Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява телесната температура (БТ) и как се измерва?
-
Каква е разликата между двуфазната и трифазната графика на температурата?
-
Какви са някои методи за увеличаване на шансовете за забременяване?
-
Какво представлява римайндърът и как може да помогне в поддържането на хидратацията?
-
Какви са някои методи за проследяване на овулацията?
никакви такива думи не искам да чета
Искам си старата Леа
незнам защо чак сега съм се регистрирала но вече ще пиша редовно. Петък винаги минава много бавно особено следобеда, но като си мисля че ще има 2дни излежаване и се
не мога да спра. Теди смени темата, смешното мина, а аз се хиля като идиот
на глас, ще се задавя вече...На пресекулки му казвам да ми каже нещо смешно, да знам поне за кво аджеба се смея, а той се притесни да не ми има нещо
И вика: Май стреса ти е дошъл в повечко...аз - дума не мога да обеля - треса се от смях
не знам какво ми стана, ама това продължи 10-15 мин. Мнооого смешно ми беше, ама не знам за какво...Теди реши, че съм мръднала и заспа...Та така се изложих снощи
. На мен днес нещо не ми се пише много и сигурно само ще ви чета. То днес с нищо не ми се занимава, само чакам да дойде 18 часа и да отида на лекар. Стомахът ми се е свил на топка как ще мине. Знам, че няма място за притеснения, но ми е за първи път и не знам какво да очаквам и какво ще се види. А имам чувството, че и бебо протестира, като съм притеснена, защото започва много да ми се гади.
Пожелавам ти бързо да ти мине времето до 18 ч. и като видиш малкото човече, да се успокоиш! И да пишеш как мина прегледа! И аз се вълнувам с теб!

.Аз вече се настройвам отпускарски.защото от утре следобед излизам в отпуска за 2 седмици
и вчерашните съмнения са напразни-това което се видя са 2 фоликулчета които дано с помоща на Дуфастона ми помогнат следващия месец за 
за "+" тестче следващия път.

пък Божа работа-каквоте писано ще стане