поредното изследване......пуснали са му и за Лаймска болест....аз вече го удрям на истеричен смях  ooooh!
   Питахте защо се правят и изследвания за хламидии-ами те можели да ударят в някоя от ставите, в очите...и т.н. къде ли не могат да дадат поражения тези мръсни гадини. Вчера мъжо пусна поредните изследвания за хламидии, въпреки че не проведе целият курс на лечение, който беше предписан /хапчетата за ставите в комбинация с тези за хламидиите се изключваха напълно/, но искрено се надявам поне от първият антибиотик да са се повлияли и да покаже по-ниски стойности от предишният път. Стискайте палци, МОЛЯ ви, защото ако са му по-добри резултатите ще ми поникнат крилца от щастие...и ще долетя да ви нацелувам Laughing
   На мен ли така ми се струва или е истина, но май тук в този форум на голяма част от мадамите им идва към края на месеца или началото на следващият. Бах чела някъде, че където работят по няколко момичета така им се урегулира цикълът, че им идва почти по едно и също време  Joy Опитът покрай мен доказа, че е точно така...та може и тук в сладкото ни форумче да се завърже подобна историйка
   Теди-моля се за свекърва ти, стискам палци всичко да бъде наред и нещата да се оправят в най-скоро време.
   Светли-не се отчайвай мило, нали знаеш, че може и да не ти покаже в първите дни на бремеността + тест...има време, а пък аз ти пожелавам след 4-5 дни като си направиш втори-да се похвалиш с бременеене, ако ли пък не е станало този месец-СПОКО!!! Нали от септември всички сме заедно?
     bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • Стара Загора
Ох момичета не съм някоя лигла /умря циганката та сега аз си я земствам/ ама да знаете днес ми е едно такова хубавооооо /все едно съм напушена/ Mr. Green
Обичам мъжа си и тва е....обичам гоооо...ама хубаво си паднах на задните части /добре че са подплътени добре, че не боля Blush/ като го взех. Как може да ме тъпи човек незнам...идея си нямам...пък аз съм проклета /някои от вас лично ме знаят Crazy/ Нека хайванчето да ме обича още дълги години и да не се предава...въпреки че жена му /демек моя милост/ е изкукала кукувица #Crazy
Теди добре дошла...стискам палци за свекър ти Praynig
Гризка...трепи го вече тоя цестит да не идвам аз....какво си въобръзява тая гад Twisted Evil Чакамте с добри новини Hug

# 208
  • София
Теди, радвам се , че пак пишеш, въпреки лошите новини. Ние сме с теб, приятелките ти и те подкрепяме. Дано свекърва ти се оправи Praynig
Светли, не се отчайвай миличка, що са месеци, все са пред нас, нали Wink
Розичке, прочетох за перипетиите около мъжа ти и ми е много мъчно за вас. Дано скоро се открие причината и бързо да оздравее. Дали пък не е алергия към нещо - лекарство или нещо друго неподозирано досега Rolling Eyes Стискам палци, сега прочетох и новия ти постинг!
Мимика, добре дошла при нас  bouquet
При мен - нищо особено....На мъжа ми му писна от некадърни майстори, изгони ги и сега сам ще лепи топлоизолацията.
Бобчо на 6 август заминава на море с майка ми и баща ми и вече брои дните.
Аз нищо не броя - няма море, няма бебе, абе тъпо лято и туйто! Поне утехата ми е , че днес ще си поръчам нови рамки за очила, другата седмица ще си купувам рокля, че съм канена на сватба...Ами това е положителното при мен. Абе, я де не увесвам нос, здраве да е и все пак е ПЕТЪК Grinning

# 209
  • Варна
  Светли-не се отчайвай мило, нали знаеш, че може и да не ти покаже в първите дни на бремеността + тест...има време, а пък аз ти пожелавам след 4-5 дни като си направиш втори-да се похвалиш с бременеене, ако ли пък не е станало този месец-СПОКО!!! Нали от септември всички сме заедно?

Ох, дано, ама тез болки, вече не издържам, а и никакво болкоуспокояващо не смея да пия, като не съм сигурна  ooooh!

А за септември няма мърдане, ТАМ СЪМ  smile3521

Теди, стискам и аз палци за свекърва ти!!!
Рози, дано мъжът ти се оправи, ама само да вметна, че след дълго пиене на 1 антибиотик организмът привиква и бактериите стават резистентни. Дано не е това  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт